Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

ДМ маркет

Дискусија во 'Тело' започната од MacaLove, 20 мај 2012.

1. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    ^ една и единствена.. фамозната маска на алверде .. за 99 ден. нема ништо подобро . пробај, нема да зажалиш.

2. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Што да кажам за кремата од смоква и чоколадо, не сакам да си грешам душа! :D
    Јас нешто со подобар мирис во живот немам сретнато!!! :inlove:
    По цел ден се мачкам само, се мирисам и ми се чини да се грицнам од што ми влече некои слатки ноти на колачиња! Најтопло ја препорачувам, како и 99% од тука :D.

При крај ми е маската за коса од Алверде, па планирам да ја купам таа со ефект на исправување на косата (не ми текнува дали на Балеа или Алверде беше). Оваа ми е предобра, нормално си купувам повторно залихи, ама сакам да ја пробам и таа.

И најбитно, на темава дојдов да го пофалам млеково за чистење на лице.
    Откритие на годината ми е, ептен ми одговара. Лицето ми го прави многу меко и нежно. И убаво ми мириса. 80/90 денари мислам дека беше, не ми текнува ич.

И овие од Дм, дај стварно нека пуштат некој попуст за нас.
    Не за џабе се утепавме од фалење тука де на маски, де на лосиони... :D.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  3. biolog1982

biolog1982 Активен член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    2
    Јас ги користам шампоните за руса и регенераторите за руса коса - блонде и море блонде, т.е. ги комбинирам. Шампон користам Море блонде - навистина ја осветлува косата, а регенератор или море блонде или блонде, бидејќи блонде колекцијата има пигменти и и дава на косата сјај. Во комбинација со Лорвен силвер жолтилото го нема.

Лосион за тело од кокос прекрасен, долго трае, ефтин.

Прикачени фајлови:

4. biolog1982

biolog1982 Активен член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    2
    Дајте препорака за нежен и освежителен дезодоранс, овој мене ме угушува, премногу ми е јак.

Прикачени фајлови:

5. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    ^ Јас го обожавам овој, мирисот ми е баш по вкус, и за разлика од другите е многу потраен, не водлест како тој од кокос или оној со бисер на него.
    Навистина заштитува од потење и непријатен мирис, топ е. :)

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  6. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    ДМ да се затресат малце, да не ми продаваат пуфки и да си отворат по еден маркет и во Прилеп, па Битола, па Струмица :geek:
    Не, стварно не е фер, и плус кога веќе влегуваат во една држава, нека отворат повеќе продавници :) Ако чита некој, а верувам дека да, Скопје си е Скопје, ама не е само еден и единствен во Мк.
    Производите на Балеа и Алверде ни се доста прочуени, речиси секоја од нас имала барем еднаш било каков користено, задоволни сме, продажбата му е топ, нема причина зошто не би се прошириле, има доста луѓе кои со задоволство би станале верни корисници и купувачи, ама нема од каде :) Ова е чисто апел, нека е и офтопик на темава, немав кај да се пожалам на друго место :!: :D

На Annath, TheKiketoo, lunicka и 2 други им се допаѓа ова.
  7. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.565
    Допаѓања:
    104.144
    И јас го користам Блонд, многу сум задоволна, бидејќи имам себореа прво ја одмивам косата со сапун од катран и масирам на регијата каде што имам најмногу зафатено, плакнам, убаво богато мијам со шампонот и на крај ставам регенератор. Навистина косата ми сјае и поготово откако го користам сапунот ми трае мирисот и свежината по 5 дена, мекичка ми е и кога ја пеглам не ми се праи како слама, баш ми е фина.

8. foxlife

foxlife Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0
    Девојки, препорачајте ми нешто за поткожни мозолчиња и за црвенило на лицето :)

9. MaxyMax

MaxyMax Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    99

И јас имам доста поткожни и ова ми помага доста (само да напоменам дека имам мрсна кожа).

*едит- не е производ на ДМ ама од таму ми е купен, таму е најефтин, мислам 197ден.

10. biolog1982

biolog1982 Активен член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    2
    Јас како антиперспирант го користам рол-онот Балеа софт перлс и сум задоволна, нежно мириса и заштитува, но сакам да си земам дезодоранс, некој свеж за да си се прскам по дома, надвор, преку ден. Овој мадмасел чик е антиперспирант, мене не ми се допаѓаат такви благи, тешки мириси, сакам полесно нешто. Ако знаете некој препорачајте ми. тнкс

Прикачени фајлови:

• Balea roll on.JPG
      Balea roll on.JPG
      Големина на фајлот:
      146,1 KB
      Прегледи:
      293
  11. catsruletheworld3

catsruletheworld3 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2012
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    27
    тоа со пумпичето јас го земав пред некој ден, како лив ин кондиционер е за после миење, и не е лошо, и преубаво мириса! :wasntme:

На tinkerbelll му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518

Убајна од маска! Првите 5 мин се плашев што ќе испадне бидејќи ме пецкаше, ама после тоа.. мх мх мерак ми е лицето!

13. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Колку пари е маскава?

14. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.234
    Допаѓања:
    140.242
    Си купив гел за туширање со мирис на зелени лимони и алое вера, многу ми прави мерак! Обожавам цитрусни ноти, остро, убаво, свежо!

Прикачени фајлови:

На Waka-waka и sunfemina им се допаѓа ова.
  15. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    55 денари, а паковањето е направено за 2 маски. Има мислам и други 5-6 маски (зависи каква сакаш), ама само една е со peel off :)

16. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318

ова маска е исто така преубава..со цинк е за чистење на лице, :!: посебно се препорачува за масна кожа...ја впива вишокот маснотија..лицето после тоа е многу свежо и мазно :) кошта 55 ден за две употреби

јас ја користам еднаш неделно

17. MIA-SK

MIA-SK Популарен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    908
    Допаѓања:
    561
    ФАЛА на сите што ми одговоривте за средствата за чистење. Купив еден куп средства за во купатило,паркет, итн... и жената што ми чисти ми вика дека биле супер!

Денес планирам да одам да си изнакупам козметика, па да ми препорачате некое лабело кое ги штити усните од пукање и кое не е бледо туку има барем малце сјај. ;)

18. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Планирам да дојдам во Скопје за брзо време, па да си купам некои производи од ДМ.
    Каде е тоа Беко што го кажувате, во близина на центар или... :?: ? До кога работат и која продавница е поснабдена, таа во ГТЦ или оваа?
    Фала однапред :wasntme:

19. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Мене ми изгледа како најголема таа кај Беко, во редот на слаткарницата Малага, книжара Просветно дело (во близина на Мекдоналдс). За снабдени, сите се снабдени добро..што знам.

На butterfly33 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    А шампониве на Балеа за плавуши колку милилитарски се и која е цената?