Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

ДМ маркет

Дискусија во 'Тело' започната од MacaLove, 20 мај 2012.

1. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Миранда цена да не знаеш? :)

2. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.750
    Jas go zemav ednas samo, poodamna, na popust nekoj bese, 129den. A vistinskata cena ne znam kolku e tocno sega, no mislam okolu 200,220.Neka kaze nekoj posigurno sto znae.
    Ubavo mirisa mnogu da, poradi mirisot i jas go kupiv. No kosata mi ja pravese mrsna nekako i zatoa ne posegnav povtorno da go kupam.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. honey95

honey95 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    289
    Ја прави мрсна,но доколку ставиш помалце таман е. И јас по мирисот го купив, по малце ставам и не ми е мрсна.:hai: имам ставено и јас повеќе,демек поубаво ќе е,ама затоа морав пак да ја измијам (facepalm)

4. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.879
    Допаѓања:
    5.214
    Некој спреј или силиконски капки за повеќе сјај на косата? Ми изгледа како безживотна. И цена ако знаете. :)

5. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.349
    Аргановото масло на Балеа, мислам дека е околу 250 мкд.
    Одамна го користам пред секое миење како замена за регенератор и маска, косата не ми била посјајна и поздрава ... не памтам од кога. :)
    Го употребувам и како замена за силиконски капки, кога се фенирам или пеглам. Сосема мала количина ми врши работа. Мене ми е прекрасно, мислам дека ќе го купувам се` додека го има во продажба.

На Umbrella22, Mama25, ivancekitty и 6 други им се допаѓа ова.
  6. girlx3

girlx3 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    142
    Завчера ја видов во ДМ во Веро.

На xxAngelxx му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.440
    Допаѓања:
    20.029
    @honey95, @mirandaa а како сте задоволни од делотворноста на кремата, приметивте некое подобрување кај косата? Макар што, да бидам искрена, јас и само поради мирисот би ја земала :$

8. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.750
    Па да ти кажам добра е,ги омекнува врвовите, ми ги правеше свиленкасти. Но некој драстични промени не ни можев да забележам, бидејќи косата не ми е оштетена, само помалку сува во некои периоди. Во секој случај добра е,само не ми се допадна тоа што ми ја мрстеше косата дополнително, иако не ставав количински по многу.
    А мирисот е одличен. (y)

На Nausicaa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. dmbalea

dmbalea Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2015
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    48
    daj kazete sto da i stavam na kosava posle mienje uzasss e cela razletena i mnogu e hemiski tretirana i ostetena. dajte care nekoe

10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.249
    Допаѓања:
    157.412
    Дезодорансите од Алверде, сите освен тој со црешов цвет и машкиот се полн погодок.
    Мирисаш на природа и свежо, порите се отворени, си се потиш најнормално што полесно телото ги исфрла токсините и не се задржуваат во него, што е одлично. Интересен е фактот колку помалку токсини имаш толку помалку мириса потта, додека со обичните антиперспиранти ситуацијата од тие причини се влошува.
    Имав интересна догодовштина со ова баш вчера, па денес затоа се инспирирав да напишам рецензија.
    Отидов на вежбање, ама заборавив да си ставам дезодоранс, а веќе стигнав, се истуфкав што да ви кажам, како да е најужасната работа на светов (добро, за мене е), имам аверзија од луѓе што смрдат и не можам да си замислам да се случи тоа. И таква потиштена, уште повеќе се потам, шта да ви причам. Ви се верува дека после вежбањето буквално не мирисав на ништо, освен на омекнувачот од алиштата на мене? Како да сум се испрскала со вода буквално.
    Исто така забележав дека маиците и блузите од пазуви веќе не ми ја менуваат бојата.

Е сега негативна критика за спрејот на Балеа за осветлување.
    Осветлив што осветлив, ставив 4 пати... ама косата ми стана слама, тоа е чист хидроген, го фрлив. Не знам и што повеќе и очекував?!

На A-j-a, Veki4kaa, kjukli и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.580
    Допаѓања:
    201.797
    Дај слика од дезодорансите, јас ги користам ролоните на Алверде, задоволна сум, ама може да сменам :D

На Mama25 и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  12. honey95

honey95 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    289
    Па искрено има подобрување,онака не којзнае колкаво ама ја прави мека и убава. иии :!:мирисот не го губи одма :P јас пошто сум презадоволна,уште пред да го дотрошам,ќе си купам исто такво :inlove:

На Nausicaa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.249
    Допаѓања:
    157.412
    @Annath Еве еден, да не ги редам сите.
    Има со лимента, нане и црешов цвет кои се женски и еден машки део, тој не знам со што е (ама па и најпогоден ми е да сум искрена, не дека другите нечинат, туку мирисот ме бендисува најмногу).

Многу се добри. Го немам она чувство на лепливо испотена во текот на денот, па менува мирис антиперспирантот во зависност од стресот и активностите. Се што барав најдов. Ем се потиш ко човек, ен не смрдиш, туку мирисаш бре на ливада баш. Ептен, ептен, ептеееен препорачувам.
    Особено па за жените и ризикот од ракови, ептен предобро нешто.
    На почетокот комбинирав со кристален камен, демек нели за сигурно, после ми се истроши каменот и сега терам и само со нив, воопшто нема потреба од било што друго.

И на некого може му е гад, ама јас посреќна не сум била што прв пат се потам како човек и не задржувам гадости во себе. Во рексона сум се крстела, башка кристалниот камен (кој исто така е добар), сега рексона не можам ни да замислам како сум користела толку време.

Од друга страна, па ако сакате на оптимум да сте, порано не можев да замислам чај да пијам, а уште помалку чај во лето. Е годинава и тоа го правам, спонтано, кај целулит снемува,па и ми ја нормализира терморегулацијата. Не лепиш бре, не знам како да кажам... се чисти телово.

Последна измена: 24 јуни 2015
    На Veki4kaa, kate89, Bozica1980 и 7 други им се допаѓа ова.
  14. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.580
    Допаѓања:
    201.797
    Ти благодарам. Ги ѕирнав јас на официјалната страна, ама сепак ќе одам во ДМ да видам што имаат. Лично од ролоните сум презадоволна, потиш, ама не мирисаш, што особено го приметувам во периодот пред добивање. Тогаш имам некој карактеристичен мирис на потта, и класичните дезодоранси не ми помагаа, ама овие на Алверде се топ. И нема флеки.
    И за чајот си во право, во лето ептен е добар, особено зелениот чај. И сега не се чудам што стариве наши во лето пиеја чај, знаеле што е добро.

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.249
    Допаѓања:
    157.412
    Јас зелен не смеам да пијам, ама оној на алкалоид за дитокс (за алкохоличари во опоравак бил :D, мислам мене ми има смисла више...), нане, коприва, магданос и се што е зелено и може да биде чај... Ептен ми е спас летово, по литро, па и повеќе на ден, топол. Во термос до мене и растурам, сите ми се смеат, ама ич не ми е гајле.
    Не е за на темава, ама што има везе и онака од алверде мирисаш на чај, па тука некаде е. :D

На Bozica1980, Mama25 и Annath им се допаѓа ова.
  16. Leo-nora

Leo-nora Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    1.962
    Допаѓања:
    1.269
  17. UnordinaryOne

UnordinaryOne Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2013
    Пораки:
    657
    Допаѓања:
    2.631
    За сува и оштетена коса е тој со ванила и бадемово масло :)

На realGirl и Leo-nora им се допаѓа ова.
  18. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.328
    Допаѓања:
    17.908
    Дали ги има производите за сончање од брендот carroten во @dm drogerie markt ?

19. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.328
    Допаѓања:
    17.908
  20. dm drogerie markt

dm drogerie markt Истакнат член Верификуван профил

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    3.475
    Драга наша, овој производ го има во филијалата во Велес и истиот чини 225 денари. Те поздравувме

На Veki4kaa му/ѝ се допаѓа ова.