Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дадилка тепа мало бебе во Скопје

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од eloves, 9 септември 2015.

1. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    18.054
    Не видов дека постои темава, само што објавив видео. Страшно. Аман мајки внимавајте кому ги оставате бебињата. Оваа сигурно вака и нејзините ги гледала :x(facepalm)

2. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.539
    dobro sto trebase ovaa glupaca da napravi za tebe da ti bide monstruozno ,a sto e ova sto mu go pravi na deteto ? kako bi ti bilo tebe na tvoe dete vaka mu pravi ,ovaa nema navistina srce i dusa nemozev da go dogledam videoto ,navistina me trogna ,sto li ne prezivealo toa malo dusice ;(

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  3. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    а демек мајките и татковците не си ги шлапкаат и не им викаат? или тоа е океј пошто е нивно
    не ја оправдувам али да ти се згрози од ова не, дека е нешто монстуозно и тоа не

4. slovenka24

slovenka24 Активен член

Се зачлени на:
    14 април 2015
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    70
  5. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.269
    Пред малку го гледав видеово и навистина е жално што постојат вакви луѓе, т.е. нелуѓе на овој свет. Ненормално створење е женава. Да ми е на мене абе жива нема да остане.

Инаку да, исто видео гледав на мотика мислам дека лани беше, иста ваква лудача го тепаше бебето, од Русија мислам дека беа.

6. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.269

Ова за тебе шлапкање е? Стварно не знаеш што збориш.

На blueberry93, Lella, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  7. SugarBaby(red)

SugarBaby(red) Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    128
    Неможев со звук да го гледам видеово, и вака е доволно лошо, одвратно! Ти доаѓа нагон за повраќање во исто време чувствуваш бес и солидарност кон родителите на бебчето, а фантазираш како таа особа ретардирана ти е оставена еден ден да и пресудиш пред судот...!!!!

8. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    не бе шутирање е...
    само имајте на ум дека рамо до рамо се и оние родители со оваа шо си ги тепаат децата а ги има не дека не

На Lambada и daylight им се допаѓа ова.
  9. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    1.986
    Допаѓања:
    10.244
    Вештерка стара, аууу ми се стегна срцево, боже кој се нема во куќа да ти влезе :|

@DeepBlue не ти ја разбирам поентава со глупиве примери што ги даваш. И што ако има несовесни дегени родители што си ги тепаат децата, како тоа има врска со конкретниов монструм? Сите се за во полиција да ги пријавиш и за долгогодишна консултација со психијатар да си ги залечат фрустрациите штом решиле да се истурат на едно мало беспомошно бебе. Стоки.

На blueberry93, crazylady, bittersweet и 8 други им се допаѓа ова.
  10. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.506
    Dusata me zabole ! kako moze da postojat vakvi izrodi :(

11. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Страшно, ми иди да ја отепам дирек, не дај боже мое дете онака, или па некое блиско да ми е ќе ја задавам.
    Инаку Дип незнам кој родител го шлапка детето вака како во видеово, јас досега не сум видела особено мало да е и на 5 месеци, греота е а и жалосно.

12. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Добро ти слушаше со каков бес му се обраќа или не? Виде ли на почетокот како го извлече од релаксаторот, како да е некој партал, на крајот како го притискаше и се идеше да го задави и тоа за тебе не е грозно и монструозно? Какво шлапкање, му имаше ставено облека над него (која му го блокира воздухот за дишење) валјда за да му е темно и да спие и одвреме навреме го маваше се слушаше дури звукот и сето тоа тебе ти е нормално?

Да не спаѓаш и ти во оваа категорија на одгледувачи на деца па не си се згрозил?

Јас сум запрепастена, обично не пуштам вакви видеа, ама сега сакав да видам дали е можно да постојат вакви луѓе и во Македонија, и се згрозив.
    Што ѝ е криво ова мало душиче за така да го третира?
    Да имаше малку мозок во главата ќе сфатеше дека децата осеќаат како ние сме расположени кон нив, па нејзината вознемиреност уште толку го вознемирува него, меѓутоа изгледа злобата и бесот надвладеале кај неа, го нема здравиот разум.

Страшно, тоа можам да кажам.
    Се надевам дека ќе добие најстрога казна, а доколку постојат и други слични “дадилки“ сега нека знаат дека можеби и нив родителите ги снимаат, па ќе ги стигне и нив казната.

Доколку не сакате деца нема што да се нафаќате да ги чувате, работете нешто друго за тие пари, а не вака да се изживувате над таа кутра мала душа што не е крива за ништо, не разбира ништо, штотуку почнала да осознава, да распознава и сака само насмевки и љубов, а не бес.

На MacenceEna, blueberry93, ArmaniCode и 36 други им се допаѓа ова.
  13. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.146
    @DeepBlue neznam dali imas cepnato 9 mesecno bebe kolku e nezno kakvo mu e glavceto koga ke go cepnes prsti ti propagaat sto se veli,modricki od baknuvanje mu ispagaat a ne takvo slapanje,plus taka dete ne se uspiva kakvo e toa tresenje vo relaksatorot na sto lici????Ako na nekoj ova mu e ok togas neznam sto da kazam..pa imalo denovi koga sin mi po 2-3h sum go lulala i setala i ne samo jas tuku poveketo roditeli,a taa dadilkata za toa ja plakaat,jas plakav dadilka 8000den i davav taka da ne ni gi gledaat decata za bez pari.
    Da bese moe dete lelee ke i gi sokrsev nozete,samo sto go izgledav mislam stomakot pocna da mi se prevrtuva,nervoza me udri.. :@

На samovila.red., blueberry93, WORRIED.BT и 12 други им се допаѓа ова.
  14. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    од мравка направија слон ете тоа ме нервира искрено очекував стварно тепање
    моснтрум
    монструм

монструм
    монструм
    не зезајте жити се па уште на некои им се повраќало :o може од пелената кога му ја менуваше тој нагон им дошол
    кажав не оправдувам ама преувеличено е а и секоја чест за таа мајка што оставила 5месечно бебенце дадилка да и го чува

На Lambada му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.959
    Допаѓања:
    90.252
    ^ секој има право на мислење и почитувам туѓо мислење али оваа твоето не е нормално.
    Бебето е 9 месеци ,дали погледна како жената се однесува со бебето и како реагира ,како го храни и успива ? Дали ти тоа го забележа ? Зарем требало од земја да го удира за тоа да допре до тебе ????

На samovila.red., crazylady, tamche995 и 10 други им се допаѓа ова.
  16. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Оди лечи се со време....психопат....
    Видеово ретко кој може да го изгледа до крај, морници да те полазаат, нервоза ти иде, а ти што кажуваш? (facepalm)
    Твое ако беше ај дали така ќе коментираш...свашта, психопати насекаде...

На blueberry93, WORRIED.BT, crazylady и 21 други им се допаѓа ова.
  17. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Добро какво тепање очекуваше ти, да го тепа до умирање? Тоа ли е за тебе стварно тепање?
    Изгледа никогаш немаш држено бебе, уште му е мек черепот и овие ударања за него се страшни, имало среќа што нема некои фатални последици.
    Дај те молам не долевај сол на раната, и така сме потресени, уште ти фалиш со твоите коментари.

На MacenceEna, crazylady, kjukli и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. stefi556

stefi556 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    362
    Аууу а бе оваа директ на бесилка треба да оди!

Ајде шлапањето да речеме дека нема да остави големи последици(ама сепак може и не е во ред бебе да тепаш), но очигледно не знаеш што може да им се случи на бебиња ако се тресат онака. Може повреди на мозок да настанат, слепило, парализа (од повреди на рбет) итн. Друго, со кое право она тепа туѓо дете? Па нејзино да е не треба онака, а не пак туѓо.Страшно...

И шо му праи со цицката при крајот бре?! Господе божеее!!!

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  19. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.002
    Допаѓања:
    33.747
    Се згрозив значи, плачев како ненормална кога го гледав.
    Умри да ти наврам у старата вампирка, да не излезеш од затвор, таму бетер да ти прават!!!!

20. PiaMia

PiaMia Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2015
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    626
    Секакви будали постојат. За оваа и доживотна казна е малку.