Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

ДУПЕР

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од Dream-Girl, 7 ноември 2018.

1. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434
    Ду(о)пер

2. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Па одма сите тоа го збореа. Го видов. Тоа што не се ни бранат доволно кажува, нели? Верувам дека не излажале. Интересен ми е моментот што фатија сите Бобан да го критикуваат, а не големите мажи што си дале за право да се обидуваат да раководат со НЕЧИЈ ЖИВОТ, побогу.
    Се согласувам со тебе дека песните им беа тотално без везе, ама тоа е најмалку битно. Оној другиот момент... Аууу, човече...
    Девојката ќе развие кариера. Има некој проект со МКЦ, таа е и единствена способна во бендот. Сум ја слушала во филхармонија на настани, ако не се лажам. Од овие двајца ништо нема да биде.

На Someonespecial, Cinderfakinrella, Mishela и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.708
    Допаѓања:
    79.945
    Полоша причина за распад на бенд не сум сретнала. Имале проблем со нејзиното одење на концерт. :drunk: Што им е гајле нив таа приватно каде оди и што прави. :?: Не научиле дека не се меша личен со професионален живот. Не се прават сериозни работи (во случајов градење музичка кариера) со недоволно созреани луѓе.

На buba4e89, Anie93, elimkd и 3 други им се допаѓа ова.
  4. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.939
    Допаѓања:
    48.125
    Колку надежни и талентирани дечки а толку глупави. Ден денес ми е криво за распадот