http://www.telegraf.mk/aktuelno/hro...-snimena-kako-bezmilosno-pretepuva-bebe-video Може не требаше ама ете сакав да го споделам ова со вас. Така да мајки внимавајте кого пуштате во куќа, секакви луѓе постојат.
Леле луѓе се потресов, и мене жена ми го чува детето. Раце ми се тресат. Јес да имам цело време некој дома ама пак. Ау не можам....
^ Штотуку го сретнав на фб, не можев да го догледам, вампирка стара. И без видеово, јас мое дете само со друг непознат во куќа не би оставила никогаш, толкава доверба имам само во сопругот нормално, и моите родители. Во неговите не толку
Не знам дали смее да се објави видеово, ама мислам дека не е проблем. Глупача, ми се згади дур гледав. Оваа да се обеси треба
Го имам објавеното истото погоре ама нема врска, ако не треба нека се избришат. Мислам дека беспарицата си го прави своето и луѓето се нафаќаат се и сешто да работат само за да дојдат до некој денар. Вистина е дека не секој може со деца и не секој знае како треба. За да се чува едно дете пред се многу внимание, трпение, посветеност и љубов. Колку девојки во темата неподнесување на деца се изјасниле дека не поднесуваат деца, освен братучеди, внуци и блиски роднини и ете некоја таква утре ако нема што друго ќе се пријави да чува дете.
Го видовте ли видеово. Јас нема да ја предадам во полиција, прво ќе и ги скршам рацете и нозете, а после ќе ја пријавам. http://www.telegraf.mk/aktuelno/hro...-snimena-kako-bezmilosno-pretepuva-bebe-video
http://www.sitel.com.mk/horor-vo-skopje-dadilka-maltretirala-devetmesechno-bebe IZgledajte go klipov lugje ova ne e normalno bre. Da mi e pred mene ej ke ja zadavam, ako ne se raboti za moe bebe ova e ochajno!!! Seushte sum potresena posle gledanjeto na ova! Tetkata na bebchevo i na fb ima objaveno klip koj podolgo trae ako imate sila pushtete go
@Mariangel И јас го гледав сега, го има и на фемина тука ... Каква жена е бре оваа? Има ли совест? цццц
Леле далерон,сега пред малку го изгледав .. Толку сум се испотресла што се расплакав кога ја слушнав како му вика и го тепа бре,бебе туѓо се осмелила рака да крене на бебе...би ја задавила без око да ми трепне...стока!ја плаќаш за да ти се иззживува над чедото...прашинка не дозволуваме над децата да падне,јас не сум ги удрила а некоја стока да ми го малтретира...јака им душа на родителите како се воздржале да не ја убијат
Немам зборови  ужас , за овие ваквите каменување на сред плоштад , а недај боже да ми била оваа на мое дете дедилка па кој не ја камшикува гола по цели улици 
Леле вештерка стара ццц се изнаплакав. Се надевам дека ќе биде најстрого казната Ми се гади од вакви стари бабишта
Немам зборови да опишам колкав гнев и немоќ осеќам. Леле како би и отишла и да ја акнам од земја додека мајчино млеко не поплука. Монструм!!!
е шо беше толку монструозно жити се? јас кога го читав насловов очекував влечење тегнење шлапање јако
Јас не можам да го гледам сега, само од што прочитав коментари ме боли душата и ми се плаче. Максимум казна за таа жена монструм и по некоја воспитна да јаде секој ден в затвор. Кој знае колку други вакви ненормални има..
Оваа не е ништо за тебе ? Премногу е за толку мало бебе ... да го допреш посилно му се познава модринка а не пак да го удираш ... Катастрофа,се згрозив !
Дип ај прочитај се што напиша.. Утре здравје твоето дете вака некоја да го плеска и удара твоето дете шо ќе направиш? Ќе ја тапкаш по рамо и ќе си речиш ајде бе за 2-3 шамара сеа ќе се прајме. Па бебе е тоа, плаче а ако она не е способна да го трпи неговиот плач шо се нафатила да го гледа.
аааааааааааааааа такви заслужуват смрт бе како можат бре....имав гледано исто една дадилка како тепа едно дете ама буквално го газеше но подоцна кога си дојдеа родителите таткото на малото ама летва крсесе од неа ја газесе од ќотек и оваа исто заслужава ајјјјјј бог да ги казни таквите без душа