Да,не се работи за класична турска серија,љубов,историја,другарство,предавство, се е опфатено. И јас ја гледам на турски т.е со српски превод,ама пооргинално е нели кога им се слушаат вистинските гласови на глумците. Ти препорачувам да ја гледаш на сајтот на Амазонке,убаво е преведено нема вируси и реклами.
Тоа и го отворив , ама нема ништо слики и некои видеа , или треба од лаптоп да отворам Едит мислам дека се снајдов , а мора ли да се логираш на тоа што го дава вк
https://www.serije.online/search.php?keywords=ti si moja domovina&video-id= Јас тука почнав да си ги гледам ама испомешани се не се по ред (пример прва епизода може да е на 3та страна, а втора епизода на 1ва страна) Инаку Али Кемал ми е љубов моментално значииии Поубав нема. На почетокот Леон ептен ме нервираше, ама сеа така кога почна да си ја покажува и меката страна го засакувам некако и него Азизе на моменти ме нервира значи, глупа испаѓа со тоа како дозволува Тефик главата да и ја пуни, али ајде мора да се случува нешто. За Ефтелија од целата серија некако најжал ми е, секогаш страда јадната. А оној Пашата (нешто на Е се викаше не ми текнува моментлно), со Џевдет што работи, имам некое чувство за него дека е лош лик не знам зошто.
Ве молам ако откривате што ќе се случува понатаму, или како ќе заврши и слично, ставете во спојлер. Да ни биде интересно нам да гледаме. Благодарам.
Стави во спојлер бе Е па не е фер вака да откриваш што ќе се случи, ти можеби си ја изгледала серијата а некој само што почнал да ја гледа
Кој е братот на Леон и што ќе се случи со бесењето на ќерка му на Џевдет како ќе се спаси ај ве молам која знае нека пише.
Спојлер Нема да ја обесат Хилал бидејќи ќе го уценат генерал Василиј со животот на Леон, Ештреф паша ќе го киднапира Леон и ќе го уценува Василиј да се повлечи со грчката војска од еден град, штом Василиј ќе се повлечи, ќе го пуштат Леон на слобода. @Poppins Не знам зошто ти бара да се логираш, јас гледам таму, ама знам дека после 31 епизода ќе бара логирање, дотогаш не треба
Што ќе се случи, зошто овој пашата Eшреф пукаше во Џевдет откако го најде оружјето, нели беа сојузници? Нели му кажа да ја соблече грчката униформа?
Намерно да личи дека Џевдет го раниле Османлиите додека се борел со нив. Он ја облече грчката униформа намерно, ги шпијунира на Ешреф и ги саботираат.Никогаш не бил на грчка страна.
Е значи многу ме нервира оваа патриотката Хилал, го мрази крволочниот Грк, а Турците 500 години како мед и млеко да истураа на Балканот и пошироко, претерува со борбата и омразата навистина, а најглупо од се ми е што и Леон и помага во тоа, си го предаде сопствениот народ, лично со свои раце им го предаде оружјето на непријателот Значи Турците смеат да војуваат, ама Гркот не смее Ова ми е ту мач во цела серија, иначе серијата е одлична.