@Dust @Mishela @Elence93 @joy1 купив од пакувањето мака на дм, воопшто не ми се допадна, и а горк вкус и мирис на алга. Инаку обожавам зелен чај, ама ова не
Женски, Wet'n'Wild пристигна во ДМ Тоа што го ѕирнав ептен ми се свиѓаше, ама цени уште немаа ставено.
Во Веро Џамбо, ја се извинувам Денес пак бев, пак нема цени Лоши се. На местото на Кетрис се ставени, изгледа веќе ништо нема да носат од нив.
НЕМА да се увезува?!?!?! A јас немам залихи од течниот коректор... Веќе никаде нема изложени производи од Катрис?
Како тоа нема да се увезува?!?! Ќе ги нема повеќе во ДМ? А таман си пронајдов евтина, а квалитетна камена пудра и коректори. Ги има ли негде во градов, одма да одам да си изнакупувам, да си направам залиха.
Имаше уште во СЦМ денес, ама чудно ми беше што на штандот на Боружа беше празно? Не знам што планираат да прават.
Планирам да одам Скопје деновиве, може да ми кажете каде се има ДМ продавници и каде се најснабдени? Најмногу ме интересира за производите на Balea и Wet n Wild.
Јас мислам дека во Веро центар се добро снабдени и нема многу гужви туку можеш да си разгледаш на раат. Инаку имаш и во ГТЦ и во Сити мол, Капитол. Само не знам дали има во нив wet n wild... Некој друг ако видел да ти каже. Вчера немаше во сити мол, а во другиве не сум влегла.