Дали некоја феминка има користено некаков крем за околу очи за намалување на темните кругови? не е битно која фирма битно да е ефективно
Мислам дека го има во ДМ, ама мислам дека во Космо и во Веро е поефитно. Јас го имам од Веро 350 го земав. Не е лошо, ама не се нешто уау, очекував поише за таа цена искрено.
Сакам после да одам до DM, па заинтересирана сум за сончевата колекција на Sun Dance? Кажете ми искуство какви се?
Жени, промоција на ГОШ маскари во ДМ - однесете стара маскара (нема врска која марка), добивате нова бесплатно! Додека има на залиха!
^ Абе имаше нагласено строго Гош. Едино ако не смениле...поправете ме,супер ако е било која. Ама ако е вака, ЦИГАНИ јурииииш!
тоа само со стара ГОШ маскара беше во Космо,а за ДМ пишува потрошена маскара од било кој бренд Спојлер http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/1069287_550763108315580_4731385_n.jpg
Па мислам дека не е важно каква, важно стара. Еве, сеа се слушнав со другарка, однела две, една Гош, една Макс Фактор и си зела две маскари
Значи утре идам со 10 маскари у ДМ Тапа е инаку оваа маскара, ја земав јас кога беше во Космо ама кад је гага и киселина је блага Било која маскара бе, не ми се верува, закон се
Ова со маскариве ми е некако too good to be true. Ќе наминам и јас утре, ама предосеќам дека уште денес ги имаат раздадено сите.
Изгледа на чело ми пишува лузер. Ја денес бев во ДМ, а поима немав за акцијава, и што е најтрагично и денес си купив маскара. Која земја да ме проголта? Ај утре жени со усул напаѓајте кон ДМ, во радиус од 1км има 2 продавници на ДМ, ставам глава дека све е испоземено.
Не напаѓајте џабе,бев прееска во ДМ во ГТЦ и дотичната ми рече дека немале маскари,им се потрошиле и немало да добиваат више. Кај Беко исто немаше,ама таа рече можно било да им донесат.
Ја малерот бев прееска на битпазар ама тие а до 8 да ти работеле и ништо од бизнисот, така да уште таму останува да пробаме, до ситимол не ми исплати да цепам за маскара искрено. Јас имам 2 суви па ќе пробам барем една утре, ако ништо ќе ме фати сонце, зашто ко вампир сум станала се навечер функционирам...