Само ќе недополнам подобар стругач за пети не сум нашла а сум испробала мал милион го препорачувам! Секоја мома треба да го поседува а и цената е нормалана за секој џеб! Инаку кремата за воспалене кожа околу носот мислам дека ја нема кај нас,како и многу производи што ги постирала danichap.Да се надеваме дека во скоро време ќе се снабди и нашиот Дм
конечно го порачав овај гел што го пофали трендафилка па ќе видиме како ќе се покажи...се радвам како мало дете шо ќе го имам
Го зедов овој шампон да го пробам дека имам мрсна коса и без волумен, не дава никаков волумен плус, но не ми ја ни додатно мрси косата. А со оглед на тоа што секој втор ден ја мијам косата и користев Head&Shoulders уште малку ке банкротирав да не го сменев. Го зедов и овој лосион за тело, но многу е течен јас сакав погуст некој и намерно зедов во вакво кутивче мислев дека погуст ке биде, а и мирисот ич не му се задржува, сакам некој со посилен мирис што трае, така да овој више сигурно нема да го купам, одвај чекам да го потрошам. За разлика од него овој ептен ми се свиѓа, и погуст е и посилно и поубаво мириса, ама ми се здосади дека има така благ мирис. И крема за раце зедов нова, супер е, мрсна баш како што ми треба, а и мириса убаво.
Обожавам кога одам во ДМ маркет. Има многу ефтини производи кои вредат за парите. :up: Последен производ кој го имав, но не ми се допадна беше овој шампон. (Иако сите претходно ми биле одлични). Не ми даде посакуван волумен и за брзо се мрсеше косата.
Магичното каменче стварно е магично. Од само една употреба и стварно има огромна разлика. Го комбинирав со едно исто од балеа купка за стапала за сроплување и омекнување на стапала. Нозете не ми биле вака меки одкако ми се раздразнија летово. Со слој од павловичева и нема мука. За купката ова го земав задоволна сум убаво мириса и дава стварно чувство на топлина и кога ќе се олади водата. За 2 употреби е, но мислам дека и 3 може да се извлечат дури http://www.dm.de/de_homepage/balea_home ... ssbad.html Фала девојки за помошта
Очигледно веќе престанале да ги произведуваат моите омилени шампони од Балеа, тој со лимонова трева и тој со праска и свилен екстракт Си земав со смокви и бисери убаво мириса, свиленкаст е па ќе видиме како ќе се покаже. Се вратив на љубовта од летово, гелот за туширање со Гуава, не постои друг таков мирис. И дојде ред на маските за лице од Балеа! Со бела глина и цинк- презадоволна! Наредна планирам да ја пробам peel-off маската на Балеа,значително поефтина е од нивеата, уште ако го има истиот ефект, мх мх.
Од дм производите denk mit сум презадоволна ги коирстам овие марамици за пребришување на скоро се од кујнски елементи до храналката ка ќерками плус и овие за пребришување на ламинат , вака набрзински можам да средам по домов а имаат убав мирис
Морам да го пофалам сапунов ,освен што не е токсичен има прекраснен мирис на карамела (мирисот ме инспирираше да направам торта денеска инаку ќе го испиев сапунот )
Alverde спреј дезодоранс од 75 мл. со мирис на зелен лимон и жалфија. Презадоволна сум од овој производ. Го користам како дезодоранс за тело, а бидејќи имам голем отпор кон антиперспирансите, овој производ барем кај мене ја има и оваа функција. По нанесувањето преовладува мирис на зелен лимон, а потоа хербална нота. Одлично освежува, особено наутро. Цитрусот ептен ми делува стимулативно, покренувачки. Балеа лосион за фенирање. Од овој производ не очекував многу, но пријатно ме изненади. Го нанесувам на мокра коса пред фенирање. Косата убаво се обликува, добива на волумен. Не ја масти, не ја прави леплива. Косата делува природно, а фризурата трае подолго. Велнес лосион за стопала со мирис лимонова трева и нане. Од овој производ воопшто не сум задоволна. Единствено што мириса убаво и освежително. Има геласта структура и воопшто не хидрира. Ќе го чувам за лето бидејќи очигледно главна функција му е да ги освежува и разладува стапалата.
Јас сум ептен задоволна од серумов, за разлика од оние на авон ем е поветино ем има подобар ефект. Јас имам брановидна коса лесно се исправа, ама па не држи многу долго време права. Нанесувам на мокра коса, и се фенирам еднаш во два дена и косата ми е права тие два дена без потраеба да ја дофенирувам другиот ден. Не парави чуда, ама па и не ми ја мрси косата и задоволна сум во тоа колку косата ми е права. Само малку нема врска дека ја држи ненаелекризирана, но океј. Иам и шампон ама уште не сум го искористила.
Хипстерке, што пари е серумов? Мојава е тако звана гнездо , и кога ја фенирам ( преферирам да ја фенирам, затоа што со пегла ми е дабетер, ми делува како мрсна и никаква ) многу кратко ми издржува права, а и јас го користам тој серумот од Авон, во зелено паковање што е. Се мислам дали да го пробам овој, или пак ќе ми нема спас да не лупам за џабе пари . Инаку, и јас дојдов да го пофалам каменчето за пети, за таа пара е предобро!
Не ми е од сеа, туку одамна, ама сега ми текна дека иам и таков серум. Знам дека не беше поише од 200 денари. Ма и помалку мислам 150тина, ама да не те излажам види си. Mене поише ми се свија ова од тоа на авон зеленото, малку ставам 2-3 капки на цела коса, мислам не на коренот нели, и оставам да се исуши сама од себе, па фенирам. Забележав дека мене ми одоговара, не прави чуда, ама поправичка е. И за мрсење не ми ја мрсни дополнително.
Јас го користам регенераторот, сега ќе ја земам целата колекција, тапа сум со шампонот досега што го користам, многу сум задоволна само од регенераторот, а и мојата коса е слична како твојата, но ми се свиѓа што и ако не се фенирам многу убави ми се кадриците, без фенирање и слично.
Енџел има едно посебно за кадрици, другака ми го зема само за тоа, вика дека и одговарало. Ова е тоа, http://www.dm.de/de_homepage/balea_home ... ampoo.html Цела колекција е ваква портокалова. Пак ќе кажам за цената не се лоши, поасални од авин, не мора да ги чекаш недела дена и да те зафркаваат со цени.
И јас се прашувам за оваа маска, евтина е, околу 125 денари, ама ни тие не ми се фрлаат за џабе ако не е убава, зашто навистина сум пренатрупана со препарати за коса, не сакам уште еден во колекцијата. Инаку, последен пат си го земав овој шампон. На декларацијата пишува дека е одличен за секојдневно миење, нема силикон, и го чисти скалпот од секакви препарати за стилизирање на косата... Да ви кажам право пријатно сум изненадена, онака, супер шампонче за секој ден, убаво мириса, има гел структура со неодолива зелена боја.
Хипстер знам дека не е за кадрици, сестра ми ја користи таа за кадрици, ама мене не ми тебаат онакви навиткани кадрици туку сакам големи локни како на рекламата на Wash`n`go Баш затоа и многу ми се свиѓа овој производ
Пред 2-3 недели си го купив кремов и баш е супер освежителен, одговара и за подлога за пудра (но во мала количина за да те блескате).