Путеров како состав е одличен и доста хранлив за кожата. За цена не ми текнува ама околу 190 мкд треба да биде не повеќе. Поздрав.
Ke se nadovrzam i jas na @Biodevojka , go koristev zimava i bev prezadovolna od negata,za suva koza e poln pogodok.Samo za letniov period nezz kako bi ti odgovaral,kaj mene moze da pomine so ogled na mojata ekstremno suva koza
на страната не најдов цена,ако знае некој да ми каже http://www.dm-drogeriemarkt.mk/linkableblob/mk_homepage/570314/data/-2-data.png?v=1439450296000
Дали помага пудрата за волумен на Балеа? Косата ми е густа и долга, па ми се сплескува на горниот дел, иако ја пеглам од пола надоле.
3 Ги меркав одамна ама ако се сеќавам убаво составот не ми се допаѓаше,освен ако не сум измешала со друг
И мене ме привлече нивниот изглед Поради тоа и ги пробав Иначе, не се лоши. Мене ми беа океј, онака просечни да кажам. Убаво пенат, и го чистат лицето. Но, сушат после миење.. Али не премногу. Мирисот деф.им е фантастичен, посебно тој сапун со цимет и портокал! Мене ми вршеа океј работа, не ги користев секојдневно, кога ќе ми текнеше да сменам малце За состав не знам да кажам, тоа Биодевојка На нив пишуваше нешто демек 100% природно потекло, али не ми се верува баш Само што бев до ДМ, 78 ден.се моментално. За цената се океј, али може и подобри да се најдат