Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

ДМ маркет

Дискусија во 'Тело' започната од MacaLove, 20 мај 2012.

1. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    А да не има некој онака хуман да ми ја прати маската на алверде по пошта :$ ... Уште малку имам а ако одам за Скопје тоа ќе биде само за нејзиното височество - фамозната маска :rofl: .. I can't live without her :D .. Не озбилно, ја користам веќе 3 месеци а ставам на секое миење иако знам дека не треба да се става на секое, а со оглед на тоа дека ја мијам косата на секој втори ден , па и добро издржа, кога го видов пакувањето си реков, па тука ќе имам само за 10 миења :rofl: :clap: .. Туку, имаат ли алверде, балеа некој коректор ? Да ми препорачате.. ако одам успат да си земам и такво нешто

2. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    ^Имаат Алверде само коректори, Балеа немаат декоративна козметика, ама пробав и да ти кажам како и пудрите така и коректорите како кремче се, не се воопшто приметни.

Иначе има попуст на сите шампони и маски што се во Дм, дал биле Балеа, дал Лореал, дал Алверде, дал Нивеа, се е со 20% попуст. Си се опремив со шампони и маски.

Си купив пред 2 месеци Балеа лабело, првично мислев супер е исто ко росал, ама ист е сјајот првите 3 минути, после ништо не останува, не го препорачувам.
    Си се вратив на Росал убаво 10 години тоа си го користам и тие се на попуст во ДМ.

И цела колекција на SHE е на попуст и си земав коректор. Ми изгледаше ок, и вака дома го пробав и првиот впечаток ми е супер. Арно ама малку нијансата сум ја утнала, не е страшно.
    Јас стварно немам поима каква е таа колекција She, али имаат убави и лакови и карминчиња, моливчињата исто фино ми се видоа, ќе видам сеа и со коректорот. А цените се ептен проступачни.

На Sexybaby86, Waka-waka, Sw3et.Ang3l и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. BonnielovesherClyde

BonnielovesherClyde Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    5
    Итно ми треба помош, дали некоја од вас го има видено Balea Best Age Elixier за коса во ДМ? тој е како во розевка туба со златно капаче со кофеин и кератин, 30мл, и е против опаѓање на коса? поззззззз

4. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.466
    Допаѓања:
    48.586
    Jaс пред малце со сторив со првиот шопинг од продавницава иако на секое поминување низ град влагам во нејзе.

Си го купив коректоров на Аура за 135ден и сум задоволна сега за сега.Убаво легнува на подочњак,го покрива а и има повеке нијанси да си одбереш која ти е најпогодена.

Исто си купив на Балеа гел за лице 3во 1 ,као пилинг,гел за чистење шминка а и можело да се користи како маска.Се нашљапав одма и ми се допадна како ми го освежи лицето а и многу убаво мириса.Иначе е со некаква си овошна киселина и е 165ден

Ваква е тубата само на нејзе пишува 3во1

Си земав и кармин еден од Еssence 155ден како и на сите други места.

На крај си земав и маска за коса Лореал бидејки само таа ја користам и мислам дека беше 228ден што за разлика од Веро е поефтина.

5. MidnightFlower

MidnightFlower Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48

Колку е цената на дезодорансов и дали мирисот се задржува долго? :)

6. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Би требало да е околу 100 ден. , а за мирисот да премногу трае,само има малце јак,тежок мирис некако. Го има во варијанта и како мало дезодорансче од 50мл за во ташна е супер компактно.

На MidnightFlower му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318

вчера се подновив со овој лосион за тело за сува кожа со арагоново масло и шеа путер :) преубаво мириса и многу добро упива...500мл 175денари...

На AngelOfArh му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Ми ги поклонија. Преубаво мирисаат :)

Сега сакам да ја купам и фамозната маска и плус некој шампон и онака со секоја сметка добиваш 20% попуст :)

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    10.311
    Маскава ја земав случајно, додека барав други тракатанци низ ДМ. Како што бев измрзната и кожава ми делуваше како да сум остарела 10 години, морав да се подновам со нешто да ми ја ревитализира.
    Содржи екстракт од смоква, масло од кајсија и шеа путер и главно е наменета за нега на кожа во зимски денови. Поделена е на две, ама мене многу ми се виде количината од едната половина, па вториот пат ќе ја поделам со мајка ми.
    На Афродита маските мене искрено повеќе ми одговараат, но и оваа не е воопшто лоша, одлично си ја заврши работата. Лицето си го осеќав освежено, хидрирано и меко. Сигурно со наредниод третман ќе даде и подобри резултати.
    Наредна на листа ми е таа од бела глина.

10. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.361
    Допаѓања:
    21.348
    А како 20 % попуст на секоја сметка? Има нешто како распродажба или со некоја картичка или ... Дај појасни ми. Не ми е успат па дали да одам ;)

11. jok

jok Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    932
    Допаѓања:
    907
    Cо секоја сметка даваат купон за 20 % попуст. Kупоните важат од утре до 31 март. Dенес е последен ден на давање купони.

На irena.1 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Jowe

Jowe Активен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    14
    Јас пред некоја недела купив сјај кој се вика level up-volumizing gloss и навистина сум презадоволна!Ги има црвени,розеникави,бордо, но јас си купив со неутрална боја која влече малце на розе.

13. lal

lal Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    23
    Moze nekoj da stavi slika od famoznata maska da ja vidam,kupiv edna neznam dali e taa?

14. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659

15. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.693
    Допаѓања:
    106.909

Гледам дека сите ги фалите овие производи па ме интересира за каква кожа се , јас имам мрсна кожа па дали мене би ми одговарале ? Ова на сликата е крема за тело и купка?

16. Konfetka

Konfetka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    35
    Првото од лево е купка за туширање

17. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553

Убави се и преубаво мирисаат, башка и мирисот им трае долго. Тиодговараат на твојата кожа. Кремава не е за тие со сува кожа што се :)

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Се наоѓаат овде четки за шминкање или тешко? :)

19. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.552
    Допаѓања:
    104.110
    На Аура имаш многу убави, околу 500че се, за руменила и 2 за шминкање, преубави се сестра ми ги има и ги користи веќе 3-4 години, во торбиче се и се заштитени од упропастување, јас се канам да си ги купам истите.

20. catsruletheworld3

catsruletheworld3 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2012
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    27
    Има во ДМ-ов нешто за контролирање на 'frizz' ??? :^) Многу ми е frizzy косаваа