Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

ДМ маркет

Дискусија во 'Тело' започната од MacaLove, 20 мај 2012.

1. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    554
    Јас па мислам дека не е воопшто скап. 4 евра се во прашање, а колку што гледам цената во Америка е тука негде околу 6 долари.
    Јас баш денес видов дека го донеле и одма бев до ДМ да го купам и нормално дека одма го пробав.
    Предобар е. Сите други суви шампони од Балеа што ги имам купено (4 различни) не се ни приближно добри колку овој. Од мене има 10!

На 1209, ivancekitty, LollySky и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Deadhalf

Deadhalf Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    65
    a kako se koristi moze da napises?

3. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.640
    Допаѓања:
    106.676

толку е и кај мене во Грција, 4 евра , толку го купувам. Според мене не е воопшто скап производ, не се користи секојден само ако имаш потреба, споро се троши :)

На cocopuff му/ѝ се допаѓа ова.
  4. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.838
    И јас го купив. Има разлика од останатите кои што се кај нас на пазарот, па и од Балеа е подобар. Кај другите третина шише го прскав над глава за едно нанесување, додека кај овој помалку, а со поголем ефект. Не сум го пробала неколку денови по ред како што прават по јутјубов, ама за една употреба пред миење на косата е супер.

5. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    554
    Најдобро е да видиш некое видео на јутуб.
    Инаку јас ја делам косата, горниот дел над ушите, на 4 дела и прскам по малку од сувиот шампон. После ја масирам главата и на крај со пешкир поминувам уште еднаш, посебно кај ушите и челото за да не ми останат бели траги. Пешкирот кај мене игра голема улога.

6. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.878
    Допаѓања:
    5.214
    Дали сте го користеле лосионот за самопотемнување од Sundance? Дали сте задоволни и која е цената? Малце е поинаква формата на паковањето, другото е исто.

7. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.838
    Јас го имам користено, добар е. Малку тежок делува мирисот еден ден по нанесувањето, односно јас навечер го ставав па сабајлето мирисаше, ама се туширав и потоа немаше проблем. Бојата мене ми одговараше иако си има и мала доза на портокалов тон. Лани го користев и според моето сеќавање не е повеќе од 300 денари.

На Elence93 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. maggy95

maggy95 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2014
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    1.317
    Bi sakala da znam kolku e cenata na ovie proizvodi? Vi blagodaram

Прикачени фајлови:

• 2372404.jpg
      2372404.jpg
      Големина на фајлот:
      18,9 KB
      Прегледи:
      46
    • ALX_1028.JPG
      ALX_1028.JPG
      Големина на фајлот:
      70,7 KB
      Прегледи:
      42
    • images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      6,6 KB
      Прегледи:
      45
  9. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    Последниот шампон е околу 70денари. За другите незнам, ги немам користено.

На maggy95 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.895
    Допаѓања:
    15.406
    Другите најмногу 200:)

11. blackwave

blackwave Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2014
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    1.816
    Денес бев во ДМ со намера да земам од тие на Алверде, ама ми се споврати од мирисите :( Единствено што ми се допадна од сите беше ова, ама некако многу се осеќа алкохолот во сите... Ја иритира кожата? И штити убаво, не замирисуваат пазувите непријатно?

12. Slatkarka94

Slatkarka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    795
    Па не иритира ништо додека пркаш мнг мириса ама потоа ветрее и многу малку..Од ѓерманија мми е донесено...

13. Jason123

Jason123 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    3.168
    Јас сакам да прашам за овие новиве суплементи:

189 ден. се 300 таблети, се пијат по 3 на ред, значи би траеле 100 дена, односно повеќе од 3 месеци, што за 189 ден. е прилично евтино.
    Па ги има некој користено, искуства?

14. delevingne

delevingne Популарен член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.018
    како сте задоволни со кремите за тело,за раце,путер за тело,лосиони за тело,млеко за тело,спреј за тело,лосион за раце,гелот за дезинфекција на раце,дезедоранси,гелови за туширање? и колку се во германија овие сите отприлика ?

15. buttercup5

buttercup5 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    1.240
    Можеби не се соодветно прашањево но како го чистите распрскувачот од спрејот за суво миење? Пробав со топла вода и со игличка да го одзатнам ама не сака. Ќе го фрлам на крај краева, и онака сакам да го пробам новиот на Batiste |(

16. blackwave

blackwave Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2014
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    1.816
    До мене е, или премногу мирисаат на алкохол? Се залетав да си купам, излегов со нагон за повраќање :/ Единствено што ми се допадна беше тоа на Балеа, ако не се лажам со црешов цвет беше, а овие на Алверде на пипс ми мирисаа...

17. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.640
    Допаѓања:
    106.676
    Дали некоја од вас ја има користено зелената линија со овошни киселини на Балеа? Која е разликата помеѓу серумот и кремата за лице? Ме интересира мислење за целата колекција. @Mishela мислам дека ти ги имаш користено или грешка сум? :smirk:

18. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.349
    Да, @koritsaki, добро си запаметила дека ја користам зелената колекција, меѓутоа кремата ја немам користено досега, само овој флуид повремено (посебно во летниот период како подлога и освежувач), а гелот за миење лице, тоникот и 3во1 средството ми се редовни продукти за нега на кожа и мислам дека ниту една друга колекција за лице не ми се погодила вака колку оваа. :)

Флуидот е супер за освежување на лицето на вакво топло време, јас го нанесувам наутро или во било кој период од денот кога сум дома и кога не користам шминка.
    Не е толку хидратантен и ја матира кожата, па затоа и не е баш најидеалната подлога за пудра бидејќи не се соединува добро со секаква формула - со Ревлон КС е супер, меѓутоа во постудениот период од годината по вадењето на шминката од лице, кожата ја чувствував дехидрирана, па оние со поосетлива кожа нека го имаат ова предвид.

Со гелот го дочистувам лицето од можни остатоци од шминка, а и редовно го користам наутро и навечер и презадоволна сум зашто добро ми ја регулира маснотијата во Т-зоната; со 3во1 пилинг-гелот си правам третмани и ми се допаѓа како ми ги чисти порите од површинските црнки (не делува баш толку ефикасно кај оние подлабоките), а тоникот ми е супер за матирање, освежување и чистење на можни остатоци од шминката пред да нанесам крема.

Кремата сакав да ја купам, но секогаш им давав предност на други креми и никогаш не успеав да ја пробам. Некако, имам чуватво дека нема да ми биде доволно хидратантна и затоа можеби потсвесно ја избегнувам. :)

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  19. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    мислам дека флуидиве веќе ги нема во продажба. Повлечени се

20. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.640
    Допаѓања:
    106.676
    @Mishela благодарам за објаснувањето :hug:
    @velesanka оо а навистина сакав да го пробам поготово овој зелениот флуид , ај баш ќе проверам нареднава недела па ќе пишам :)