1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

ДСУ „Лазар Личеноски“ - Скопје

Дискусија во 'Образование' започната од buterfly.fly.away, 8 март 2012.

1. Vitaly

Vitaly Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2016
    Пораки:
    2.593
    Допаѓања:
    4.649
    Ти си знаеш најдобро, нема што тука никој да ти помогне. Одлучи ти. Јас сметам дека со таков талент може само да бидеш цртач на плоштад. Но штом знаеш фотошоп да работиш мислам дека има работа за таквите како дизајнери или слично.
    А и како што знаеш не е битна сликата денес туку битно е името на оној кој го насликал или нацртал делото. Знаеш дека расшлапани бои на платно од познати ''уметници'' се продаваат по милиони а прекрасни аматерски цртежи се продаваат по неколку евра колку да не е џабе.

2. TrinityNeo

TrinityNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2013
    Пораки:
    460
    Допаѓања:
    834
    MoEs da mi kaEs pokonkretno A smerov web str ne im raboti

3. wannabe777

wannabe777 Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2019
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    3
    Дали сеуште има приемен и каков е, и колку лица примаат, конкретно за графички дизајн ме интересира ако има некоја разлика од смер до смер?

4. girlfromnowhere

girlfromnowhere Нов член

Се зачлени на:
    8 септември 2021
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Ако некој учи таму или скоро заврши, сакам да се запишам таму и сакам повеќе да знам.

На Jasminka* му/ѝ се допаѓа ова.
  5. unicorne

unicorne Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    15
    Здраво мислам дека ова е соодветна тема за прашањето кое го имам, барам илустратор за соработка и развивање на идеја, изработка на тематски илустрации во комибнација со текст. Пожелно е да се дигитални, но и на хартија може. За подетални информации во инбокс.