Еден генерален заклучок, се освен произборите на балеа и алведере е поскапо во Дм него во другите парфимерии и во супермакетите. На Дове производите као демек беа на попуст, и гледам во Веро истоте работи по 20 дена поефитни, не 2, не 5 20 денари поефитни, лажги со опашки... Така да си знаете и да си проверувате, дека сите збореа дека Веро е као најскапо, ама нема врска, очигледно.
Да ви ги препорачам улошкиве, само во ДМ ги имам видено и не ги давам за жива глава. Прееска си земав две пакувања, се мислам сериозно да се вратам по уште. Моментално им се на промоција нормалот, немаше слика ама исто како овие е пакувањето. 40 денари, 8 комада. Одлична должина, не онакви кратки и сакати, добро впиваат и се пријатни. Мразам кога за вакви работи што ти се неопходни треба да се изнафрлаш пари и овие се со одличен квалитет и цена. А не, они мене Always, 100 у кусур денари за 8, како со палми да ме лади некој доле. Откритие ми се, ако видите некој со пакети вакви, таа сум,
Јас од Балеа ја користам оваа и некако најубава ми е од сите што сум ги пробала досега (а сум пробала доста, од нивеа и од кои се не други фирми). Го прави лицето многу меко и нежно и повеќе е за регенерација отколку за чистење, сега зависи каква ти треба тебе.
Да, стварно е добар и косата многу полесно се расчешлува после, а и ти се зацврснува некако ти станува појака со редовно користење, и да, прекрасно мириса, дури и откако ќе ја исушиш и испеглаш мирисот се чувствува, ми се случувало дури и да ме прашаат каков парфем имам ставено Инаку потрошив веќе 2 пакувања и се мислам дали да продолжам со ново или да паузирам малку, да ја одморам малку косата од регенератор.
^ Можеш да земеш од друг вид. Јас се мислам дали да го пробам оној со кафе. Најмногу заради екстрактот од кафе Овој и мене ми се допаѓа (а имам на залиха и од други марки па затоа и ми е мислењето ).
Да ве прашам феминки дали уште го има овој лосион за тело од бразилско манго? Го земав пред едно два месеци и сега гледам дека ми е при крај, а не ме носел пат до ДМ за да видам ...па случајно да не знаете
^Јас го имам користено пилингот,и презадоволна сум,ќе одам за некој ден по трет пат да си купам. Не ја суши кожата,мазна ја прави многу...Ептен сум задоволна.Нема да се покаеш ако го земеш.
Ги има некоја купено тие сунѓерчињата за виткање коса од Дм?Оние што се намотуваат на прамените од косата. Не знам како да ви објаснам. Имаше и од Топ Шоп порано такви. Ефикасни се?Каков ефект се добива?Колку чинат?
Ако мислиш на оние Твистерите, тогаш за исто зборуваме. Јас имам два типа такви витлери, ама не ми се земени од ДМ, туку едните (оние што работат на принцип на извлекување со тоа стапченцето) од Базаро, а другите (кои се исти како стапченца во различни дебелини и се намотуваат исто како обичните витлери, само што нема механизам за затварање на витлерот, туку си го виткаш едноставно од страните и си стои така) ги купив од локална продавничка за бижутерија. Многу ниска цена имаа и од двете сум задоволна, но оние гумените витлерчиња ми се повеќе така по ќеф затоа што со овие спиралните превиткани и поспирални ми испаѓаат локните и не ми се допаѓаат толку. Со овие другиве ефектот е ист како со фигаро да си ја правела косата.
Омилени нови продукти од Дм. 1. Гел за туширање со мирис на цитруси Преубаво мириса,ја хидрира кожата и посебно е наменет за сува кожа.Ама мирисот му е волшебен. Ме буди,ми дава свежина и инстант енергија. 2. Минијатурно кремче од Балеа За патување,за во ташна ,ептен практично и супер си ја врши работата. Не е мрсно,а ја омекнува кожата дури и таа на лактите. 3.Исто вакво и минјатурно гел-шампонче си набавив за кратко патување е одлично или место сапун кога сум излезена. 4.Пена за бричење на Балеа Убаво ја омекнува кожата и има многу интересен мирис,штета што е limited edition
Женски ај на која нема да и е тешко ако може да ми каже колку е кремава бидејќи не сум од Скопје, а ме интересира цената. Па која знае или која ќе оди ако можете проверете. Фалаа
Јас во Германија повеќе се навлеков на Будниковски и на Росман. Немав ДМ во околината, ама овие мислам дека се дури и подобри од ДМ. Росманот ако го отворат некогаш тука, ќе се клањам пред врата, најверен фан. Си имаат нивна производна линија, Исана. Значи работите им се живо џабе, имате од гелови за туширање, помади, шампони, регенератори, па се' до маски за лице, многу поголем и според мене, побогат асортиман од Балеа. За цените е излишно да коментирам, Балеа се поскапи, а рачунајте дека Балеа се живо џабе во Германија. Будни беа повеќе како препродавачи, не сретнав нешто нивно, ама имаше работи на ДМ внатре. Јас си купив четки за шминкање од таму, овие на Ебелин, една за течно пудро, една за во прав. Влакната се многу меки, ги немам уште испробано затоа што цело време на брзање се шминкам , ама очекувам многу добар квалитет. Вчера во ДМ барав да видам што имаат, ама имаа само 3-4-5 четки, овде имаше преку 15тина видови, де вакви де такви... Кој може, има прилика и шанса, обавезно да ги посети продавнициве, како верни фанови на ДМ, очекувам дека Росман и Будни нема да ве разочараат.