Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

ДМ маркет

Дискусија во 'Тело' започната од MacaLove, 20 мај 2012.

1. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.553
    Допаѓања:
    104.115
    Јас сум ептен природна плавуша Мишелке, значи на мене делува многу убаво, јас ја имам баш она беби плава боја, иако на слика баш и не изгледа така, но на сонце од него многу убаво ми свети косата, зборам за Блонд во златно тубиче, не за овој во жолто, мислам дека оној во златно е повеќе за природни плавуши додека овој во жолто е за фарбани повеќе.

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  2. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Јас ја имав кремата за миење, и некако не ми се погоди.Нит ми се намалија акните, нит црнките, иако ги немам многу.Пишува дека го чисти лицето, и е за нечисто лице ама пак...чим моево не го среди баш, нема ни нечистото. :worried:

3. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.234
    Допаѓања:
    140.242
    Шампонот го користам месец - два, а пред некој ден ги купив регенераторот и спрејот. Малку е рано за впечатоци бидејќи само еднаш ги имам употребено сите 3, ама како за прв пат беше супер :)

На catsruletheworld3 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Тогаш да ги набавам :D Не се скапи воопшто.. Тоа ми се допаѓа кај овие производи што за цената што ја имаат, нудат одличен квалитет!

5. ivana.123

ivana.123 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2011
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    38
    Ја имате ли пробано сината колекција за акни и митесери ? Има гел,пилинг,дневна и ноќна крема,влажни марамчиња..(со салицилна киселина и цинк) .Баш сакам да ја пробам па ако има некој искуство со некој од овие производи нека предложи нешто :)

6. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Мал шопинг во ДМ,пред една недела.Еве збор,два за производите што ги купив.
    Маска за лице со цинк и бела глина.За чистење на лицето,со матирачки ефект.Јас сум многу задоволна,од маската.Без мириси е,многу е нежна и лицето после нејзиното користење е многу меко,чисто и нежно.Ми се допадна.
    Крем за миење лице,ол Алверде со кал.Лицето малку ми се исфрли,а причината сеуште не ми е јасна,најверојатно климатски промени,прашина :^) Од овој крем за миење на лице кој е и против бубулички сум презадоволна.Многу убаво го чисти лицето,го прави меко,не го суши,не се појавуваат нови бубулички.Купив мало пакување,а ќе си купам и големо.Презадоволна!
    После кремот од Алверде за миење,лицето го дочистував со овој тоник за лице исто против бубулички.Има пријатен мирис,убаво чисти,ги суши бубуличките и спречува појава на нови.

Презадоволна сум од производите на Алверде и Балеа за лице.Јас имав одлични резултати и си го доведов во нормала лицето за една недела.

Последен производ е маска за коса за сјај и исправување на косата.
    Сеуште ја немам пробано,за да кажам како сум задоволна.Кога ќе ја пробам ќе пишам импресии :)

7. kiki4kablondy

kiki4kablondy Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    444
    Јас бев пред некој ден во ДМ во Сити Мол и неможев да не купам нешто, па еве ке го споделам моето искуство со производите :)

Сакав да прашам дали некој го видел гелот за туширање од смоква и макаронс? јас не видов :(

Шампонов е преубав, дефинитивно, а и не е скап

Го купив и део спрејот со смоква и макаронс, леле мирисот е ммммммммм да го изедам,

А исто земав и гел за туширање од Berries ме привлече амбалажата и само позитивни коментари до сеа....

Прикачени фајлови:

8. ivana.123

ivana.123 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2011
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    38
    [

Последен производ е маска за коса за сјај и исправување на косата.
    Сеуште ја немам пробано,за да кажам како сум задоволна.Кога ќе ја пробам ќе пишам импресии :)[/quote]
    Јас имам вакво за исправување ,само на оваа пишива горе место SOS ,3x Glanz и е триминутно пакување за интензивна нега .Одлично си ја врши работата прекрасно е и има некој нежен прекрасеен мирис :)

9. mina-mina

mina-mina Активен член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    6
    Ја омекнува и ја нахранува-многу убаво мириса

10. soncicko

soncicko Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    73
    Ne sum bas zadovolna drugiot sto e za plavusi e bolje

11. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Аххх...колку ми е криво што не влегов денеска во ДМ маркет но тоа е кога си со ограничено време...
    ДМ маркет те молам дојди побрзо и во Прилеп ))):

12. Ana.Jones

Ana.Jones Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    1.124
    Вчера бев во ДМ во ГТЦ и си зедов Балеа липбалм Perlglanz и дезодоранс-антиперспирант, исто од Балеа. Првово го зедов 80 денари, а дезодорансов 175 денари. И пријатно сум изненадена баш од дезодорансот, многу трае и убаво мириса. Браво.

13. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Јас пред две недели си ги купив овие...

И мирисот ми е преубав, абе не можам да му се изнамирисам! Толку благо, свежичко, абе милина.
    И го мириснав и тој што го фалите со чоколада и смоква, и во истиот момент ми се споврати. :puke:
    Толку одвратен и силен мирис во животов немам осетено.

14. foxlife

foxlife Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0

Фала многу, ќе си го купам утре. По колку време виде резултати? Инаку и мене ми е мрсна кожата.

15. MilanoRedHead

MilanoRedHead Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2012
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    20
    дали се хидратантни лосиониве од балеа?
    сакам да си купам ама не само поради мирисот,него и за нега на кожата.

Инаку сум пре пре пре задоловолна од балсамот за усни (балеа) со уреа што е...90 денари-одличен производ.

16. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Јас денес бев во ДМ и си го купив серумот за коса ( конечно :D ) и мноогу убаво ми мириса, ќе видиме за ефект, и си купив маска за лице од Балеа, баш сега само што ја извадив и лицето ми е многу убаво мекичкио :inlove:

17. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ги имам овие 2 гела за туширање, кои се ПРЕКРАСНИ, преубаво мирисаат. :up:

Го земав и дезадорансот од кокос, ама многу тежок мирис ми има, ми се лоши од него. :Down:

Кремата за тело од кокос исто, нема баш некој убав мирис на кокос, ама ја прави кожата многу мека. :inlove:

Лосионот за тело од чоколадо и смоква.Убаво мириса, ама за брзо време ми станува одвратен.Кожата не ја прави нешто посебно, ама ајт, за 99 денари супер е.

Исто и маслен лосион за тело од црна рибизла.За оние со сува и многу сува кожа би бил ОДЛИЧЕН, меѓутоа за оние со нормална не баш.Се мачкам, и му треба повеќе време да упие, а бидејќи е маслен кожата ми е помрсна дур упие, нормално, а јас не се чувствувам пријатно така.Преубаво мириса.125 денари.

Крема за миење лице од кал мислам беше.Пишува дека е за нечиста кожа и кожа со акни, ама мене не ми помогна скоро ич. :Down:

18. biolog1982

biolog1982 Активен член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    2
    Дали некој може да ми препорача некој добар течен детергент за бели алишта од ДМ маркет?

19. molikaMk

molikaMk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    2.582
    Дали некој можи да ми каже колку нијанси има од таа минералната пудра во прав од Алверде? 2 или 3 се?

20. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    Не сум била одамна во ДМ ,па да прашам тие што биле скоро да ли ги има уште лосионите и дезодорансот од смоква и чоколадо?! :^)

Молам за одговор, ми требаат уште залихи :tmi:

На Allthatglitters21 му/ѝ се допаѓа ова.