На балеа баш у Србија го гледав, не знам дали е истиот во Мк, ама ваму не ми се свиѓа, се беа некои минијатурни глупости, травел сајз производи, боље посебно да си купиш што сакаш и што ти треба за тие пари. На катрис е добар, несесер полн со шминки внатре и убаво беа спакувани. Гледам во космо го донеле, а за дм не знам.
Подобро само тие 3 да ги донеле него другите, мислам дека поголема заинтересираност би имале, посебно есенс кај помалите девојчиња па и ние поголемите.
Се согласувам. И, по можност внатре шминки да има, не лакови за нокти, шноли, стегачи и сѐ што не можат да продадат, па во календарот го ставиле.
јас да. Ок се. Ги користам најчесто за масажа на лице навечер и после него не ставам крема . Доволни ми се како завршен чекор
Кога ја бараше? Колекцијата е стигната пред скоро 2 недели, да не е испродадена. Јас ја земав од Холандија, ама другарка ми купуваше од Гевгелија од продавниците за шминки, Кавадарци и ДМ Струмица знам дека ја има. Штом ја има во овие градови ја има и низ Скопје. Провери во Веро во ДМ?
Пред 2 дена барав, ама воопшто не беа донесени. Во Веро не сум била, баш ќе проверам деновиве. Во Космо знам дека е донесена, ама цело време е распродадена
Се исплати ли да се купи некој од адвент-календарите во ДМ? Не ми се верува, ама јас пак да си прашам тука )))
Јас го земав на Балеа, ама искрено све и свашта у минијатурно пакување, а не се евтини. Мислам дека подобра опција е да си купиш тоа што стварно ти треба и ќе го користиш
У жас ни, нозете ми беа препрепрепрепрежешки, абе до степен да се соблечам бос и да ги вадам надвор овие. Само за на снег, за вака низ град никако.
Слушам пофалби за Catrice календарот. Имаат некои производи limited edition само за адвентот извадени. Исто така не се во хартиена кутија, што е голема предност туку се во несесер што ќе можеш да го користиш и прилично е голем. Околу 3000 денари е. Од дрогериски шминки само Loreal и Catrice имаат квалитет.
Да, да нив ѓи заборавив. Моментално ја имам и пудрата во прав, преезадоволна. Валда го има низ сите низ Македонија. Јас не сум од Скопје, од Гевгелија сум, таму има една аптека што сите нови колекции од Catrice и Essence ѓи носи. Гледав на инстаграм дека го имаат адвентот. Така да штом таму го има, го има и низ Скопје.