Бидејќи ноктиве некако ми омекнаа па морав да ги скратам, ми препорачаа за зајакнување лак на Eveline? Знаете ли дали го има лакот на Eveline 8w1 и која е цената?
Фин шопинг истерав денес во ДМ. За 900 денари супер се опремив. Си купив, Балеа путер за тело од кокос. За да мирисам летно и лелеаво есенва. Пакувањето е огромно ,400мл е за 175 денари. Си земав и минерална пудра во прав Алверде. Уште ја немам пробано,ама вака убаво ми делува. За 255 ден. е супер. Купив и црвен кармин од некоја нова колекција She ,од нив имав коректор за лице што супер се покажа, па затоа го земав и карминчево. Некако таму на тестерот ми се виде отворено црвено,а вака дома некоја вишна боја има. Ама не е лошо. Конечно да си најдам мала ,патна четка за заби. Онаква на расклопување. И чистач за јазик. Двете по 77 ден. Мало дезодорансче за во ташна, што ептен ќе ми се најде. Се заљубив во него. И во мирисот и во изгледот на шишенцето. За 100 денари си купив и крема за омекнување на кожата на стапалата. Од балеа е и има некој нежен ,освежителен мирис.
Дали го имате видено ? Го барав во тој во ГТЦ го имаше само гелот за туширање,а сакам да го земам дезодорансот.. Па да знам дали да го чекам да го донесат пак ако го имало воопшто предходно
Јас ги имам гелот за туширање и лосионот од колекцијава и откога ги купив го барам дезодорансов (изминативе три месеци) и го нема! Не знам дали јас го немам начекано, дали брзо се троши, тој лилјаковиот што е исто од Balea Young го имам видено, овој не. Со среќа во потрагата и кажувај ако го најдеш
Спојлер Ваквите колекции се limited edition, ги има само неколку месеци и не се произведуваат постојано. Многу веројатно е дека нема да ги видиме никогаш повеќе. На нивното место ќе доаѓаат нови, како тие лосиони од диња и киви, и ред други работи - и тие ќе ги снема за некој период, ако пишува дека се limited. Тоа е тоа. Јас го имам лосионот, и не ми се дотрошува од таа причина, прекрасен е, мириса на лимон, роза, пудинг од ванила и колаче. Штета.
Да го има, баш сега бев, чини 219 денари. Последно што си купив е: Од регенераторот сум многу задоволна, убаво ги дефинира локните, одличен е, а кремата сефте ќе ја пробам, едвај чекам се надевам е еднакво добра како и регенераторот, а за вазелинот немам зборови, совршен е, сто пати поубав од оној нашиот. Доста го збогатиле ДМ со производи откако се отвори. Супер.
лентите на балеа ѓи купив пред некој ден,немаше стреп па ајде да ги земам од балеа да ги пробам,добри се слични се на стреп не ми остава црвенило. млеко за тело од алведре, како не го помирисав пред да го купам но бев во брзање и ајде го земав,видов дека има шеа путер и ме привлече,многу ужасен мирис,тешок од друга страна пилингот ми се погоди..
Дечки дали некој ги има користено влошките за чевли односно штикли мислам дека беа околу 200 ден и сакам да си ги земам па да ми кажете дали се добри... Поздрав4е
Ако мислиш на оние како силиконски/гумени како да ги наречам, имам и од тие за кај прстите и за петите.. меѓутоа не се купени од ДМ, зависи какви штикли ќе носиш, отворени, затворени.. има разлика.. и може повеќе да ти одмогнат отколку да ти помогнат (јас така ги носев тие за на прсти на отворени сандали и ништо, се лизга ногата кога ќе се испоти и полошо е) инаку тие ми се од Авон, а имаш и во Џамбо за 60тина денари за петите и оние малечки за вдлабнатината на стапалото околу 40 ден. Се надевам ти помогнав
Луге што мислите истиот квалитет на производите е кај нас и од другите држави? Имам нешто од dm и ептен е добро али при крај ми е и пратено ми е од Германија. Глеам дека го има и кај нас али ме интересира дали е истиот квалитет... (можда прашањево е малце глупо али сакам да знам што да очекувам од производот)
Со Германија неможам да споредувам, но можам со ДМ производите во Хрватска, еве последно што користев е регенераторот за виткана коса и таму и тука е ист, нема воопшто разлика, истотака и за вазелинот, што значи и другите производи се исти. Инаку овие производи баш на пакувањето пишува се произведени во Германија, додека останатите познати брендови знаат да бидат во различни држави произведени. Како и да е мене ми се исти. Квалитетот е тој, работава е или ќе ти се погоди или нема.
Лосионот за тело на Балеа- Funky Jungle. За 150 денари добивате 400мл прекрасен лосион кој ја хидрира кожата и ја прави нежна и мека. Ме изненади мирисот - неочекувано долготраен нешто ко тропско овошје. Јас инаку сум повеќе по оние млека со понеутрален мирис за да не се меша со парфемот. А овој мирис некако е таков, доминира. Како и да е, за тие пари е повеќе од добар. И ова-Mаж ми: Од кај па ти young