Јас па мислам дека не е воопшто скап. 4 евра се во прашање, а колку што гледам цената во Америка е тука негде околу 6 долари. Јас баш денес видов дека го донеле и одма бев до ДМ да го купам и нормално дека одма го пробав. Предобар е. Сите други суви шампони од Балеа што ги имам купено (4 различни) не се ни приближно добри колку овој. Од мене има 10!
толку е и кај мене во Грција, 4 евра , толку го купувам. Според мене не е воопшто скап производ, не се користи секојден само ако имаш потреба, споро се троши
И јас го купив. Има разлика од останатите кои што се кај нас на пазарот, па и од Балеа е подобар. Кај другите третина шише го прскав над глава за едно нанесување, додека кај овој помалку, а со поголем ефект. Не сум го пробала неколку денови по ред како што прават по јутјубов, ама за една употреба пред миење на косата е супер.
Најдобро е да видиш некое видео на јутуб. Инаку јас ја делам косата, горниот дел над ушите, на 4 дела и прскам по малку од сувиот шампон. После ја масирам главата и на крај со пешкир поминувам уште еднаш, посебно кај ушите и челото за да не ми останат бели траги. Пешкирот кај мене игра голема улога.
Дали сте го користеле лосионот за самопотемнување од Sundance? Дали сте задоволни и која е цената? Малце е поинаква формата на паковањето, другото е исто.
Јас го имам користено, добар е. Малку тежок делува мирисот еден ден по нанесувањето, односно јас навечер го ставав па сабајлето мирисаше, ама се туширав и потоа немаше проблем. Бојата мене ми одговараше иако си има и мала доза на портокалов тон. Лани го користев и според моето сеќавање не е повеќе од 300 денари.
Денес бев во ДМ со намера да земам од тие на Алверде, ама ми се споврати од мирисите Единствено што ми се допадна од сите беше ова, ама некако многу се осеќа алкохолот во сите... Ја иритира кожата? И штити убаво, не замирисуваат пазувите непријатно?
Па не иритира ништо додека пркаш мнг мириса ама потоа ветрее и многу малку..Од ѓерманија мми е донесено...
Јас сакам да прашам за овие новиве суплементи: 189 ден. се 300 таблети, се пијат по 3 на ред, значи би траеле 100 дена, односно повеќе од 3 месеци, што за 189 ден. е прилично евтино. Па ги има некој користено, искуства?
како сте задоволни со кремите за тело,за раце,путер за тело,лосиони за тело,млеко за тело,спреј за тело,лосион за раце,гелот за дезинфекција на раце,дезедоранси,гелови за туширање? и колку се во германија овие сите отприлика ?
Можеби не се соодветно прашањево но како го чистите распрскувачот од спрејот за суво миење? Пробав со топла вода и со игличка да го одзатнам ама не сака. Ќе го фрлам на крај краева, и онака сакам да го пробам новиот на Batiste
До мене е, или премногу мирисаат на алкохол? Се залетав да си купам, излегов со нагон за повраќање :/ Единствено што ми се допадна беше тоа на Балеа, ако не се лажам со црешов цвет беше, а овие на Алверде на пипс ми мирисаа...
Дали некоја од вас ја има користено зелената линија со овошни киселини на Балеа? Која е разликата помеѓу серумот и кремата за лице? Ме интересира мислење за целата колекција. @Mishela мислам дека ти ги имаш користено или грешка сум?
Да, @koritsaki, добро си запаметила дека ја користам зелената колекција, меѓутоа кремата ја немам користено досега, само овој флуид повремено (посебно во летниот период како подлога и освежувач), а гелот за миење лице, тоникот и 3во1 средството ми се редовни продукти за нега на кожа и мислам дека ниту една друга колекција за лице не ми се погодила вака колку оваа. Флуидот е супер за освежување на лицето на вакво топло време, јас го нанесувам наутро или во било кој период од денот кога сум дома и кога не користам шминка. Не е толку хидратантен и ја матира кожата, па затоа и не е баш најидеалната подлога за пудра бидејќи не се соединува добро со секаква формула - со Ревлон КС е супер, меѓутоа во постудениот период од годината по вадењето на шминката од лице, кожата ја чувствував дехидрирана, па оние со поосетлива кожа нека го имаат ова предвид. Со гелот го дочистувам лицето од можни остатоци од шминка, а и редовно го користам наутро и навечер и презадоволна сум зашто добро ми ја регулира маснотијата во Т-зоната; со 3во1 пилинг-гелот си правам третмани и ми се допаѓа како ми ги чисти порите од површинските црнки (не делува баш толку ефикасно кај оние подлабоките), а тоникот ми е супер за матирање, освежување и чистење на можни остатоци од шминката пред да нанесам крема. Кремата сакав да ја купам, но секогаш им давав предност на други креми и никогаш не успеав да ја пробам. Некако, имам чуватво дека нема да ми биде доволно хидратантна и затоа можеби потсвесно ја избегнувам.
@Mishela благодарам за објаснувањето @velesanka оо а навистина сакав да го пробам поготово овој зелениот флуид , ај баш ќе проверам нареднава недела па ќе пишам