Читаме не сме прости,ако ти го одобруваш твој проблем и баш ми е гајле. Јас не го одобрувам и тоа е тоа. Нека те дави,онесвестувај се а тој нека се смее и нека си мисли дека е задоволство.
Оти вака го извртуваш муабетот? Не практикувам асфикција. Девојчето кажа дека во екот на возбудата два пати им се случило да се занесат и да претераат. Не ја присилил, само е загрижена какви последици може да има онесвестувањето. Што според мене, е сосема легитимно прашање, кое заслужува сериозен одговор. ... не крекање, врескање и напаѓање, сенкир дома ти дојдовме и јамката околу вратот ти ја кладовме...
Фетишот не е проблем.Проблем е немањето самоконтрола врз себе си и ситуацијата и не поставување на граници.(како случајот со овие двајца погоре) Мора да постои Стоп и да не се оди во крајности.Едно е уживање сасвим друго е повредување до степен да изгубиш свест.
Не им е фетиш.Ај првиот пат се занеле се случило,па вториот пат не треба да дозволиш да дојде до тоа,ќе внимавале.Многу несериозно од нивна страна.
Јас сакам давење ако рака на врат и малце стискање се класифицира како тоа. Не сакам игра со дишење/воздух.