Добро размислувате малку, па и ти Вајлд. Губела свест девојката, ова е надвор од сите граници, шо ако не се разбуди? Јас разбирам агресивен секс, ама ова е надвор од сите граници, и девојкава наместо да прашува по форуми, па и да добива тапшање по рамо треба малку да размисли со каков има секс, овој ми е премногу садистички и чуден фетиш и многу опасен од страна на дечкото.
Шо ми се дериш мене бе? Нагласив дека треба многу внимавање, оти секоја депривација на кислород, го оштетува мозокот. Ако и таа се возбудува на тоа, шо ти е тебе гајле што прават?
Да де, глупости. Сите мислите дека цел свет треба да се пали на истото што и вие и се' поинаку од тоа, за вас е несфатливо. Surprise! Surprise! Постојат илијадници сексуални преференции, фетиши и практики. Се додека некој не е повреден, ич не треба да ве интересира што прави некој во кревет. Ти се кладам дека и ти имаш преференции, кои други ги немаат. Сите имаме!
Oкеј е онака фаќање за врат малку. Ама еве да кажам за себе, да му се деси на партнер да изгуби свест од таква преференца или како сакаш наречи го, срце ќе ми застане од страв да не сум го отепала и нема да се осмелам пак да правам такви глупости. Или сама да осетам како ми станува матно пред очи све дур он си продолжува. Не е исто преференца да речеме лижење гради и губење свест.
Јас не ја практикувам, ниту ме возбудува, ама знам дека постои како преференција. Зошто и како, не сум читала. Прочитај, ако те интересира.
Decki ne ni e fetis davenje do besvest ednostavno se sluci toa zatoa i pisav me interesirase dali nekoj go doziveal istoto zatoa sto me zagrizi Neka se zatvori temata vo vrska so ova Ni jas ne mu preporacuvam na nekoj da go pravi toa zatoa sto e opasno ni pa jas uste ednas bi go napravila Nit pa nekoj napisa deka go opravduva WildMk probuva da vi kaze deka postoi takvo nesto sto im e fetis na mnogu drugi, a jas nikade ne naglasiv deka toa ni e nas
Вампирите пијат крв, не дават. Има и таков фетиш. Посебно кај генерацијата која 'паѓаше во несвест' на Твајлајт.
Океј де знам, не мора буквално да се фаќаш. Имаше пред неколку години мислам на TLC за разни сексуални фетиши. Гадно во секој случај
Ако неќиш, јасно и гласно кажи го. Ако не уживаш во то - не треба ни да го прајш и можи да ти наштети. Давачи при свршување можат да стегнат многу поќе од шо треба и да дојди до посериозни последици. Еден од поопасните фетиши е ова. Никој на ништо не треба да те форсира и ако те форсира - бегај. Бегај шо побрзо.
А ја мислев давење дека е кога ги става рацете околу врат. Не ни знаев дека некој вистински може да стега, а не па да дојде до онесвестување.
Да се каеш што си се исповедал тука, макар и анонимно. Кој како сфатил, нешто прочитал, нешто не...битно сите како хиени напаѓаат... Ви благодарам сепак на тие што ми ја сфатија поентата, поздрав. Нема потреба од понатамошни кометари, се е јасно. Целата поента беше дали некој е запознаен со овој фетиш (НЕ Е МОЈ ФЕТИШ, НИТ НА ДЕЧКОТО ДА НАГЛАСАМ УШТЕ ЕДНАШ) и имав уште некое прашање али нема везе
I ako e tvoj fetish so ima vrska kraj kraista sekoj za sebe ne se zamaraj site koi te napagat ili napadnaa imat ponekoj fetis zatoa toa e tvoe pravo
Ни малку не си го цениш животот, нареден пат место совет тука викни брза помош. Да ме дави за да му ги исполнам фетишите има да го избркам гол одма па без алишта нека дреме надвор. Убаво било, да било убаво немаше да се онесвестуваш. Господе Боже.