Јас ја зедов маскава на Балеа, ќе ја пробам викендов, па ќе пишам како сум задоволна. Не очекувам ништо посебно за таа цена, ама ајде да пробаме. Да ве прашам смесата на две си ја делите, или одеднаш ја нанесувата. Ми се чини дека има за двапати, ама се мислам да не биде малце ако ја поделам.
^Многу ја сакам оваа маска токму поради тоа што е Peel off ) Дефинитивно е за 2 пати, мене дури и премногу ми е едната мера, ама мора да се употреби во спротивно се суши во паковката. Само, ако ставиш на некој дел од лицето подебел слој, тешко се стврднува и не се „одлепува“ како што треба. Во секој случај ја препорачувам :up:
Јас затоа и ја земав обожавам peel-off маски, многу ми е забавно кога ги вадам онака да се лупи целосно од лицето, како се да сум извадила од нечистотија, не дека има врска тоа, ама филингот е интересен
Едно пакетче за една употреба, во спротивно не се одлепува. Барем кај мене така. едит - на пакетче мислам едно вакво од овие двеве.
Ја имам маскава и воопшто не ми се допаѓа. Единствен ефект беше измазнувањето, стварно ми беше кожата мазна, но кога ке рамзислам пдобро мазна ми е и без маска, а ни х од хидратација, напротив како да ми го исуши лицето. Имам комбинирана кожа и незнам...можеби не ми одговараат. Ја купв и маската од глина за чистење па ке видиме како ке се покаже. Нивеа се каде каде поквалитетни. Инаку од едното кесиче мене ми остана за уште едно ставање, значи му доаѓа за четири употреби, само да не се исушила не сум и ја проверила состојбата Е сега сум во план да ги пробам на Евелин. Ги има ли во дм и колку се? Во тинкес се 33ден.
Благодарам за одговорот SnowWhite А маскава е за измазнување? Дали има ваква Балеа peel-off за чистење?
Чинам само оваа беше peel-off на Балеа. А Нивеа peel-off маски какви има, само една, или има избор според кожа и ефект. И колку чинат? Наредно нив сакам да ги пробам.
NATURALLY FRESH DEODORANT CRYSTAL - SPRAY MIST 127ден. Последно купен спрејов против потење. Се надевам нема да ме разочара. You just can’t beat this. The liquid version of our deodorant crystal is recommended deodorant brand by many allergists, oncologists and dermatologists. The reason? It’s extremely gentle. 100% pure Our most gentle formula INGREDIENTS: Aqua (Purified Water), Natural Mineral Salts (Potassium Alum). Спојлер She stylezone lipstick Љиљаковава боја,ептен ми се допагаше и морав да го имам
Карина еве ги сите маски од Нивеа кои ги има кај нас http://www.nivea.mk/Proizvodi/Nega-na-l ... -type/mask Околу 85 денари се. Јас ги користам со години и сум многу задоволна. Рeel-off ја користам еднаш неделно и супер ги чисти порите. Лицето џам За Балеа прашав затоа што сакав малку да променам.
А немаат ли Нивеа освен кесички поголеми пакувања од маскиве, пример тубичка 50мл, 30мл, колку и да е. Ич нејќам кесички, сакам онака пакување поголемко и да ми трае одредено време. Ама изгледа ќе да немаат
Маркетов дефинитивно ми се претвори во зависност. Нема шанси да се враќам од град и да не брзам никаде, а да не влезам внатре демек да разгледам, а секако ќе излезам со најмалку еден или два производа. Како што ми се слабост хигиенскиве производи и за дома и за мене лично, ДМ е за мене опасна зона. А од Балеа производите сум пре презадоволна!
Јас сеупте не сум сретнала маска на нивеа во туба кај нас. Гледав и на страната ама нема. А јас баш ја сакав таа за мрсна кожа, што матира, доста ја фалеа ама ке мора да се задоволиме со кесичкиве. Ама па ионака не ја користиш повеќе од еднаш неделно, така да две пактечиња ти се доста за цел месец.
дали овој спрејов против потење е фазон на еуцеринот (против видливо потење и мирис) ? (и која цена е?)
^Вчера за прв пат го земав спрејов така да комплетна рецензија за него не можам да дадам. Почнав да го користам. Прозирен и воднест е во стилот на Алоеволушн и нема никаков мирис. Според составот е од прочистена вода и потазиум алум исто како кристалите што се користат против потење. Впрочем во ДМ имаше и таков кристал покрај спрејовите но се одлучив за овој. Со оглед на тоа дека веке не е толку топло за неговата издржливост во поглед на потењето не може многу да се коментира. Вчера го ставив ,реално пазувите доста суви ми беа не можам да се пожалам.Единствено нешто што забележав што не ми се допадна е тоа што мирисот на пот не го ублажува и треба дополнително нешто да се користи за да го нема тој непријатен мирис. Цената му е 127ден, во Дм има избор на повеке видови од овој продукт.Стик,спреј,кристали ... Цената отприлика таа им е ,не се нешто екстремно скапи.
Девојки го имате загледано ова во ДМ? Или на некоја друга фирма да има вакво? И дали ги има на истава фирма четките за шминкање? Конкретно оваа за пудра ме интересира, многу убаво ми изгледа
Ммммм...стварно мн убаво изгледаа четката, а ги немам забележано, ајде нека кажува некој обавезно ако ги има да се снабдуваме, од четки никад доста
тоа розевото за пилинг на лице пред 3 дена го гледав во гтц а четките оддамна ги гледав и послр тоа веќе не,завчера видов само за сенка имаше ваква