Brace yrself сега за приватни пораки. Иначе...сакам. Јас да го давам. И шамарчини сакам. Јас да ги удирам. Ем ај а бич?
Сум, мор , сум. Си признавам. Кој си признава пола му се ДОДАВА. Него толку дискусија за симпл тинг. Пробуеш, видиш, сакаш, неќеш, не мораш. Енде
Ме фати еден бивши така еднаш.. Шо прајш бе Па, вели, тоа е афродизијак за жени Ако ти ја залепам една ќе видиш ти афродизијак И така..
Не сте биле еден за друг Лилиет. Јас па овој МОЈОВ не можам да го убедам дека ТАКА ТРЕБА . А сме еден за друг, мајке ми...
Тогаш е се во ред и нормално и преку нужно за страствен и жежок секс,тоа е делчето од сложувалката што ни фалеше сите овие илјадници години од постоењето на човекот/сексот сега сме целосни и исполнети овие што мислат дека е болесно се само затуцани и неинформирани и неискусни па брзо побрзо да ги преобратиме и просветлиме
Woow, ти оди со дијагнозиве. Што си ти, доктор, психијатар? Дај те молам препиши ми нешто, некоја терапија за мојов пореметен и болен ум. Те молам, многу сум загрижена за себе и другиве како мене.
Девојка ми сама си побара чоукинг. Не ми се свиѓа од причина да не и наштетам иако предпазливо го правам тоа. She is my queen, I will do whatever she asks
За мене голем turn on е кога при погруб секс партнерот ќе ја стави раката на мојот врат и ќе стисне. Секако, не до тој степен да не можам да земам воздух. Во тие моменти уживам да бидам субмисивна. Не сметам дека е ни малку извитоперено сè што (е безбедно! ) им причинува задоволство на двете страни.
Не ми се верува какви глупости изначитав до каде бе со вакво лепење етикети ако некој сакал чоукинг бил потенцијален убиец а девојката потчинета и така допуштала да завладее патријархатот ќе си пукам у колено значи. Вашите фетиши сигурно знаете веднаш да ги изрелативизарате а туѓите се знае дека се психопатски, неприфатливи и како последица од тешки трауми од детсвото ццц...
Ми се допаднаа мислењата на @lovestoneddd @Nigredo Odor и @DAngel ,иако вие цепидлачите дека премногу се отвориле психолошки анализи, секој збор им беше на место. Најчесто од овие играчки на крај завршуваат со плачки. Има и млади девојчиња на форумов што сега и допрва сексуално ќе се спознаваат и кога ќе ви ги прочитаат мислењата ќе се охрабрат на ова, а самите не се ни свесни дека овој фетиш е навистина ризичен.Оние што сакаат да експериментираат можат да внесат други зачини во кревет......ова и според мене е крајно понижувачко и ултра агресивно-изопачено.