Траен е, ако се мислиш. И тоа баш од ДМ го имам купувано два-три пати вака на попуст. А јас овојпат се мислев за I love love од Moschino, дека пролет иде
Kako ste zadovolni od micelarnata na balea? Ja kupiv so nadez poevtino i najcesto deka nema utka so balea ama se izlazav. Prvo nisto ne izvadi a imav samo pudra i maskara. I plus liceto me pecese dobri 5 min
И јас ја купив, таа за сува и осетлива- мислам така пишуваше. Мене ми одговара, убаво ми извади се, јас сум пријатно изненадена. Плус на попуст беше.
Јас имам друга мицеларна од Балеа. Во мало шишенце од 200мл, со розево капаче. Не е скапа, мислам дека е околу 130 денари, ама одлична е. Ниту печат очи, ниту иритира. Супер вади шминка, мене многу повеќе ми се допаѓа од таа што си ја купила ти.
^ мене оваа мицеларна многу ми го исуши лицето, ме печеа очите и ми се направија многу акни. Кога прекинав да ја користам одма ми се врати лицето во нормала. Од кожа до кожа е.
Да, таа е маската. Нанесуваш, држиш 3 минути (јас ја оставам по 5) и ја вадиш. Одмиј ја со топла вода. Порите се толку отворени што дури ги гледам врвовите на црнките по третманот. Ист ефект има и од маската со мака, само што таа не ги отвара порите, туку треба да ги намали. Ама убаво ги "истакнува" црнките па потоа лентата поубаво ги вади.