@monni.t јас ја имам користено таа крема на Балеа и убава е , сега користам друга крема што не е мат , но за пролет-лето кога повеќе ми се масти кожата е супер. Во врска со порите не приметив нешто да помага
Сте ги користеле отстанувачите на лак од Ебелин? Сакам да го пробам овој поради интересната амбалажа. Многу ми е криво што не го носат тој во Кам, ептен беше добар.
Се сложувам. Одамна го нема тој во Кам, а беше многу добар за отстранување на темните лакови. Од Ебелин не сум користела.
@sorbet јас го користам овој Задоволна сум, ептен ми е практичен, ама јако мириса. Вади секакви лакови без проблем, и да се во повеќе слоеви (јас ставам минимум два слоја, плус топ коат). Вади се'.
За Катрис производите, денес продавачката во ДМ ми кажа дека тоа не важело за сите маркети (дека нема да ги увезуваат), во Велес на пример ќе увезувале.
Стигнаа ли производиве и во кој ДМ? Како да не ги видов во Центар. И цени ако знае некоја, за секој производ.
Донесени се. Во Веро Џамбо ги има сигурно за другите не знам, сетот од сите три е 379 ако добро запамтив. А, одделно мислам дека не ги видов да се продаваат И ја ги чекав, деновиве ќе го земам сетот осеќам дека се преубави
@sorbet јас го имам користено розевиот на ebelin исто така пишуваше на него aceton frei. Искрено, го потрошив за многу брзо време, а имав купено поголемо пакување. Мене воопшто не ми се допадна, еден нокт го бришев 3 пати за да го снема лакот. има од мене.