^ за која крема конкретно зборуваш, антицелулитна или за намалување на обем? Ви било фино да прикачиш слика.
Јас зборам за оваа ^ значи за обликување на задник е, околу 300 денари чини. Еве линк од другите препарати, има пуш ап за гради серум, за целулит имаат креми, среуми и пилинзи за турширање, и за намалување обем серуми и креми, на некои пишува 3д, на некои 4д незнам што е поточно ефектот треба да пишува на самата амбалажа, има некои со разладувачки, а некои со загревачки ефект. https://www.google.com/search?q=eve...280&bih=699#q=eveline anti cellulite&tbm=isch
Ја има ли сега кремава за тело? Знам лани ја имаше, земав едно паковање и до сега го чував ама го дотрошив и сакам пак да си земам, преубавa ми е. Не пишува дека е лимитарано издание, па ако некој ја видел нека ми каже.
Женски ја има ли некој користено оваа ЦЦ крема од Балеа? Баш сега читав во Unique за ЦЦ кремиве дека биле многу добри за лицето, ем изедначувале ем го решавале трајно проблемот со нееднаков тен, па ја имаа ставено баш оваа на слика, а не е воопшто скапа. Ако некоја ја користела да сподели искуство
Дека го решаваат трајно проблемот со неизедначениот тен може единствено да е така доколку постојано се користи. А дека длабинско помагаат CC кремите - не помагаат.
барав само хидрантантно кремче за околу очи, на што поприродна база, по долга потрага изборот падна на ова . Нежно, хидрантантно, не е актирид, што е најважно , ми дава убав сјај околу очи, намалува потеченост, го препорачувам.
Вчера баш ги гледав антицелулитните креми на Евелин.Има некој препорака за некоја поточно?Не знаев за која да се одлучам :/
Се надевам не доцнам многу со одговоров Го имаш во секој можен Дм маркет, цената му е цели 199ден. Сеуште го користам и сигурно ќе си купам пак за летово да ме хидратира
Прашањево не е баш за тело ама сепак е во ДМ. Дали има некои марамчиња за отстранување на флеки од кожа? Ташната која ми е кожен лак ми се избои од тегет фустанот? Ми се познава а ме нервира така. Ајде помагајте!
Ќе излезе со обично влажно марамче, ама треба да се убиеш од триење. Исто можеби ќе ти помогне и маслениот отстранувач на лак за нокти Dahlia, јас неодамна паричникот си го чистев со него. Светла боја е, но не се уништи воопшто.