Здраво, дали сте ја користеле кремата за коса од Балеа со Манго? Во ДМ добија уште една нова со вода од кокос за која нема слика а етикетата е како на другиот производ што го праќам, па ме интересира мислење која е подобра?
Мислам дека ги има сите. За овие од сликата лево не сум сигурна, но како да видов нешто со натпис 'winter protect'. Сите дурги производи од сликата десно се достапни, само не им ја знам точната цена.
јaс ги најдов нa инстaгрaм нa прoфилoт dm_balea aмa ми фaтијa oкo сите прoизвoди пa сaкaв дa знaм дaли ги имa и вo мaкедoнијa. Инaку тешкo нa сестра ми,неa јa тoрмoзaм кoгa е скoпје дa ми купувa вo дм
За тело се сите. Пилинг за тело има, млеко за бањање и путер за тело. Јас ги користам веќе недела дена скоро и супер ми се. Највеќе ми се допаѓа пилингот, ептен убаво измазнува само штета е мала милитражата , 75мл. Путерот е супер, не е многу густ, лесно се размачкува, и брзо впива. Млекото за бањање е убаво исто така, не ја суши кожата ич. Меко е Мене ми се допаѓаат сите. Не се нешто уау али за таа цена се солидни
Ја имам користено таа од манго и е многу убава за тие што имаат сува, крута коса, навистина ја омекнува. Али јас имам тенко влакно и кога ќе ја испеглам сакам да не се извитка ни најмалце, па затоа престанав да ја користам.
За Нова година би требало да има, нели со години веќе имаат акција - секоја недела различен бренд на попуст. Лани не следев, ама предлани имаше 100% вакви попусти.
ima katalog esen zima na stranicata na dm. i jas imam slusano deka mnogu se zalat od balea proizvodite za kosa.