И јас немам слушнато нешто такво. Да не не сте се разбрале, прогестерон депо инекциите се повлечени од пазарот, за нив имаше таква информација.
Да заборавив да напоменам и јас требаше да примам е уште 4та недела кога бев прогестерон депо ми кажаа дека се повлечени од пазарот... И сега не знам што ќе се прави јас сега сум 12та недела и незнам до кога треба со Утрогестанот... Јас го пијам не го ставам ради инфекции докторот ми препорача да ги пијам ....
Дали имаш лошење од утрогесанот јас сум како во кома вртоглавици гадење само 3 пати ги имам пиено немав услови да ги ставам и ногу лошо ми беше , а за унекции има пролутекс малку се скапи 560 ден ама секој ден се боцкаат јас ги примав и тие ама ми ги прекинаа бидејќи почнав да ставам циклогест 2х1, ама поради инфекција и тие ми ги прекинаа и сега останав само на дабростон, прашањето ми е дали се навикнува организмор на утрогестанот доколку се пијат подолго време или секогаш е исто
Јас мака немам од Утрогестанот .. Два пати само ми и се слоши препотев и од тогаш ништо Амин добра сум... Сеуште се плашам ама еве стигнав 12та недела....