Дабростон/Утрогестан

Дискусија во 'Бременост' започната од ackaa91, 9 декември 2010.

1. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    6.190
    Допаѓања:
    10.199
    Циглогест прашај дали можеш.

2. Joanna28

Joanna28 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2023
    Пораки:
    1.001
    Допаѓања:
    926
    И јас немам слушнато нешто такво. Да не не сте се разбрале, прогестерон депо инекциите се повлечени од пазарот, за нив имаше таква информација.

На Nuny му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Nuny

Nuny Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    306
    Да заборавив да напоменам и јас требаше да примам е уште 4та недела кога бев прогестерон депо ми кажаа дека се повлечени од пазарот... И сега не знам што ќе се прави јас сега сум 12та недела и незнам до кога треба со Утрогестанот... Јас го пијам не го ставам ради инфекции докторот ми препорача да ги пијам ....

4. Bebce ❤️❤️❤️

Bebce ❤️❤️❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2021
    Пораки:
    1.035
    Допаѓања:
    1.516
    Дали имаш лошење од утрогесанот јас сум како во кома вртоглавици гадење само 3 пати ги имам пиено немав услови да ги ставам и ногу лошо ми беше , а за унекции има пролутекс малку се скапи 560 ден ама секој ден се боцкаат јас ги примав и тие ама ми ги прекинаа бидејќи почнав да ставам циклогест 2х1, ама поради инфекција и тие ми ги прекинаа и сега останав само на дабростон, прашањето ми е дали се навикнува организмор на утрогестанот доколку се пијат подолго време или секогаш е исто

5. Nuny

Nuny Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    306
    Јас мака немам од Утрогестанот .. Два пати само ми и се слоши препотев и од тогаш ништо Амин добра сум... Сеуште се плашам ама еве стигнав 12та недела....