Зарем немаш никаков контакт со докторот? Претходно како комуницираше? Само доктор може да ти корегира терапија.
Јас бев со низок прогестерон пред трансфер, терапијата ми ја намалија дури во 15та недела, сега сум 18та и сеуште примам утрогестан и дабростон слушај си го докторот и се ќе биде како што треба
Девојки дали наоѓате утрогестан по аптеките од 200мг. деновиве. Знае некој што се случува бидејќи го нема
Pa ke stavame isgleda po 2 zasto nigde nema po 200 a i pred 5god imalo isto problem so utrogestanot sto citav na pocetokot na temava
Девојки здраво, Пијам Дабростон од понеделникот, дали може пд нив да имам болки во кичмата некој искуство да сподели ?
Dve nedeli go nemalo ni za naracka, edvaj najdov denes posledno pakovanje vo samo edna apteka od cel grad (ne sum od skopje) eden sovet za tie sto go koristat: barajte so vreme, mnogu e deficitaren i vo momentov trosime zalihi od prethodna naracka sto ostanalo po aptekite (info od sopstvenik na apteka) mozebi se raboti privremeno za ovoj period ama snabdete se ako mozete.
Ne bi trebalo. Dabroston e hormon od koj moze da imas gadenje, duenje i poretko vrtiglavici, ama bolki vo kicma ne.
Гадење не осеќам, само поспаност и надуван стомак да. Ама и болка во кичма баш од понеделникот од кога почнав да го пијам. Ми се смирува па пак ме фаќа. Не е корона од понеделникот до сега ќе имав и др симптом.
Moze edno prasanje normalno e da ve boli polovinata i malce napred ? Ne mnogu malce 7 nedela sum fala