Јас пред некое време ги гледав и двете и баш се мислев дали да земам ваква четка окулу 250ден мислам беше ама некако малечка е.. малечка мислам во делот кај влакната,на неа пишува дека е за коректор и пудра ама според мене некако мн мала е за пудра што знам..
да се цитирам и да прашам нешто денеска бев да земам руменило и сега ме збунија цениве, во ДМ на Бит пазар беа 199 денари, а во ГТЦ 215 зашто има разлика во цениве?
Не ме држи за збор ама мислам дека Clean and clear имаат такви,би требало да ги најдеш во Дм или во Веро зошто имаат нивни производи. Вакво нешто бараш,така?
Ај ве молам препорачајте ми некоја добра маска за лице од Дм за мрсна кожа што ја чисти убаво,или со лупење некоја што сте ја пробале слика ако сакате
Оваа е погодна за таква кожа http://www.dm.de/de_homepage/balea_home ... maske.html Со бела глина и цинк. Мене ми се погоди. Лицето е посвежо и помазно потоа.
Многу е уабава маската, го чисти убаво лицето, го прави мазно, меко, хидрирано, па си ставив помрсен крем и лицето пуцка...ептен сум задоволна деф ке продолжам да ја користам.