Крема за лице за комбинирана/нормална кожа на Балеа или Алверде има ли некој користено? Како сте задоволни?
една феминка фалеше една крема за околу очи, ама не ми текнува која беше и за која крема станува збор сакам некоја онака за освежување само, пошо 17 години имам, не ми треба за брчки нешто, а повеќето се такви
И? Што се случи со ефектот? Прашувам зошто слушнав некои лоши коментари, многу ја мрсел косата и слично а баш ме примамуваше
maloto sisence e maska za kosa i e mnogu efikasna, i dava na kosata sjaj i sprecuva raspukuvanje na vrvovite. A samponot after sun e kombinacija so balzam za kosa jas go koristam celo leto zasto kosata e izlozena na sonce i koga odam i se vrakam od rabota ,ne mi ja masti a kako mirisa toa e zacuduvacki.
Дали имате искуство со било кое од овие три пакувања за коса? Ги зедов за плавиот дел од омбрето, но на едното пишува Напомена - дека може да предизвика промена на боја на светлите прамени. Па да си прашам пред да ги употребам... Еве за кои пакувања станува збор.
Менди, јас ги имам користено жолтото и златното пакување и навистина маските се одлични. Мој совет е да го земеш златното пакување затоа што е наменето за природни русокоси и нема агресивни влијанија врз бојата на косата и не верувам дека ќе ти направи проблем. Жолтото е малку поагресивно, а под „поагресивно“ мислам - можеби ќе ти ги осветли дополнително фарбаните делови. Ги имам користено и шампоните, жолтиот дефинитивно ја прави косата посвежа и посветла во однос на бојата, со златиот немав таков „проблем“. П.С. Мене косата ми е природно руса, ама мислам дека и за оние кои се фарбани би биле ок.