Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

ДМ маркет

Дискусија во 'Тело' започната од MacaLove, 20 мај 2012.

1. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Има ли во ДМ козметика на Cera di cupra? Ме води патот натаму,сакам да си земам некои производи ,па ако има и од Cera di cupra да тркнам само до таму ,да не се мкнам на сто места по топлово.

2. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Ете, грешка направив во изборот.
    Денеска бев во ДМ, и си викам ај и така сум тука да го земам тоа Трендафилка и Анат што го имаат користено за коса. И јас цело време си мислев на Балеа дека е, тоа на Алверде да ти било. Земав едно друго, цело време мислејќи дека тоа е тоа што го барам :D, еве го: Знам јас нешто портокалово имаше на него :emo:
    Во секој случај ќе користи, и така е за виткана и брановита коса како мојава.

Шампонов го видов 100 денари беше, го мириснав и морав да го земам. :D Таков најнајнајрекрасен опивачки мирис на папаја, смоква и ананас има. :inlove:

Исто го земав и млеково за самопотемнување, баш ќе видам колку ќе е корисен..

3. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Има. Барем мислам дека видов, скоро 95% сум сигурна.

На Waka-waka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.768
    Допаѓања:
    317
    Препорачајте ми добра пудра од дм маркет.

5. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.228
    Допаѓања:
    140.115
    Го користел ли некој ова за отстранување шминка?

Некако чудно ми е, не пишува дека треба да се измие, а лепливо е и малку како пена да има. Плус не отстранува шминка баш како што треба, особено околу очите, и плус пече. Можеби не треба да го користам за очи. Од друга страна, многу ми е убава кожата по користењето.

До сега користев Нивеа за отстранување шминка, па можеби во прашање е навика, но сепак не сум најсигурна дека нештово го користам како што треба. Ни тоа од нивеа не беше посебно за околу очи, па супер ја вадеше шминката.

Прикачени фајлови:

6. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Си купив дезодоранс со мирис на кокос и ванила,преубаво мириса,ама тој мирис трае 10-15 мин,а цената му е 145денари :!:

7. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    колку е пудрата на балеа?

8. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.768
    Допаѓања:
    317
    Kaжете ми која течна и камена пудра е најефтина во дм маркет и колку пари е затоа што на лицево имам само 1 акна не ми се даваат пари за премногу скапи пудри.

9. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Вчера прв пат бев во ДМ маркет (срам да ми е :$ ), и ги купив следниве три производи, од кои првите два ги пробав денес, ептен бев нестрплива :D :

После одличните препораки во темава, ја земав фамозната маска (пакување) за коса на Alverde [​IMG] и воопшто не се покајав. Одлична е! Ја прави косата мека, свиленкаста, сјајна и лесна за расчешлување. Ќе продолжам да ја користам, ептен ми е погодена :)

Следно, го земав шампонов на Balea за плава коса пошто сум плавушка :D и прекрасен е [​IMG] Мириса убаво, и косата ја прави неверојатно убава и сјајна дури и без употреба на регенератор. Дефинитивно ќе го купам пак :up:

И последно, земав крема за стапала исто од Balea со 10% уреа за екстремно сува кожа на стапалата [​IMG]Уште не сум ја пробала, планирам вечер пред спиење да си ги намачкам ноџињата и да си облечам чорапчиња, па утре сабајле да го видам резултатот. Не се сомневам дека ќе биде одличен, кремава ми ја препорачаа, така да... :)

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Има ли онлине каталог на производите од ДМ?

11. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.373
    Допаѓања:
    286.599
    jaс со мало каснење.
    не е наменет за чистење на шмикната околу очите, затоа и чуствуваш печење.
    најчесто се препорачува за оние кои користат лесна шминка и имаат прилично сува кожа, но не е многу практичен бидејќи после неговата употреба треба лицето повторно да се измие со некој гел за целосен ефект.

На Ariel му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Belieber163

Belieber163 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    444
    Мајка ми е презадоволна од овој шампон
    А јас од овој

На AIT му/ѝ се допаѓа ова.
  13. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.768
    Допаѓања:
    317
    Kaжете ми која течна и камена пудра е најефтина во дм маркет и колку пари е затоа што на лицево имам само 1 акна не ми се даваат пари за премногу скапи пудри.

14. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Јас денес бев прв пат во ДМ маркет и колку што можев да приметам на брзинка нема некоја поголема разлика во цените од другите маркети.
    А воедно кажете ми како сте задоволни од овој гел? Го имате користено? Денес го купив...па ќе видиме

15. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    А зашто би имало....сите купуваат од ист увозник.
    Предноста за ДМ маркетот е во производите на Балеа и Алведере, тие си ги прават и тие се дистрибутери па затоа си имаат квалитетни и ефтини производи. Со останатите прозизводи немаат никаква врска, си ги зимаат како и другите маркети, само си зголемуваат асортиман во маркетите нивни.

16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    по зборењата на мои другарки кои биле во ДМ во загреб,задар.....се било поефтини од другите маркети. и дека ДМ бил со таа намена, и прочуен по тоа дека е поевтин од другите.

17. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.288
    Допаѓања:
    8.647
    Последните фаворити од ДМ, лосионот за тело од Балеа и гелот за туширање од грејпфрут. Освежителни и трајни, лосионот е прекрасно хидратантен и со мирис што трае. И некако сладникав вкус :rofl:

18. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Ми треба препорака за некоја фина крема за омекнување на стапала од Дм ,Балеа или Алверде.

И ја има ли некој пробано Aлверде пудрата во прав?Какви нијанси има?

Прикачени фајлови:

• default.jpeg
      default.jpeg
      Големина на фајлот:
      7,5 KB
      Прегледи:
      356
  19. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Јас ја имам пудрава во прав и има 2 нијанси само, толку видов јас.Јас ја земав двојката и ми се погоди :)

На Waka-waka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.800
    Допаѓања:
    24.076
    До колку работи ДМ ?