Ми треба млеко за тело,ама со нежен мирис,да ми одговара со гелот.Имам еден од Авон,ваков: И многу убаво мириса,нежно,слатко и се осеќа розата,ама не е нападен.
Дали може да ми препорачате некој производ за зацрврстување на ноктите и некои масла и производи(не шампони, регенератори и маски) за коса од ДМ маркетите!?
Ги немам пробаноовие од Eveline ама една феминка ги фалеше поназад а плус сеа се 89 ден на попуст и јас планирам да си земам е сега има повеќе видови ќе си прочиташ позади и ќе видиш кој ти е најсодветен. Исто и од викториа има такви за нокти само не знам колку се добри тие беа мислам 113 ден тука беше цената не сум сигурна...
Многу сум воодушевена од лосионите за тела на Балеа. Немав земано зошто се сомневав, научена сум на Нивеа, Дав, Афродита , ама кога пробав видов дека се пресупер, а за ефтини пари. А, имаат и супер избор.
Сите ли се намалени? Јас го планирам ова 8 во едно да си го земам. Во каталогот има само едно дадено со намалена цена. Знае некоја со сигурност да каже?
Збор-два за ова? Прв пат ги сретнувам искрено, али пошто видов попуст на природна козметика одма ми фати око
До понеделник мислам, секоја недела имаат различни промоции овие лакови по втор пат им се на попуст. Јас претходниот пат кога си земав беа скоро сите пробрани, а среда беше
Па според ова до 17 ноември т.е. додека не се потрошат. http://www.dm-drogeriemarkt.mk/link...a/super_cena_katalog-data.pdf?v=1383558493000
Да да цените важат до 17ти. Е сеа мене нешто друго ми фати око. Има во понудата ставено шампони на Diplona 600 мл за некои си смешни 170 денари. На сликата е ставен шампон наменет за сите типови коса, јас сакам да си го земам овој за сува и оштетена Дали со намалена цена е само тој шампон на сликата, или воопшто сите од оваа марка? Овој за сува коса, знам дека многу девојки го фалеа на форумов
И овие шампони се на намаление. Инаку збор два за кремава некоја да каже? и она е на попуст се мислам да ја земам ја бива?
Имаше и уште има солиден избор, во она ДМ во Веро, изгледа овој пат немало толку голем интерес. Јас си купив за као поттикнување на растот на ноктите, па ако има ефект, таман имам време да купам уште едно и да правам залихи.
За жал во мојот град нема ДМ маркети,но имав можност да си купам до Германија дезодоранси Balea и многу сум задоволна.Исто така и геловите за туширање им се супер.Сакам само да прашам колку Дм маркети има во Скопје?На план сум да идам наскоро па ако имам можност би сакала да ги посетам.
има повеќе врсти, за сува долга коса,испукани врвови, за фарбана коса.. јас од сити мол земав, дека во центар немаше во саботата
има повеќе врсти, за сува долга коса,испукани врвови, за фарбана коса.. јас од сити мол земав, дека во центар немаше во саботата Јас го земав овој Repair за сува и оштетена коса задоволна сум.
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... CDkQ9QEwBQ Sofijanoka, jас би ти го препорачала овој лосион. Бев во потрага во нежен и ненападен лосион, па овој баш ми се погоди...мириса неутрално ама убаво, а највеќе ме привлече составот, комбинација од зелен чај, бел чај и витамин Е. Убаво се размачкува и впива и ја прави некако посебно нежна кожата...барем јас сум најзадоволна од сите млека/креми за тело што ги имам пробано од ДМ