Има ли во ДМ козметика на Cera di cupra? Ме води патот натаму,сакам да си земам некои производи ,па ако има и од Cera di cupra да тркнам само до таму ,да не се мкнам на сто места по топлово.
Ете, грешка направив во изборот. Денеска бев во ДМ, и си викам ај и така сум тука да го земам тоа Трендафилка и Анат што го имаат користено за коса. И јас цело време си мислев на Балеа дека е, тоа на Алверде да ти било. Земав едно друго, цело време мислејќи дека тоа е тоа што го барам , еве го: Знам јас нешто портокалово имаше на него Во секој случај ќе користи, и така е за виткана и брановита коса како мојава. Шампонов го видов 100 денари беше, го мириснав и морав да го земам. Таков најнајнајрекрасен опивачки мирис на папаја, смоква и ананас има. Исто го земав и млеково за самопотемнување, баш ќе видам колку ќе е корисен..
Го користел ли некој ова за отстранување шминка? Некако чудно ми е, не пишува дека треба да се измие, а лепливо е и малку како пена да има. Плус не отстранува шминка баш како што треба, особено околу очите, и плус пече. Можеби не треба да го користам за очи. Од друга страна, многу ми е убава кожата по користењето. До сега користев Нивеа за отстранување шминка, па можеби во прашање е навика, но сепак не сум најсигурна дека нештово го користам како што треба. Ни тоа од нивеа не беше посебно за околу очи, па супер ја вадеше шминката.
Си купив дезодоранс со мирис на кокос и ванила,преубаво мириса,ама тој мирис трае 10-15 мин,а цената му е 145денари
Kaжете ми која течна и камена пудра е најефтина во дм маркет и колку пари е затоа што на лицево имам само 1 акна не ми се даваат пари за премногу скапи пудри.
Вчера прв пат бев во ДМ маркет (срам да ми е ), и ги купив следниве три производи, од кои првите два ги пробав денес, ептен бев нестрплива : После одличните препораки во темава, ја земав фамозната маска (пакување) за коса на Alverde и воопшто не се покајав. Одлична е! Ја прави косата мека, свиленкаста, сјајна и лесна за расчешлување. Ќе продолжам да ја користам, ептен ми е погодена Следно, го земав шампонов на Balea за плава коса пошто сум плавушка и прекрасен е Мириса убаво, и косата ја прави неверојатно убава и сјајна дури и без употреба на регенератор. Дефинитивно ќе го купам пак :up: И последно, земав крема за стапала исто од Balea со 10% уреа за екстремно сува кожа на стапалата Уште не сум ја пробала, планирам вечер пред спиење да си ги намачкам ноџињата и да си облечам чорапчиња, па утре сабајле да го видам резултатот. Не се сомневам дека ќе биде одличен, кремава ми ја препорачаа, така да...
jaс со мало каснење. не е наменет за чистење на шмикната околу очите, затоа и чуствуваш печење. најчесто се препорачува за оние кои користат лесна шминка и имаат прилично сува кожа, но не е многу практичен бидејќи после неговата употреба треба лицето повторно да се измие со некој гел за целосен ефект.
Kaжете ми која течна и камена пудра е најефтина во дм маркет и колку пари е затоа што на лицево имам само 1 акна не ми се даваат пари за премногу скапи пудри.
Јас денес бев прв пат во ДМ маркет и колку што можев да приметам на брзинка нема некоја поголема разлика во цените од другите маркети. А воедно кажете ми како сте задоволни од овој гел? Го имате користено? Денес го купив...па ќе видиме
А зашто би имало....сите купуваат од ист увозник. Предноста за ДМ маркетот е во производите на Балеа и Алведере, тие си ги прават и тие се дистрибутери па затоа си имаат квалитетни и ефтини производи. Со останатите прозизводи немаат никаква врска, си ги зимаат како и другите маркети, само си зголемуваат асортиман во маркетите нивни.
по зборењата на мои другарки кои биле во ДМ во загреб,задар.....се било поефтини од другите маркети. и дека ДМ бил со таа намена, и прочуен по тоа дека е поевтин од другите.
Последните фаворити од ДМ, лосионот за тело од Балеа и гелот за туширање од грејпфрут. Освежителни и трајни, лосионот е прекрасно хидратантен и со мирис што трае. И некако сладникав вкус
Ми треба препорака за некоја фина крема за омекнување на стапала од Дм ,Балеа или Алверде. И ја има ли некој пробано Aлверде пудрата во прав?Какви нијанси има?
Јас ја имам пудрава во прав и има 2 нијанси само, толку видов јас.Јас ја земав двојката и ми се погоди