ДМ маркет

Дискусија во 'Тело' започната од MacaLove, 20 мај 2012.

1. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Има ли во ДМ козметика на Cera di cupra? Ме води патот натаму,сакам да си земам некои производи ,па ако има и од Cera di cupra да тркнам само до таму ,да не се мкнам на сто места по топлово.

2. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Ете, грешка направив во изборот.
    Денеска бев во ДМ, и си викам ај и така сум тука да го земам тоа Трендафилка и Анат што го имаат користено за коса. И јас цело време си мислев на Балеа дека е, тоа на Алверде да ти било. Земав едно друго, цело време мислејќи дека тоа е тоа што го барам :D, еве го: Знам јас нешто портокалово имаше на него :emo:
    Во секој случај ќе користи, и така е за виткана и брановита коса како мојава.

Шампонов го видов 100 денари беше, го мириснав и морав да го земам. :D Таков најнајнајрекрасен опивачки мирис на папаја, смоква и ананас има. :inlove:

Исто го земав и млеково за самопотемнување, баш ќе видам колку ќе е корисен..

3. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Има. Барем мислам дека видов, скоро 95% сум сигурна.

На Waka-waka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.785
    Допаѓања:
    334
    Препорачајте ми добра пудра од дм маркет.

5. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.359
    Допаѓања:
    142.366
    Го користел ли некој ова за отстранување шминка?

Некако чудно ми е, не пишува дека треба да се измие, а лепливо е и малку како пена да има. Плус не отстранува шминка баш како што треба, особено околу очите, и плус пече. Можеби не треба да го користам за очи. Од друга страна, многу ми е убава кожата по користењето.

До сега користев Нивеа за отстранување шминка, па можеби во прашање е навика, но сепак не сум најсигурна дека нештово го користам како што треба. Ни тоа од нивеа не беше посебно за околу очи, па супер ја вадеше шминката.

Прикачени фајлови:

6. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Си купив дезодоранс со мирис на кокос и ванила,преубаво мириса,ама тој мирис трае 10-15 мин,а цената му е 145денари :!:

7. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    637
    колку е пудрата на балеа?

8. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.785
    Допаѓања:
    334
    Kaжете ми која течна и камена пудра е најефтина во дм маркет и колку пари е затоа што на лицево имам само 1 акна не ми се даваат пари за премногу скапи пудри.

9. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Вчера прв пат бев во ДМ маркет (срам да ми е :$ ), и ги купив следниве три производи, од кои првите два ги пробав денес, ептен бев нестрплива :D :

После одличните препораки во темава, ја земав фамозната маска (пакување) за коса на Alverde [​IMG] и воопшто не се покајав. Одлична е! Ја прави косата мека, свиленкаста, сјајна и лесна за расчешлување. Ќе продолжам да ја користам, ептен ми е погодена :)

Следно, го земав шампонов на Balea за плава коса пошто сум плавушка :D и прекрасен е [​IMG] Мириса убаво, и косата ја прави неверојатно убава и сјајна дури и без употреба на регенератор. Дефинитивно ќе го купам пак :up:

И последно, земав крема за стапала исто од Balea со 10% уреа за екстремно сува кожа на стапалата [​IMG]Уште не сум ја пробала, планирам вечер пред спиење да си ги намачкам ноџињата и да си облечам чорапчиња, па утре сабајле да го видам резултатот. Не се сомневам дека ќе биде одличен, кремава ми ја препорачаа, така да... :)

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Има ли онлине каталог на производите од ДМ?

11. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.514
    Допаѓања:
    288.551
    jaс со мало каснење.
    не е наменет за чистење на шмикната околу очите, затоа и чуствуваш печење.
    најчесто се препорачува за оние кои користат лесна шминка и имаат прилично сува кожа, но не е многу практичен бидејќи после неговата употреба треба лицето повторно да се измие со некој гел за целосен ефект.

На Ariel му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Belieber163

Belieber163 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    444
    Мајка ми е презадоволна од овој шампон
    А јас од овој

На AIT му/ѝ се допаѓа ова.
  13. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.785
    Допаѓања:
    334
    Kaжете ми која течна и камена пудра е најефтина во дм маркет и колку пари е затоа што на лицево имам само 1 акна не ми се даваат пари за премногу скапи пудри.

14. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Јас денес бев прв пат во ДМ маркет и колку што можев да приметам на брзинка нема некоја поголема разлика во цените од другите маркети.
    А воедно кажете ми како сте задоволни од овој гел? Го имате користено? Денес го купив...па ќе видиме

15. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    А зашто би имало....сите купуваат од ист увозник.
    Предноста за ДМ маркетот е во производите на Балеа и Алведере, тие си ги прават и тие се дистрибутери па затоа си имаат квалитетни и ефтини производи. Со останатите прозизводи немаат никаква врска, си ги зимаат како и другите маркети, само си зголемуваат асортиман во маркетите нивни.

16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    по зборењата на мои другарки кои биле во ДМ во загреб,задар.....се било поефтини од другите маркети. и дека ДМ бил со таа намена, и прочуен по тоа дека е поевтин од другите.

17. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.449
    Допаѓања:
    9.264
    Последните фаворити од ДМ, лосионот за тело од Балеа и гелот за туширање од грејпфрут. Освежителни и трајни, лосионот е прекрасно хидратантен и со мирис што трае. И некако сладникав вкус :rofl:

18. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Ми треба препорака за некоја фина крема за омекнување на стапала од Дм ,Балеа или Алверде.

И ја има ли некој пробано Aлверде пудрата во прав?Какви нијанси има?

Прикачени фајлови:

• default.jpeg
      default.jpeg
      Големина на фајлот:
      7,5 KB
      Прегледи:
      356
  19. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Јас ја имам пудрава во прав и има 2 нијанси само, толку видов јас.Јас ја земав двојката и ми се погоди :)

На Waka-waka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.858
    Допаѓања:
    24.142
    До колку работи ДМ ?