Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

ДМ маркет

Дискусија во 'Тело' започната од MacaLove, 20 мај 2012.

1. MIA-SK

MIA-SK Популарен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    908
    Допаѓања:
    561
    Јас пак со домаќински прашања! :lol:
    Ги пробал ли некој таблетиве за вц-шоља и знае ли некој како се користи гелов?

Прикачени фајлови:

• wc-tabs.jpg
      wc-tabs.jpg
      Големина на фајлот:
      6,1 KB
      Прегледи:
      969
    • wc duftgel.jpg
      wc duftgel.jpg
      Големина на фајлот:
      5,9 KB
      Прегледи:
      969
  2. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.553
    Допаѓања:
    104.115
    Таблетите за шоља се ОК, не се како торнадото ама вршат одлична работа, за еднаш неделно, наместо Доместос се ОК. Е сега, јас ги користам во комбинација со гелот за дезинфекција на раце, ќе си речете што и е на оваа, ама живеам со непознати и не ми се ризикува да оставам на нивната свест, па така еднаш или два пати ставам од таблетите, а секој ден, некогаш и почесто, пребришувам со хартиени марамици и од овој гелот околу даската и под неа. Сега засега ми е мирна главата, за 200 денари имам два месеци чиста бања, а чистачката доаѓа еднаш месечно и си чисти со Доместоси и Пулирапиди.
    А овој гелот веројатно работи на ист принцип како и Бреф гелот што се става во корпичкине специјални за гел, претпоставувам, ама мислам дека е тој бидејќи ко што се сеќавам еднаш ко да го видов со една корпичка на него закачена, значи не сум го користела само претпоставувам.

На MIA-SK му/ѝ се допаѓа ова.
  3. momomo

momomo Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2012
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    41
    Коментар за овој производ ако некој го користел?

Прикачени фајлови:

4. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.234
    Допаѓања:
    140.242
    Денес си купив регенератор и спреј Балеа за виткана коса.

не знам дали направив правилен избор со спрејот - имаше серум, спреј и млеко за виткана коса, продавачката не знаеше да ми објасно кои се разликите, рече дека ефектот е ист од сите, и јас избрав спреј - ако не друго, ветува најлесно нанесување од сите три :D

Сепак, ако некој пробал млеко или серум, нека сподели искуства, би ги земала и тие.
    Чудна сум и јас, бев намерачена на млеко, а земав спреј...

5. MidnightFlower

MidnightFlower Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48
    Дали некој ги има користено спреевите за суво миење на косата од ДМ ? Ме интересира на што личи косата после тоа, имам чувство дека ако се шприцнам со тоа на коса, уште погнасна ќе стане :D

6. nekoja85

nekoja85 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    216
    има коментари за овие на претходните две страни :)

На MidnightFlower му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Inhume

Inhume Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    249
    Многу е убав путеров, ама никако неможам да го најдам во маркетиве, се ми викаат нема, нема, нема немааа еднаш го купив и сега никако неможам да го начекам :(

8. nice.girl9090

nice.girl9090 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    Јас го купив спрејот и не го бива за ништо, џабе фрлени пари...нема никаков ефект , единствено што му вреди е убавиот мирис :D

9. MilanoRedHead

MilanoRedHead Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2012
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    20
    Вечер одам во ДМ,сакам да си купам нешто (гел или млеко,ватевер) за отстранување на шминка и чистење лице...Дајте некоја препорака за да не лутам,А и ако не се лажам имаше едно како рол он :?: за темни кругови околу очите (и цените пишете ми ги) :?: :*

На detelinkaa му/ѝ се допаѓа ова.
  10. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Ми треба капки за коса, има нешто такво во ДМ и ако го користел некој како сте задоволни?

11. MilanoRedHead

MilanoRedHead Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2012
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    20
    Има,околу 180 се мислам и се многу добри (серум за коса,кафено пакување) ;)

На cvetce93 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. momomo

momomo Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2012
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    41
    ДАЛИ НЕКОЈ ГИ КОРИСТЕЛ ОВОЈ ШАМПОН И РЕГЕНЕРАТОР ЗА ПЛАВА КОСА, КАКО СТЕ ЗАДОВОЛНИ ?

Прикачени фајлови:

На soncicko му/ѝ се допаѓа ова.
  13. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.553
    Допаѓања:
    104.115
    Имаше пишувано наназад за овој шампон, дека е добар и дека фарбаните плавуши не личат како јајце да им се скапало на глава, шала на страна, јас го користам само блонд и многу ми е убав, верувам дека овој за фарбана плава коса е измислен. Работата е мислам дека имат некои пигменти кои ја апсорбираат светлината за се долови вистинската руса боја, според она што сум го прочитала секако. И уште една вистина, многу фризерки започнале да ги користат Балеа производите, навистина се добри и квалитетни а за тоа дека се ефтини веќе нема збор. Мене моментално освен четкичката за заби во бања се ми е од ДМ, Балеа, Зјаја, дури и пастата за заби им е убава. Им се мислам многу на таблетите за машина за садови, овие не Кам ми се испробана а ефтина варијанта и некако не ми се ризикува, али другите средства им се фантазија, мене ми се фаворит дефинитивно таблетите за шоља и средството за вадење флеки, го користев три месеци, со оглед на тоа што се става само по една мерица во машина, Вениш може вода да му носи.

На sunfemina му/ѝ се допаѓа ова.
  14. MIA-SK

MIA-SK Популарен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    908
    Допаѓања:
    561
    Дали некој ги има користено овие производи на Alverde и како сте задоволни? Има неколку работи:лосион, маска-пилинг, крема,гел за миење на лицето и др. Ми личат дека се добри пошто се на природна база, па сакам да си ја купам целата колекција.

Прикачени фајлови:

• Alverde_lice.jpg
      Alverde_lice.jpg
      Големина на фајлот:
      9,7 KB
      Прегледи:
      480
  15. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.553
    Допаѓања:
    104.115
    Јас имам користено од млекото за чистење, оваа е колекцијата со кал така? Многу е убава дека не е агресивен пилинг и плус ја хидратизира кожата, а чисти многу добро, мене репер за добро исчистено лице ми е чистење па миење и ако на крај не ми останува на крпата нечистотија значи супер исчистило, пример за тоа ми се марамиците на Бекутан, кога ќе го исчистам лицето со нив не ми останува ништо откако ќе се измијам со вода. Е сеа откако го користам на Балеа за миење овошниот пилинг сум ептен задоволна, многу ми ја прави убава кожата ич не ме затега, баш се мислев помеѓу ова за миење и тој, па се одлучив за тој, да го пробам.

На MIA-SK му/ѝ се допаѓа ова.
  16. catsruletheworld3

catsruletheworld3 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2012
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    27
    Користел ли некој нешто од колекцијава на Балеа за виткана коса? Има ли некои ефекти или слабо? :^)

17. s.T.e.F.i

s.T.e.F.i Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    2.852
    Јас го користам шампонот и регенераторот и не сум многу задоволна како прво цела коса со перут ми ја направи а и не гледам некоја разлика од другите шампони што сум ги користела. Сега ова за мојата коса ти зборам не знам може за другите што го користат има добар ефект. :)

На catsruletheworld3 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    значи ми треба нешто за оштетена коса. Нешто што стварно ќе има ефект. И нешто за заштита на косата од топлина .. any help?

19. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.021
    Допаѓања:
    81.365
    Јас ќе се надоврзам на муабетот на ЕјнџлОфАрх и ќе ја надополнам, дека шампонов е и за природни плавуши ко што читам, па ме интересира дали некоја природна плавуша го има користено истиов, за да ми каже дали навистина делува и за природни руси нијанси ?
    Па нема да е лошо да го пробам. :$

20. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498

Јас маската ја имам, т.е ја користев во летото а и сега чат-пат кога ќе ми текне.
    Јас сум задоволна, косата ја прави мека плус ефект на благи локни дава. :)

На catsruletheworld3 му/ѝ се допаѓа ова.