Прочитав дека мајката ке ја тужи и за обид убиство, зашто на нос и уста му држела рака за да не може да диши! Луда!!!
Поради вакви лудачи треба да се зголемат казните. Многу сурова била смртната казна велат... Но за вакви ненормални можеби треба да се воведе...
A dali e dozvoleno da tepa tugo dete??? Ne bi sakala da pomislam, da sum bilo na mestotot na majkata... Treba najostri merki da se dadat na ovaa... A i na site kako nea
Потреба за во Бардовци има, без разлика дали е туѓо или свое не смее дете да се тепа, да се ака од земја, да му се става рака на нос и уста за да не диши, да се грабнува за јакна крвнички... Женава си има швркната жичка во главата.
Луѓе, сигурни сте дека на сликата е она, да не е некоја друга па некој да ја препознае на улица и да и мавне два три шамари
Цел фб ми е со неа, деф е таа. Некаде прочитав дека мајката на близначињата побарала да се објави, да се знае која е.
Za vakva rab ne treba ni da se krie... Da si se predupredat za drugite sto plakaat vakvi budali.. A sto nezasluzno si ja zimaat platata
Башка лиценцирана дадилка била, вработена преку агенција... 30.000 плата зимала и децата ги чувала заедно со свекрва (ова го прочитав, мајката го изјавила). Детенцево кога го тепа, свекрвата била до маркет... Па лудава како момент да чекала да се истури врз некое од нив. Ке речеш од агенција, лиценцирана, жена во години, сигурна... ама сигурноста еве каква била. Среќа што забележале од Дежа ву, којзнае до кога ке им траеше тортурата на маливе...
Ако е нешто посебно сега сменето може, инаку јас сум била во Англија како ау паир, и уште тогаш ми беше чудно дека не поминав никаква посебна проверка, преку Англиска агенција испратив кратка биографија и писмо од братучетка на која и ги чував децата. Дури и чудно ми беше како лесно се одлучуваат некој од сосема друга земја да живее во иста куќа со нив. После почнаа и преку онлајн агенции да одат. Верувам дека е уште така, поефтино им е да земат девојка од источна Европа што ќе живее со нив отколку квалификувана дадилка со Англиско потекло, не многу имаат услови за тоа. На снимката не и се гледа добро ликот, ама да толку има и сите што живеат во околина на Бисер нема шанси да не ја виделе, многу се впечатливи близначињата. Може повеќе од година дена речиси секој ден ги гледав, и тоа само со женава, никогаш ги немав видено со мајка им или некој друг, додуше не ни знам кои им се родители. И преку недела и викенди. Прво мислев дека им е баба па разбрав од луѓево од населба дека ги чува, не им е ништо роднина. Немате видено помирни деца, дури чудно мирни и послушни, како војничиња за рака фатени шетаат секогаш. Они очигледно од страв биле такви
Кокошкава ќе се вади на ментално здравје. Ке речат дека не е крива, туку луда. Онаа идиотката што тепаше 8 месечно бебе и му ја траќаше главата доби 13 месеци затвор. Порано имаше и јавен регистар на педофили, со слика и име. Сега последниве неколку години го затворија, оти жално било за педофилите. А теба и за нив и за вакви монструми да има регистар, утре да не ја викне некоја да и чува дете.
Многу претерувате, со педофили сега споредба. Ќе ја тужат и со таква тужба секако дека нема да може да работи со деца. На регистар да се стави Еден куп мајки до неа во регистарот. Имаше скоро и еден татко како си го тепа детето, еден ден се прозбори и толку. Од него слики нешто?
Цела година ги чувала. Гревчиња. Едвај го изгледав видеото. Мора многу да се внимава на кого се остава дете, ова кај нас е ептен лошо што секој може да го прави. Какви жени чуваат деца, на некои куче не треба да им се остави, не па дете. Стари се, немаат нерви веќе, само се дерат по децата. Секоја чест на исклучоци, сум видела и такви.