ДМ маркет

Дискусија во 'Тело' започната од MacaLove, 20 мај 2012.

1. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.460
    Допаѓања:
    1.482
    Постојано користам дезодоранси и антиперспиранти во форма на рол-он и до сега не сум имала проблем како што посочи, а притоа имам променето многу и не сум се задржувала повеќе време на еден вид.
    Флеките зависат поединечно од секој дезодоранс или антиперспирант. Дури и од ист производител не може да бидат исти во поглед на оставањето на дамки.
    Башка, рол-онот најчесто се остава да се исуши 30секунди -1 минута па потоа облекуваш кошула, блуза и останато.

2. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    2.034
    Допаѓања:
    10.437
    До сега немам приметено некои бели флеки по облека од овој рол-он што го збориме, а дури и некогаш кога случајно ќе се исфлекам при несмасно нанесување или облекување на брзинка, одма го бришам и многу лесно се чисти белата трага, за разлика од оние тврдокорните дамки и линии што се прават од класичните дезедоранси и стикови.

На Deemy му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.452
    Допаѓања:
    20.085
    Се отвара нов ДМ во Карпош 1!!!! Поконкретно- на Иво Лола Рибар, во близина на Веро 2, на местото каде порано беше Тинекс (до пожарната)!! :party:

На jb82 и daylight им се допаѓа ова.
  4. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.249
    Допаѓања:
    4.305
    Мерак ми се праи кога ќе начекам попусти на напивки во dm!

Инаку кај нив само имам видено Balea спреј против миризба во патики и чевли, најефикасен од сите што ги имам пробано.

5. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    24.161
    Тешко ДМ во Тафталиџе да работи денес, така?

6. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.223
    Допаѓања:
    81.771
    Ги има ли овие кармини кај нас ?

На rainbowec му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.452
    Допаѓања:
    20.085
    ^Ги има, околу 130 ден се :)

На rainbowec и Mishela им се допаѓа ова.
  8. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.223
    Допаѓања:
    81.771
    Леле во кој ДМ маркет ги виде ?! Јас се убив од барање, не можам да ги начекам.
    Не ги купувајте, ги сакам сите! :devil:
    Се шалам нормално, ама сепак кажете каде ги има да ги земам под итно. :D

9. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Ги има и во ДМ во Веро,јас ги разгледував баш и јас ги сакам,следни се тие.Многу ми се допадна и бронзерот и хајлајтерот,супер се. :)

10. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.223
    Допаѓања:
    81.771
    Не е можно, изгледа некоја се усреќила пред мене. И јас бев вчера таму, ама немаше, а убаво видов. :doh:
    Ќе проверам пак. :)

11. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.452
    Допаѓања:
    20.085
    ^ Ги видов во ДМ во Тафталиџе, мислам дека имаше од сите нијанси :)

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  12. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Знае ли некоја од вас дали во ДМ има од оние лепенките на Балеа.Се ставаат на акните и стојат така од 8 до 10 часа и после се вади лепенката :D. Ги имав користено ама одамна беше.Еве најдов нешто на интернет за да ви појаснам :lol:
    http://moiconfessions.blogspot.com/2012/06/review-balea-young-soft-clear-anti.html
    SAM_0241_0000.JPG SAM_0241_0000.JPG pimple-patches.jpg SAM_0239.JPG :hug::hug::hug:

На ivancekitty му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.223
    Допаѓања:
    81.771
    Mислам дека ги нема, барем јас до сега не сум ги приметила кај нас. Дај кажете дали ми требаат нови очила или уште сум добра со видот ?! :?:

14. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.692
    Допаѓања:
    8.644
    Мишелке не е до тебе ;)
    Откако видов дека пишале на форумов дека ги има оние на алверде, ти што праша за нив, сите можни дм ги завртов и никаде не ги најдов, не знам од каде девојкиве таа информација дека ги има :?:.

А ги нема ни лепенкиве...

15. EMoonlight

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Па добро,најверојатно до нас е,ние не гледаме :)
    Пишуваме тука онака,дека ни е интересно :)

На Nausicaa му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.452
    Допаѓања:
    20.085
    @EMoonlight или тоа или лажеме поради допаѓања, очигледно до толку сме ненормални.

Во ДМ во Тафталиџе, кога ќе влезете тргнете лево од касата, поминете ги мастиките и корпата со евтини лакчиња и ете ви ги кармините, на најгорната полица (барајте слика на плава девојка каде пишува Енд оф самер), на полицата под нив се креми на Балеа на попуст и купки Балеа, исто на попуст. Полиците гледаат накај излогот. Цената е 139 ден и до пред пола саат ги имаа сите 3 нијанси. Мал совет- нареден пат прашајте ги вработените што каде е, за тоа се таму :)

Последна измена: 3 ноември 2014
    На simoncelicius и EMoonlight им се допаѓа ова.
  17. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.223
    Допаѓања:
    81.771
    Немаше потреба од иронија и сарказам девоји, јас навистина во ДМ во Веро не ги видов овие, а ја прашав и девојката која по обичај ми крена рамена и ми рече „види на штандот“, иако убаво и' нагласив дека не можам да ги најдам.
    Тафталиџе ми е премногу далеку, ќе се обидам да ги најдам низ маркетите во мојата околина.

На simoncelicius и sanja.burgundy им се допаѓа ова.
  18. EMoonlight

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Немаше потреба и од тоа дека некој лаже.Јас кажав убаво дека ги видов во Веро во Дм,не стојат каде што стојат производите од Алверде,мислам дека во истиот ред беа само на крајот,ако случајно биле потрошени за тоа никој не е виновен.Проверете повторно девојки:)

На Nausicaa му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.223
    Допаѓања:
    81.771
    Каде тоа јас кажав дека некој лаже ?! Еве не знам, јас не кажав дека ти или Nausicaa лажете, туку си кажав поштено дека иако се убив од барање, во ДМ во Веро ги немаше и знам дека не сум погрешила затоа што на два пати се враќав. А оние лепенки или што и да се, не ми се потребни, само прокоментирав дека не сум ги забележала и се прашувам дали само јас тоа не сум ги забележала или навистина ги нема.
    Не би да навлегувам повеќе во муабетов без сол буквално, зашто ете доволно сте си го преиначиле и сами; ниту алудирав на тоа дека некој лаже и сака да собира лајкови, ама тоа е.

20. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.452
    Допаѓања:
    20.085
    @Mishela, не ми беше целта да звучам дрско (коментарот не ми ни беше наменет за тебе) но јас убаво пишав каде ги имам видено и воопшто не ми е пријатно некој да наговестува дека лажам а притоа не отишол да побара таму каде што сум пишала дека ги има!

Што се однесува за ДМ во Тафталиџе, можеш да дојдеш со 5ка, ќе те остави веднаш пред него. Ако не можеш да ги најдеш кармините по другите маркети ( со таа цена може брзо да се трошат), пиши ми лп, ќе ти објаснам во детали како да стигнеш до таму.

Последна измена: 3 ноември 2014
    На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.