Леле Мишела не ме измачувај вака кажувајќи ми ги половично работите. До кога е попустот и колку ги зема? Не ги видов во тековниот двонеделен каталог , ова изгледа е некаков друг попуст.
Типкам од мобилен и со ноктиве ми е смрт, не ни видов колку сум пишала, ќе ме извиниш. Ги има во каталогот мислам, таму и видов дека се намалени, може не си ги приметила. Од 19 се на попуст, до...кога му доаѓа, после две недели. 165 денари мислам дека се моментално.
Gracias. Видов намаление на Аура, ама пишуваше руменила, мислев дека не важи и за хајлајтерите. Попустот е до 1ви, и јас ќе си ги купам и двата, да не ги мислам. Ти благодарам уште еднаш, треба Дм да ти исплаќа некаков придонес, како ПР си им .
Има ли некој користено од Балеа professional шампоните? Прочитав неколку рецензии кои беа позитивни, ама мене ме интересира дали ја мрсат косата? Пред некое време така со шампон се зезнав и почна да ми се мрси многу, па сега се обидувам да си најдам некој погоден за мене. Имам проблеми со шампоните, или ми прават перут или мрсно, не знам на што сум. Или тој за кафена коса или за долга, некој? @levely @Cka @anastasijaki @ceca-1 @sia.bella
Мене многу ми се допаѓа шампонот за долга коса. Го имам користено него и тој наменет за плавуши. И двата ми одговараат и ми се допаѓаат. Тој за долга коса мириса прекрасно, не ми ја остава тешка косата, не ми се мрси за многу брзо, ама не ми ја негува нешто посебно, само е мека и лелеава. Од жолтиот за плавуши сум многу позадоволна во однос на негата, косата ми блеска кога ја мијам со него.
Јaс гo имaм шaмпoнит и бaлзaмoт зa плaвa кoсa истите штo ги имa и @Mishela и јaс сум презaдoвoлнa ниту перут ми прaви ниту ми јa мрси a бoјaтa ми јa oсвежувa
Дојдов специјално да го фалам на Балеа шампонот, после 2 миења косата ми е многу многуууу мека и прекрасно ми мириса. Кој сака да го проба, нека си го купи ако се двоуми.
Оф па погоре дека имав пишувано и прашувано за шампони и не сум напишала име, инаку Professional beautiful long shampoo.
Дали има некој што ги користел и аква серумот и флуидот, па да ги спореди? Јас го имав аква серумот и сум задоволна, многу убаво хидрира, иако имам комбинирана кожа. Сега сакам да земам нешто поконцентрирано, но нискобуџетно, па дали да се вратам на стариот добар серум или да го пробам флуидот?
@Oxymoron, јас сум за да си останеш на серумот. Јас ги имам пробано двата флуиди и серумот и од него сум најзадоволна. Флуидите не ми го хидрираат лицето убаво, од двата ми се правеа струганици по лицето, а немам некоја сува кожа, напротив - нормална ми е кај образите, т-зоната ми е изразито мрсна, а суви делови имам на преминот од косата кон челото и кај ушите. Одлична подлога ми беа за Ревлон пудрата за мрсна и комбинирана кожа, ама со другите пудри кои ги имам по дома не беа воопшто ок - пудрата не се размачкуваше, се правеа струготини и флеки. Плус, нешто многу важно за мене - и двата флуиди ми правеа црнки, поготово кај виличната коска, каде што е и најболно за да се отстранат. Позитивна страна е тоа што пудрата многу подолго време ми остануваше матирана и без употреба на камена пудра, но за сметка на тоа, потоа морав да си правам третмани за отстранување на црнките. Трета работа е што не ми хидрираа доволно - мислев дека е до зелениот серум зашто нели наводно е конкретно наменет за мешана и мрсна кожа, па тоа и беше причината да го купам тој со малина, но ефектот беше ист. Аква серумот е друга приказна, многу, многу позадоволна сум од него. Одличен ми е под било која пудра и хидратацијата е неверојатна. Не ми создава мрсен сјај, а лицето ми е чисто, свежо и средно матирано.
Девојки дали некој што бил скоро во ДМ има приметено дали ги има новите шампони на Балеа кај нас? Случајно приметив на нивната официјална страна дека е променета амбалажата на шампоните и имаат извадено и нови видови.....ептен се добри http://www.dm.de/de_homepage/balea_...haarpflege/balea_produkte_haarpflege_shampoo/
Не ги загледував сите, ама знам за сувиот шампон не е сменета амбалажата ама сепак го има во Веро. Сигурно ги има и другиве ама не значи дека се во нова. Изгледа зависи како се трошат.
@lovemme, Кејт Мос кармините сега се на попуст и се 150 ден но за жал, ги нема сите нијанси-јас веќе некое време ја демнам 104ката ама никако да ја начекам
знам дека се попуст срцка и јас таа нијанса и нијансата 107 ја барам долго време ... ја удавив на брачедами да оди денес и што ако беше кога ги немало па реков да ве прашам на вас што сте од ск дали само matte ги има или и finish па од нив да земам ...
@lovemme, утре ќе поминам од Дм во Тавталиџе (во маало ми е) и ќе зирнам дали ја имаат 107 па ќе ти пишам Ако сакаш да ти проверам уште нешто, кажи слободно