8+1 sum spored menstruacija spored merenjata na plodot Denes 6+4 seuste nema srceva reakcija,imav I seuste imam kafeav iscedok I blagi grcevi mi dadoa utrogestan I magnesium da pijamm I kontrola po 7 dena ova mi e treta bremenost no prvpat se soocuvam so vakva situacija I mnogu mi e strav
Здраво пиши ми во порака јас на 7+1 слушнавме срце а 5+3 бев кога отидов на прво ехо.. Можи подоцна зачнато..
Зависи од аптеката некаде бараат некаде не баш и докторот се чуди кога ќе му побараме рецепт.Секако на приватно си ги купуваме незнам зошто бараат. Прашај ако ти ги дадат ако не ќе бараш рецепт.
Дали на некоја од вас од утрогестанот и се има појавено розово малку на хартија? 6 недела сум и малку беше но се испаничив, исто така и аспирин пијам преку еден ден, ве молам за искуство девојки
Прво смири се, најверојатно си поткачила некој капилар. Од утрогестан не треба да имаш крварење, тој е прогестерон и се дава за да прекине крварењето. Одмарај, нормална појава е.
Jas imav isto taka do 13 nedela nekolku pati po malku na brisenje a se bese vo red. Inaku jaa vednas odev na itna da proveram.