Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

ДМ маркет

Дискусија во 'Тело' започната од MacaLove, 20 мај 2012.

1. simce11

simce11 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    69
    до 22:00 часот

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Marmalade

Marmalade Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    43
    исто.....а колку се наострив да го купам,ќе завшри во канта

3. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    Случајно да не сте го забележале ова масло во ДМ? :)

4. Cence

Cence Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    766
    Бидејќи ноктиве некако ми омекнаа па морав да ги скратам, ми препорачаа за зајакнување лак на Eveline? Знаете ли дали го има лакот на Eveline 8w1 и која е цената?

Прикачени фајлови:

5. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Фин шопинг истерав денес во ДМ. За 900 денари супер се опремив. :)

Си купив, Балеа путер за тело од кокос. За да мирисам летно и лелеаво есенва. Пакувањето е огромно ,400мл е за 175 денари. :)

Си земав и минерална пудра во прав Алверде. Уште ја немам пробано,ама вака убаво ми делува. За 255 ден. е супер.

Купив и црвен кармин од некоја нова колекција She ,од нив имав коректор за лице што супер се покажа, па затоа го земав и карминчево. Некако таму на тестерот ми се виде отворено црвено,а вака дома некоја вишна боја има. Ама не е лошо. :wasntme:

Конечно да си најдам мала ,патна четка за заби. Онаква на расклопување. И чистач за јазик. Двете по 77 ден.

Мало дезодорансче за во ташна, што ептен ќе ми се најде. Се заљубив во него. И во мирисот и во изгледот на шишенцето. :D

За 100 денари си купив и крема за омекнување на кожата на стапалата. Од балеа е и има некој нежен ,освежителен мирис. :)

6. Esperanza

Esperanza Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2011
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    23
    Оваа колекција на Balea да не ја имате забележано кај нас..?

Прикачени фајлови:

• blond1.png
      blond1.png
      Големина на фајлот:
      321,5 KB
      Прегледи:
      510
  7. RainDrop

RainDrop Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2012
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    20
    Какви се маскарите на S.he? ако има некоја пробано пишете ми :) :rofl:

8. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    Дали го имате видено ? :worried:

Го барав во тој во ГТЦ го имаше само гелот за туширање,а сакам да го земам дезодорансот..
    Па да знам дали да го чекам да го донесат пак ако го имало воопшто предходно :?:

9. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.258
    Јас ги имам гелот за туширање и лосионот од колекцијава и откога ги купив го барам дезодорансов (изминативе три месеци) и го нема! Не знам дали јас го немам начекано, дали брзо се троши, тој лилјаковиот што е исто од Balea Young го имам видено, овој не. Со среќа во потрагата и кажувај ако го најдеш :D

На Beauchamp му/ѝ се допаѓа ова.
  10. nekoja85

nekoja85 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    216
    Супер е пудрата, ја користам неполн месец...баш ја коментирав во темата Пудра за лице :)

11. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604

Ваквите колекции се limited edition, ги има само неколку месеци и не се произведуваат постојано.
    Многу веројатно е дека нема да ги видиме никогаш повеќе. На нивното место ќе доаѓаат нови, како тие лосиони од диња и киви, и ред други работи - и тие ќе ги снема за некој период, ако пишува дека се limited.
    Тоа е тоа.
    Јас го имам лосионот, и не ми се дотрошува од таа причина, прекрасен е, мириса на лимон, роза, пудинг од ванила и колаче.
    Штета. :(

12. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Да го има, баш сега бев, чини 219 денари.

Последно што си купив е:

Од регенераторот сум многу задоволна, убаво ги дефинира локните, одличен е, а кремата сефте ќе ја пробам, едвај чекам се надевам е еднакво добра како и регенераторот, а за вазелинот немам зборови, совршен е, сто пати поубав од оној нашиот. Доста го збогатиле ДМ со производи откако се отвори. Супер. :)

На renata77 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. simce11

simce11 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    69
    лентите на балеа ѓи купив пред некој ден,немаше стреп па ајде да ги земам од балеа да ги пробам,добри се слични се на стреп не ми остава црвенило.

млеко за тело од алведре, :@ како не го помирисав пред да го купам но бев во брзање и ајде го земав,видов дека има шеа путер и ме привлече,многу ужасен мирис,тешок

од друга страна пилингот ми се погоди..

Прикачени фајлови:

14. sashka8

sashka8 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    2
    Дечки дали некој ги има користено влошките за чевли односно штикли :) мислам дека беа околу 200 ден и сакам да си ги земам па да ми кажете дали се добри... Поздрав4е

15. sashka8

sashka8 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    2
    Итно ми е, викендов сум на свадба.... помагајте ;)

16. nekoja85

nekoja85 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    216
    Ако мислиш на оние како силиконски/гумени како да ги наречам, имам и од тие за кај прстите и за петите.. меѓутоа не се купени од ДМ, зависи какви штикли ќе носиш, отворени, затворени.. има разлика.. и може повеќе да ти одмогнат отколку да ти помогнат (јас така ги носев тие за на прсти на отворени сандали и ништо, се лизга ногата кога ќе се испоти и полошо е) :) инаку тие ми се од Авон, а имаш и во Џамбо за 60тина денари за петите и оние малечки за вдлабнатината на стапалото околу 40 ден. Се надевам ти помогнав :)

17. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Луге што мислите истиот квалитет на производите е кај нас и од другите држави? Имам нешто од dm и ептен е добро али при крај ми е и пратено ми е од Германија. Глеам дека го има и кај нас али ме интересира дали е истиот квалитет... (можда прашањево е малце глупо али сакам да знам што да очекувам од производот)

18. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Со Германија неможам да споредувам, но можам со ДМ производите во Хрватска, еве последно што користев е регенераторот за виткана коса и таму и тука е ист, нема воопшто разлика, истотака и за вазелинот, што значи и другите производи се исти. Инаку овие производи баш на пакувањето пишува се произведени во Германија, додека останатите познати брендови знаат да бидат во различни држави произведени. Како и да е мене ми се исти. Квалитетот е тој, работава е или ќе ти се погоди или нема. ;)

На fificaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  19. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483

Аха значи би требало да биде истиот квалитет зашто стварно ептен ми се погоди :D фала душо :*

20. Peppermint

Peppermint Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    13.217
    Лосионот за тело на Балеа- Funky Jungle. За 150 денари добивате 400мл прекрасен лосион кој ја хидрира кожата и ја прави нежна и мека. Ме изненади мирисот - неочекувано долготраен нешто ко тропско овошје. Јас инаку сум повеќе по оние млека со понеутрален мирис за да не се меша со парфемот. А овој мирис некако е таков, доминира. Како и да е, за тие пари е повеќе од добар.

И ова-Mаж ми: Од кај па ти young ]:)

Прикачени фајлови:

На anabel-a, eli25, Doozy и 1 друга личност им се допаѓа ова.