Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дадилка тепа мало бебе во Скопје

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од eloves, 9 септември 2015.

1. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.823
    Допаѓања:
    23.461
    Ненормална работа, јас само го превртев видеото бидејќи последен пат кога гледав вакво видео се потресов толку многу 5 дена не спиев...
    Греота за детето, којзнае што се претрпело во тек на 5 месеци, можеби ова е само шега во споредба со работите што можеби му ги правела порано.

Кога неговата тетка го постира оваа видео на фејсбук таа пиша „Фала на Бога исто така што останавме присебни и не ја земавме работата во свои раце како што би направил секој,туку верувавме во државните органи.“ и тука ја направиле најголемата грешка, што веруваат на државните органи... Само во Македонија е легално да се удира дете од 9 месеци... страшно, греота, и ја посакувам најголемата казна.

Еве пример за дадилка што го мачела детето, и како таткото ја „начестил“ убаво. Како што прочитав, судот воопшто не му ни судел на таткото. ДАЛЕКУ од тоа дека ова е најправилниот избор ама поентата е што кај нас едвај казна да пишат, а таму можеби и повеќе од што треба.
    НАПОМЕНА: Видеата се МНОГУ вознемирувачки.

На Wild Ones, butterfly*, cresa-jagoda и 4 други им се допаѓа ова.
  2. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.423
    Допаѓања:
    38.405
    Да, сега и жртва нека ја извадат оти без знаење незаконски ја снимале. Требало незаконски да и пресудат родителите исто како таа што прави, крвнички! Некој не би се воздржал и со право.

На Wild Ones, cresa-jagoda, kjukli и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.092
    @okcenzi повеќе од 6 не зимала,не верувам да има пари,и овој мулево е доделен од државата.
    Снимката е незаконска да била поставена на јавно државно земјиште ама во сопствен дом?
    Таа е психички болна,пет месеци го чувала,за пет месеци се можело да се случи.
    Па би сакала да го прашам мулево од адвокат што и згрешило душичево,што не удрила по мајка му и татко му. Мислам дека старкава пати од некој недостаток на образование. Старкава треба да е пензионерка више...
    Јас не сум мајка,ама се згрозив.
    Мулево изјавува дека сме биле хистерични што ми го буди сомнежот дека ќе сакаат да ја проверат и автентичноста на снимката.

На crazylady, cresa-jagoda, tace73 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Мулето е желно за слава. Имаше и предходно такви адвокати во 2011 и 2009 кои направија слава од вакви случаи. Добро е што народет ( мајките) не спие. Треба се повеке да коментираме на фб.

5. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.539
    Никој да не си дозволи непозната жрна да му го чува детето ,оваа снимка е само еден ден што се случувало ,а замислете другите денови што има претрпено ова дете ,животните ова не го прават

На crazylady, Wild Ones, cresa-jagoda и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Едно Чупе

Едно Чупе Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2015
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    1.068
    Едно време имаше видео како бабата си го малтретира внукот оставен на чување само не можам да го најдам видеото и не се сеќавам во која земја се случуваше.Ваквите монструми се и нечии баби и мајки а баш во домашниот имаш највеќе доверба :worried: да не чува Господ подалеку од нив само.

На Wild Ones, cresa-jagoda, elisabeta и 2 други им се допаѓа ова.
  7. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.210
    Допаѓања:
    4.252
    Тоа се две различни случки, на видеата се гледа дека се работи за сосема две различни жени. Едната случка се случила во Уганда другата во Бразил - а и причината е веројатно сосема друга.

8. littleflower

littleflower Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    711
    Допаѓања:
    1.484
    Какви само трауматични спомени ми врати видеово... Камо да имаше вака камери кога мене ме чуваше една вештерка на мои 2 ипол до 5 години. Мајка ми илјада пати сакала да ја избрка и ми веруваше кога и кажував што се случува, а татко ми од култура ја задржуваше и понатаму. На никому да не му се случи, ни на непријател не му посакувам да минува низ таков пекол...

На Wild Ones, Lella, cresa-jagoda и 4 други им се допаѓа ова.
  9. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Ma gazot za pari ke si go dadat nasive

На Priroden му/ѝ се допаѓа ова.
  10. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.210
    Допаѓања:
    4.252
    Да, но таму има натпис: „Внимание! Објектот се наоѓа под видео надзор!„

Инаку не го оправдувам ова што се случило. Не може било кој да чува дете.

На Hipster и joy1 им се допаѓа ова.
  11. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.121
    Допаѓања:
    72.829
    Потресна слика е тоа што видов. Само 5 минути ми требаат со ѕаков психопат. Кај ќе и оде душата воопшто ако ја има фа малтретира бебе кое сеуште е беспомшно и зависи од другите. Внимавајте родители на кого ги доверувате вашите деца.

12. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    вака треба за ваквите вештерки
    овој татко прво и ја исшишал косата а потоа ја носи на страна и ја казнува со иста мера

На joy1 и tamche995 им се допаѓа ова.
  13. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.000
    Go otstranija videoto so monstrumov...
    Kaj ke i odi dusata na monstrumkava?
    Treba da go gledaat site, da se podigne svesta malku kaj lugeto. Da se razmisli vo cii race se davaat kutrite bespimosni deca. Ne treba da se krijat vakvite videa iako sodrrzat nasilstvo koe e kaznovo so zakon i za koe monstrumov ke odgovara.
    Kolku deca mozbi se zrtvi na vakvi torturi i maltretiranja?
    Monstrumov moze cuval i drugi deca pred toa, cccccc , istoto verojatno go pravela ... Smrt za vakvi- izvinete, ne mozam da se vozdrzam od ovaa misla.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Не постојат зборови со кои би го искажала гневот кој моментално го чувствувам после изгледаново видео.

Да бев јас на местото на родителиве до сега ќе лежев робија затоа што ќе ја убиев вампиркава на лице место. Сфаќам да немаш нерви, одвреме навреме да забувашаш и се тоа, ама ова ги надминува сите граници на човечност. Значи стварно не знам колкав монструм треба да бидеш за да малтретираш бебе.... :worried: :x

На Wild Ones, vitamina, Someonespecial и 3 други им се допаѓа ова.
  15. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    ;( sto mi trebase da go vida videovo ;( leleee bre gi ima i takvi gubrijna na zemjava :@ a bre nedaj gospode da ja vidam vaka ima ziva da ja peca :@ glupaca edna,gubre zena.

Jas nemam doverba vo nikoj osven vo mm i majkami i sestrata i zatoa si sedam jas o malata doma,imav mala ponuda za rabota ama koga nikoj od ovie licnosti ne e sloboden togas jas ke si sedam.
    Majkata si e majka.
    Dusicka mala ;(

На makedonkamak му/ѝ се допаѓа ова.
  16. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Не знам дали кога би била родител би можела да размислувам вака смирено, ама старава не би видела бел ден повеќе- буквално. Би ја затворила во подрумот додека не пцовиса, ниту храна, ниту вода ќе види, само ќотек, ама со онаква дршка од секира!

Можам да разберам и сфатам многу работи, ама вакво малтретирање на дете, бебе, не. За ваквите казна- самите да молат да ги убиеш.

Ете толку ме разгневуваат вакви клипови, а сум гледала доста. Ама бидејќи овој е од нашава држава, добив инспирација да напишам неколку муабети.

На cresa-jagoda, joy1 и Priroden им се допаѓа ова.
  17. tamche995

tamche995 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2015
    Пораки:
    1.079
    Допаѓања:
    2.617
    Се надевам дека бебето нема да има понатамошни психички трауми, а ненормалнава ќе си го добие заслуженото :(

18. mimi****

mimi**** Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2015
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    3.636
    Ne mi trebase da go gledam videoto,sigurno nema da spijam cela vecer,pa taa e cudoviste ne zena,da mu se sluci nesto vakvo na moeto dete bi ja ubila bez oko da mi trepne.Sramota ke bide za drzavata ako ne ja kazni vesterkata

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  19. tamche995

tamche995 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2015
    Пораки:
    1.079
    Допаѓања:
    2.617
    Само се прашувам, вака ли ги чувала сопствените деца и внуци!? Психопатка.

20. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Zosto li go gledav

На girl-miri му/ѝ се допаѓа ова.