Малце офф топик, али зашто побогу апчињава имаат називи како места на блискиот Исток?! Се си мислев дека темава е за терористички напади нешто... Инаку, со лесно нека ви е жени со аповиве, и онака опасно звучат.
I mene ne.Ako ne prasav.Jas sekogas mu pisuvam.Ne sum bila sega kaj nego i zasega nemam u plan.Pa moram da mu pisam nema da me misli toj
Феминки прашање околу утрогестам таблетите ги завршив минатиот вторник и од тогаш навака постојано имам исцедок морам да бидам со секојдневна иначе лом. Дали ова е нормално имал некој слично искуство?
@Maeve праша ли за инекциите за зреење колку време им е дејството ? Ај ако можеш пиши ми во порака дека јас неможам да ти пишам . @hanny која недела си?
@hanny не мислев да не си во поодминати недели обично тогаш се зголемува исцедокот. Од утрогестанот исто има исцедок но штом не ставаш веќе треба да престане. Како и да е сега ќе правиш брисеви и уринокултура ќе покаже се . Може и од обична кандида да е исцедокот.
@stevemila a koja nedela si? Mene isto vcera mi ja prekinaa terapijata do dabroston i mi kazaa uste 3 inekcii progesteron ( po 1ednas nedelno) i da prekinam.
Jas bi bila isto kako tebe koga ke gi prekinam. Sega sum 20+. Znaci posle sme bez terapija? Neznam dali da prodolzam ponatamu so utrogestan na moja raka ili da slusam doktor
Да ве прашам во која аптека во прилеп да најдам утрогестан пола град го свртив нема нигде велат цел месец нема од таму..
Мислам @Bebulleee кажуваше и барале ни Прилеп, ни Битола немало... исто и рекле од нареден месец дека ке има...
Оххх нема некоја замена за таблеткиве? Абе сето кататрофа во нашава држава незнам кој ден ќе почнат и парацетамоли да фалат во аптекине...
Замена за таблетите се Дабростон. Јас ги зедов тие откако се слушнав со докторот. На крајот од месецот ќе ги пуштат во продажба.
ќе видам уште 3 аптеки имам во моја близина одручек па ќе се јавам кај матичната да видам што ќе ми речи