Мене кога пиев за да предизвикам циклус ми рекоа од 3до5дена од кога ке ги прекинам, а една недела требаше да ги пијам, јас на петтиот ден добив иако уште ги пиев, утрогестан иначе, мислам дека се исти
Mene mi doagase dodeka gi pijam posle transfer,piev 3x1, 14den koga treba test da se rpavi jas veke imav na hartijata pocetok na ciklus
Вие што пиевте дабростон како ги пиевте кога ќе станвте сабајлр и пред да си легнете ги пиевте или имавте одреден саат кога треба да се пијат знам се пиат две апчиња на ден само незнам како да мк каже некој поискусен
Како ќе ти каже матичниот, ако треба по 2, на 12 часа ќе ги пиеш, не е битно кога, кога тебе ти одговара гледај истемпирај си време. Јас пијам по 4, на 6 часа.
Матичната ми рече по 2 ама не ми кажа саат и затоа прашувам оти ми рече само кога ќе станам и пред да легнам фала на одговорот
Може ли некој да ни каже со аплињава што ги пијам дабростон дека ќе ми дојди од три до пет дена или може да не ми дојде
Vie sto primavte utrogestan radi krvarenje vo rana bremenost koga vi gi prekinaa? Od pon sum 28 veke i treba na kontrola da idam nekako si umisliv ke mi go skratat utrogestanot pa dali ima sansi ...
Devojki koristam utrogestan vaginaletki no custvuvam nekoe neprijatno cesanje pogotovo denes i crvenilo neznam stosmeam da koristam imala li nekoja iskustvo plis vase mislenje
Отако ќе прекинете со терапијата дали имате некакви болки во стомакот како за пред добивање или немате ништо фала однапред
Дури сга ми дојде на ум дека моно е од овие апчиња да ми е вакаЈас цело време убедена дека сум бремена еве 12 дена од одно а јас веќе 5 дена имам лошење од време на време и тапи болки долу дали е можно од апчињата да ми е?
Од збунетост неубаво објаснав јас бев на кломифен па сега овие ги пијам дабростон треба да ми дојди на 27 ми и овие ќе ги пијам цело време и да сум и да не сум бремена па не знам дане ми е од апчината лошењето и тапи болки во јајниците