Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

ДМ маркет

Дискусија во 'Тело' започната од MacaLove, 20 мај 2012.

1. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.465
    Допаѓања:
    48.566
    Ај ја да ги пофалам туфериве за вадење шминка од очи. Многу се нежни и многу убаво ја вадат шминката.Предходно ја вадев со памук и бекутан но последниов пат толку ме печеа очите од Бекутанот ми идеше да си ги извадам од глава,а и пак ми се познаваше црно под очи од моливчето. Овие темелно ја вадат шминката и не ме печат oчите од нив.Така да 5ка од мене имаат.

2. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Човек просто не може да се откаже од убавините на ДМ и Балеа :)
    Ваучерот со попуст мораше да се искористи! :)

Си ги земав следниве продукти:
    [​IMG] - мириса остро и на какао, но ми се допаѓа. Си го користам веќе втор ден, ќе видиме како ќе се покаже.
    [​IMG] - за 123 денари, навистина вреди. Мириса на парфем и долго се задржува на кожата. Сличен ваков мирис извадија и Fa, но ова повеќе ми се бендисува.
    [​IMG] - се двоумев меѓу ова и едно на Алверде. Ама некако по мирис и структура, решив ова да го пробам.
    И еден омекнувач, за само 89 денари, малку да сменам. Исправ бели алишта со него вчера, некои ги наредив и по радијатори, има благичок ама некако софистициран мирис, не е нападен. Ич не сакам кога алиштата ми мирисаат на тежок омекнувач. Еве го:

3. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498

Во ДМ баш вчера заприметив ги имаат донесено и производите на I Love ... Cosmetics.
    Сите до едно се љубов! Особено колекцијата од манго и папаја - најпрекрасна на цел свет!

На gothchick, mims-89, Doozy и 5 други им се допаѓа ова.
  4. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    Љубов за 89 денари. :wasntme:

На sweet-cherry и Rose96 им се допаѓа ова.
  5. Allthatglitters21

Allthatglitters21 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2012
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    288
    Најубаво!!

Прикачени фајлови:

6. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.370
    Дојдов и јас да го пофалам гелов за туширање.
    + Дезодорансот од истава колекција е љубов!Многу сладок мирис има, во вистинска смисла на зборот :D

7. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    ^ Го има дезодорансот? :(
    Јас бев во саботата и го имаше само тој кафеавиот, Sweet Wonderland.

8. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.370
    Го има во ДМ-то на битпазар, си набавив залихи од таму :D

9. lattie

lattie Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    204
    Вчера видов еден гел за нокти на she мислам дека беше 160 денари беше дали го некој има користено и ако може да ми каже дали е убав и дали му треба долго време да се исуши и дали се суши во оние што се печките како за надоградба на нокти бидејќи на него пишуваше нешто како за подраснати надоградени или гелни нокти.

10. Ducky

Ducky Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2010
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    1.633
    Ако мислиш на она Gel Re-fill, тоа не е гел за нокти, туку многу густ top coat. Јас го користев и со оглед на фактот дека е многу густ, не се суши долго. Убаво ги измазнува ноктите ако имаш ставено некој груб светкав лак, ама за гел не сум премногу сигурна дали ќе го измазни.

Патем, си ја купив купката од I Love... со мирис на ванила и сладолед. Најпрекрасно нешто што сум купила во живот! Мириса феноменално и ја прави кожата мека и убава!

На Allthatglitters21, Sweetheart87 и anabel-a им се допаѓа ова.
  11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Ептен ретко купувам од ДМ, да не кажам 2 пати годишно кога ќе видам нешто ептен на попуст. Зошто? Затоа што освен Балеа и Алверде друго се им е поскапо од сите други парфимерии и маркети кај нас. А Балеа и Алверде не ги сакам ич, имам пробано неколку производи, за миење лице, за тело, за сунчање и сите испаднале тапа. Сувата кожа ми ја досушуваат, посебно за лице производите на Балеа, ептен не ми се погодија. Лосионите и геловите за тело исто така не ми се допаѓаат, некои претешко и преблаго мирисаат, и повторно, кожата перута и се суши. :Down:

На slavica999 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.838
    Ги има кај нас ли и лосионите за тело од новите I love... производи што ги донеле?

13. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    2.899
    Допаѓања:
    18.098
    Да, баш ги гледав пред неколку дена :)

На gothchick му/ѝ се допаѓа ова.
  14. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    3.483
    Мојот прв производ од ДМ Маркет :$ . Прекрасно мириса, на ананас :inlove: . Совршен за во лето!

На kala21, Trendafilka и Doozy им се допаѓа ова.
  15. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

Исто, не се баш пронајдов ни јас (неможам да се поднесам ако мирисам на некоја воќкица или некој друг јак мирис) но после ова што денес ми се случи нема веќе да стапнам таму. Појдов по влажни марамици добри им се оние од бејбилов, успат имаше некои акции меѓу кој и шампон за коса на кој јасно стоеше цена со картонче дека е 119ден на каса ми го куца 159ден. културно ја прашав зошто? и и` го вратив на касиерката. Со поглед ќе ме убиеше а јас само се насмевнав

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Овие ај лове козметикс ги има насекаде, и во Кoсмо и во Рамстор, ама купките сега во дм се на попуст по 232 а на други места се по 300+ денари.
    И јас земав од ванила, само зашто немаше од чоколадо.
    Кремот за тело е преував, купката уште не сум ја пробала.
    Има и пилинг и крем за раце во Дм.

Земав морска сол за купка, ми ја пофалија дека била убава ептен, со купоните за -15 42 денари искочи, морам да ја пробам.

17. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Од I LOve има во Космо и се по 330 денари, АМА со секој купер производ добивате путер за тело гратис, исто и во Рамстор има, ете зашто се у ДМ на попуст, не ги хејтам ја за џабе :lol:

18. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Во Битола слабо ваква продавница, м? :wasntme: Пошто гледам дека многу ги фалите производите, па сакам и јас да ги пробам :)

19. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.004
    Допаѓања:
    123.784
    Славица тие што се на попуст не им важи попустот со картицата :)
    Инаку вчера пак да искористам купонче ,ах ама лажи купонот,и купив шампон и регенератор за коса Балеа ,за сува и оштетена коса,и две млека за тело.Оној со ананас и кокос,патем не ми се допадна ама го купи бе :fubar: ,и манго и грејпфрут.Овој последниот е ок за лето,свеж ,ама многу се лепливи бе ни х од хидратација само за мирис се.Ајде битно маж ми ги обожава,синоќа се нашлакав не можев да го одлепам од мене :wasntme: :lol:
    За шампонот и регенераторот после ќе ве известам,eве ги

Патем,сте го користеле ова?Со светки е или како ,се мислев дали да го земам...

20. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    ^ Да, и јас заклучив дека тие лосионите со Ананас/Манго многу лепат, ама ги шлакам од истите причини како Ели. Фино мирискаат, па ептен па заедно го купивме, ми правеше друштво, го шлаев по продавници, па си се шлапкам и си ќутам. :D

Елдената не го мењавам, значи подобро млеко за тело, за мене нема. Мириса на чисто и на бебе. 8)

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.