http://www.dm.de/de_homepage/balea_home ... traum.html Јас денес се воодушевив! Не знам дали некој го користи лосионов, но мене мирисот ме остави без здив...првпат го сретнувам во ДМ, едноставно мириса на елеганција, нежно и софистицирано, мирис кој освојува....го препорачувам!
А на кожата како е? Хидратантен ли е? И цената колку му беше?[/quo Цената му беше не повеќе од 100 ден, хидратантна е пошто е мешавина од масла од растенија, ја прави кожата баш нежна. Во комбинација со мирисот, чиста 10-ка
Извинете вака од Куманово сум и патувам секој ден до Скопје ме интересира кај се наоѓа ДМ маркетот , гледам дискусии околу него за производите но незнам за што се работи
Вака, во Скопје ДМ маркети има на повеќе локации, имаш во ГТЦ на прв спрат, имаш на бит пазар во редот кај што е 26ти јули имаш во сити мол ...
Мене на Балеа некои производи ептен ми се погодија, но менаџерите дефинитивно мора повеќе да поработат при изборот на персонал. Ај тоа што не ти се наоѓаат да ти помогнат при изборот (особено ова се однесува при купување на декоративна козметика), туку се и потполно некултурни. Денес, во маркетот кај Бит-пазар сакав да купам дезодоранс на C-THRU и од тој што сакав имаше само 1 кое шишенце беше полупразно. Ја прашувам продавачка (околу 25 год.) дали имаат др. да ми дадат затоа што е полупразно. А таа ми вика: „Па не сум јас крива што и дезодорансите ги користат како тестери“. И само го вратив шишенцето и и викам „Ама си крива што немаш ставено повеќе шишенца на рафтот, а не си оставила само едно“ и си заминав. И не е само овој случај. И др. луѓе постојано се жалат.
Дали има некој користено млеко за тело со Q10 мислам на Balea е и за целулит да ми препорачате нешто?
Денес си го земав шампонот на Афродита со лук, убаво мириса, па ќе видиме како ќе се покаже .. http://ts2.mm.bing.net/th?id=H.4602853222910389&pid=1.7
Мислам дека го има кај нас, само во поразлично издание, т.е во форма на обичен долгнавест сјај за уста. Е сега, не знам дали за истото ова зборам, со оглед на тоа што не зачитав дали е 2ин1 тоа, или беше само сјајче за уста. Ако постои и во друга форма, тогаш дефинитивно е тоа.
Денес барав во ДМ нешто за туширање(ракавица, сунѓерче)...е сега, земав една ракавица од бамбус, накај 300 ден е, ме збуни тоа што одпосле не прочитав нигде на декларацијата дека е за туширање..... На нет неможам да најдам, а нејќам ни да се изглупирам, па некој ако ја користел ако сака да ми каже која и е намената, дали се користи при туширање или за обична масажа...на неа пишува Bambus Pflegehandscuch
UnordinaryOne мислам дека е за суво четкање, имаше таква тема некаде низ форумов еве ја telo/suvo-cetkanje-dry-skin-brushing-t12479/?hilit=%D1%81%D1%83%D0%B2%D0%BE%20%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B0%D1%9A%D0%B5#p1376250 Еве понуда по цена од 75 денари. Каков е ова освежувачов за воздух? Го бива? Да не му е гаден мирисот?
Во ДМ има од БАЛЕА или таа другата фирма исто како неа,само со природни својства што е(alverde)..и има едно спрејче за коса,розево...го има ли некој користено? http://ble.at/ImageResource.axd?id=d399 ... e=680x1024 (vaka,samo rozevo e)