ДМ маркет

Дискусија во 'Тело' започната од MacaLove, 20 мај 2012.

1. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.423
    Допаѓања:
    108.238
    Јас сум ептен природна плавуша Мишелке, значи на мене делува многу убаво, јас ја имам баш она беби плава боја, иако на слика баш и не изгледа така, но на сонце од него многу убаво ми свети косата, зборам за Блонд во златно тубиче, не за овој во жолто, мислам дека оној во златно е повеќе за природни плавуши додека овој во жолто е за фарбани повеќе.

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  2. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Јас ја имав кремата за миење, и некако не ми се погоди.Нит ми се намалија акните, нит црнките, иако ги немам многу.Пишува дека го чисти лицето, и е за нечисто лице ама пак...чим моево не го среди баш, нема ни нечистото. :worried:

3. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.383
    Допаѓања:
    142.773
    Шампонот го користам месец - два, а пред некој ден ги купив регенераторот и спрејот. Малку е рано за впечатоци бидејќи само еднаш ги имам употребено сите 3, ама како за прв пат беше супер :)

На catsruletheworld3 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Тогаш да ги набавам :D Не се скапи воопшто.. Тоа ми се допаѓа кај овие производи што за цената што ја имаат, нудат одличен квалитет!

5. ivana.123

ivana.123 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2011
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    38
    Ја имате ли пробано сината колекција за акни и митесери ? Има гел,пилинг,дневна и ноќна крема,влажни марамчиња..(со салицилна киселина и цинк) .Баш сакам да ја пробам па ако има некој искуство со некој од овие производи нека предложи нешто :)

6. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Мал шопинг во ДМ,пред една недела.Еве збор,два за производите што ги купив.
    Маска за лице со цинк и бела глина.За чистење на лицето,со матирачки ефект.Јас сум многу задоволна,од маската.Без мириси е,многу е нежна и лицето после нејзиното користење е многу меко,чисто и нежно.Ми се допадна.
    Крем за миење лице,ол Алверде со кал.Лицето малку ми се исфрли,а причината сеуште не ми е јасна,најверојатно климатски промени,прашина :^) Од овој крем за миење на лице кој е и против бубулички сум презадоволна.Многу убаво го чисти лицето,го прави меко,не го суши,не се појавуваат нови бубулички.Купив мало пакување,а ќе си купам и големо.Презадоволна!
    После кремот од Алверде за миење,лицето го дочистував со овој тоник за лице исто против бубулички.Има пријатен мирис,убаво чисти,ги суши бубуличките и спречува појава на нови.

Презадоволна сум од производите на Алверде и Балеа за лице.Јас имав одлични резултати и си го доведов во нормала лицето за една недела.

Последен производ е маска за коса за сјај и исправување на косата.
    Сеуште ја немам пробано,за да кажам како сум задоволна.Кога ќе ја пробам ќе пишам импресии :)

7. kiki4kablondy

kiki4kablondy Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    444
    Јас бев пред некој ден во ДМ во Сити Мол и неможев да не купам нешто, па еве ке го споделам моето искуство со производите :)

Сакав да прашам дали некој го видел гелот за туширање од смоква и макаронс? јас не видов :(

Шампонов е преубав, дефинитивно, а и не е скап

Го купив и део спрејот со смоква и макаронс, леле мирисот е ммммммммм да го изедам,

А исто земав и гел за туширање од Berries ме привлече амбалажата и само позитивни коментари до сеа....

Прикачени фајлови:

8. ivana.123

ivana.123 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2011
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    38
    [

Последен производ е маска за коса за сјај и исправување на косата.
    Сеуште ја немам пробано,за да кажам како сум задоволна.Кога ќе ја пробам ќе пишам импресии :)[/quote]
    Јас имам вакво за исправување ,само на оваа пишива горе место SOS ,3x Glanz и е триминутно пакување за интензивна нега .Одлично си ја врши работата прекрасно е и има некој нежен прекрасеен мирис :)

9. mina-mina

mina-mina Активен член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    6
    Ја омекнува и ја нахранува-многу убаво мириса

10. soncicko

soncicko Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    73
    Ne sum bas zadovolna drugiot sto e za plavusi e bolje

11. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Аххх...колку ми е криво што не влегов денеска во ДМ маркет но тоа е кога си со ограничено време...
    ДМ маркет те молам дојди побрзо и во Прилеп ))):

12. Ana.Jones

Ana.Jones Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    1.124
    Вчера бев во ДМ во ГТЦ и си зедов Балеа липбалм Perlglanz и дезодоранс-антиперспирант, исто од Балеа. Првово го зедов 80 денари, а дезодорансов 175 денари. И пријатно сум изненадена баш од дезодорансот, многу трае и убаво мириса. Браво.

13. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Јас пред две недели си ги купив овие...

И мирисот ми е преубав, абе не можам да му се изнамирисам! Толку благо, свежичко, абе милина.
    И го мириснав и тој што го фалите со чоколада и смоква, и во истиот момент ми се споврати. :puke:
    Толку одвратен и силен мирис во животов немам осетено.

14. foxlife

foxlife Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    0

Фала многу, ќе си го купам утре. По колку време виде резултати? Инаку и мене ми е мрсна кожата.

15. MilanoRedHead

MilanoRedHead Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2012
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    20
    дали се хидратантни лосиониве од балеа?
    сакам да си купам ама не само поради мирисот,него и за нега на кожата.

Инаку сум пре пре пре задоловолна од балсамот за усни (балеа) со уреа што е...90 денари-одличен производ.

16. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Јас денес бев во ДМ и си го купив серумот за коса ( конечно :D ) и мноогу убаво ми мириса, ќе видиме за ефект, и си купив маска за лице од Балеа, баш сега само што ја извадив и лицето ми е многу убаво мекичкио :inlove:

17. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ги имам овие 2 гела за туширање, кои се ПРЕКРАСНИ, преубаво мирисаат. :up:

Го земав и дезадорансот од кокос, ама многу тежок мирис ми има, ми се лоши од него. :Down:

Кремата за тело од кокос исто, нема баш некој убав мирис на кокос, ама ја прави кожата многу мека. :inlove:

Лосионот за тело од чоколадо и смоква.Убаво мириса, ама за брзо време ми станува одвратен.Кожата не ја прави нешто посебно, ама ајт, за 99 денари супер е.

Исто и маслен лосион за тело од црна рибизла.За оние со сува и многу сува кожа би бил ОДЛИЧЕН, меѓутоа за оние со нормална не баш.Се мачкам, и му треба повеќе време да упие, а бидејќи е маслен кожата ми е помрсна дур упие, нормално, а јас не се чувствувам пријатно така.Преубаво мириса.125 денари.

Крема за миење лице од кал мислам беше.Пишува дека е за нечиста кожа и кожа со акни, ама мене не ми помогна скоро ич. :Down:

18. biolog1982

biolog1982 Активен член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    2
    Дали некој може да ми препорача некој добар течен детергент за бели алишта од ДМ маркет?

19. molikaMk

molikaMk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    290
    Допаѓања:
    2.597
    Дали некој можи да ми каже колку нијанси има од таа минералната пудра во прав од Алверде? 2 или 3 се?

20. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.609
    Не сум била одамна во ДМ ,па да прашам тие што биле скоро да ли ги има уште лосионите и дезодорансот од смоква и чоколадо?! :^)

Молам за одговор, ми требаат уште залихи :tmi:

На Allthatglitters21 му/ѝ се допаѓа ова.