ДМ маркет

Дискусија во 'Тело' започната од MacaLove, 20 мај 2012.

1. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    А да не има некој онака хуман да ми ја прати маската на алверде по пошта :$ ... Уште малку имам а ако одам за Скопје тоа ќе биде само за нејзиното височество - фамозната маска :rofl: .. I can't live without her :D .. Не озбилно, ја користам веќе 3 месеци а ставам на секое миење иако знам дека не треба да се става на секое, а со оглед на тоа дека ја мијам косата на секој втори ден , па и добро издржа, кога го видов пакувањето си реков, па тука ќе имам само за 10 миења :rofl: :clap: .. Туку, имаат ли алверде, балеа некој коректор ? Да ми препорачате.. ако одам успат да си земам и такво нешто

2. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    ^Имаат Алверде само коректори, Балеа немаат декоративна козметика, ама пробав и да ти кажам како и пудрите така и коректорите како кремче се, не се воопшто приметни.

Иначе има попуст на сите шампони и маски што се во Дм, дал биле Балеа, дал Лореал, дал Алверде, дал Нивеа, се е со 20% попуст. Си се опремив со шампони и маски.

Си купив пред 2 месеци Балеа лабело, првично мислев супер е исто ко росал, ама ист е сјајот првите 3 минути, после ништо не останува, не го препорачувам.
    Си се вратив на Росал убаво 10 години тоа си го користам и тие се на попуст во ДМ.

И цела колекција на SHE е на попуст и си земав коректор. Ми изгледаше ок, и вака дома го пробав и првиот впечаток ми е супер. Арно ама малку нијансата сум ја утнала, не е страшно.
    Јас стварно немам поима каква е таа колекција She, али имаат убави и лакови и карминчиња, моливчињата исто фино ми се видоа, ќе видам сеа и со коректорот. А цените се ептен проступачни.

На Sexybaby86, Waka-waka, Sw3et.Ang3l и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. BonnielovesherClyde

BonnielovesherClyde Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    5
    Итно ми треба помош, дали некоја од вас го има видено Balea Best Age Elixier за коса во ДМ? тој е како во розевка туба со златно капаче со кофеин и кератин, 30мл, и е против опаѓање на коса? поззззззз

4. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.471
    Допаѓања:
    48.806
    Jaс пред малце со сторив со првиот шопинг од продавницава иако на секое поминување низ град влагам во нејзе.

Си го купив коректоров на Аура за 135ден и сум задоволна сега за сега.Убаво легнува на подочњак,го покрива а и има повеке нијанси да си одбереш која ти е најпогодена.

Исто си купив на Балеа гел за лице 3во 1 ,као пилинг,гел за чистење шминка а и можело да се користи како маска.Се нашљапав одма и ми се допадна како ми го освежи лицето а и многу убаво мириса.Иначе е со некаква си овошна киселина и е 165ден

Ваква е тубата само на нејзе пишува 3во1

Си земав и кармин еден од Еssence 155ден како и на сите други места.

На крај си земав и маска за коса Лореал бидејки само таа ја користам и мислам дека беше 228ден што за разлика од Веро е поефтина.

5. MidnightFlower

MidnightFlower Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48

Колку е цената на дезодорансов и дали мирисот се задржува долго? :)

6. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Би требало да е околу 100 ден. , а за мирисот да премногу трае,само има малце јак,тежок мирис некако. Го има во варијанта и како мало дезодорансче од 50мл за во ташна е супер компактно.

На MidnightFlower му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318

вчера се подновив со овој лосион за тело за сува кожа со арагоново масло и шеа путер :) преубаво мириса и многу добро упива...500мл 175денари...

На AngelOfArh му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Ми ги поклонија. Преубаво мирисаат :)

Сега сакам да ја купам и фамозната маска и плус некој шампон и онака со секоја сметка добиваш 20% попуст :)

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    2.009
    Допаѓања:
    10.344
    Маскава ја земав случајно, додека барав други тракатанци низ ДМ. Како што бев измрзната и кожава ми делуваше како да сум остарела 10 години, морав да се подновам со нешто да ми ја ревитализира.
    Содржи екстракт од смоква, масло од кајсија и шеа путер и главно е наменета за нега на кожа во зимски денови. Поделена е на две, ама мене многу ми се виде количината од едната половина, па вториот пат ќе ја поделам со мајка ми.
    На Афродита маските мене искрено повеќе ми одговараат, но и оваа не е воопшто лоша, одлично си ја заврши работата. Лицето си го осеќав освежено, хидрирано и меко. Сигурно со наредниод третман ќе даде и подобри резултати.
    Наредна на листа ми е таа од бела глина.

10. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.363
    Допаѓања:
    21.350
    А како 20 % попуст на секоја сметка? Има нешто како распродажба или со некоја картичка или ... Дај појасни ми. Не ми е успат па дали да одам ;)

11. jok

jok Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    932
    Допаѓања:
    908
    Cо секоја сметка даваат купон за 20 % попуст. Kупоните важат од утре до 31 март. Dенес е последен ден на давање купони.

На irena.1 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Jowe

Jowe Активен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    14
    Јас пред некоја недела купив сјај кој се вика level up-volumizing gloss и навистина сум презадоволна!Ги има црвени,розеникави,бордо, но јас си купив со неутрална боја која влече малце на розе.

13. lal

lal Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    23
    Moze nekoj da stavi slika od famoznata maska da ja vidam,kupiv edna neznam dali e taa?

14. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659

15. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.909
    Допаѓања:
    108.111

Гледам дека сите ги фалите овие производи па ме интересира за каква кожа се , јас имам мрсна кожа па дали мене би ми одговарале ? Ова на сликата е крема за тело и купка?

16. Konfetka

Konfetka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    35
    Првото од лево е купка за туширање

17. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553

Убави се и преубаво мирисаат, башка и мирисот им трае долго. Тиодговараат на твојата кожа. Кремава не е за тие со сува кожа што се :)

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Се наоѓаат овде четки за шминкање или тешко? :)

19. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.472
    Допаѓања:
    108.397
    На Аура имаш многу убави, околу 500че се, за руменила и 2 за шминкање, преубави се сестра ми ги има и ги користи веќе 3-4 години, во торбиче се и се заштитени од упропастување, јас се канам да си ги купам истите.

20. catsruletheworld3

catsruletheworld3 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2012
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    27
    Има во ДМ-ов нешто за контролирање на 'frizz' ??? :^) Многу ми е frizzy косаваа