Имаш бебешки чаеви на хип, има и бекутан, мада се со шеќер. Јас почнав на 18 да давам чаеви за возрасни.
По колку мл вода давате на бебе кое пробува вкусови и има скоро цел еден оброк моево колку и да му дадам мислам ќе ја испие
На мм во аптека му го дале Hipp organic fennel tea.. Пишува пријател на забите.. Незнам сеа дали можам да го давам или не..
Jas davam Planteks i sega procita deka da ne se dava na deca so deficit na laktaza a koristim kapki za grcevi Colief sto sodrzat laktaza...tuj izgleda gresim dzabe kapki davam.
Мајки што давате бекутан чајче, на лименката пишува дозирање 5 грама, колку е уствари 5 гр? Со што дозирате?
Мамички дали сте давале од ова чајче? Го купив и се мислам дали да им дадам од анасон, камилица и ким. За над 4 месеци е, така ми кажа аптекарката.
јас овој го пијам мислам содрже шеќери , има блага арома (ама не е ко бекутан шербет ) добар е , одлука е твоја како си сакаш , јас за бебуш земав хип инстант кесичките што се , не содрже шеќер и такви чуда ..
Za prvoto davav, čitav dosta nekoi vikaat se dava, nekoi vikaat ne. Lazarova vo Remedika mi kaza da davam