Аха,на секој. Тоа што на некој му пречи нешто кај тебе не значи дека ти љубомори,ти завидува или е незадоволен со себе.
Да убавите жени имаат многу предности за кои и самите можеби не се свесни,но има и негативни страни кај убавината.Како на пример дека сите други жени ја гледаат како опасност па се однесуваат непристојно кон неа.
Има предности, но само за кратко. Ние луѓето сме визуелни суштества и често судиме со очи, но само кога станува збор за запознавање и прва средба. Првиот впечаток го добиваме преку сетилото за вид. Но сево ова е само краткорочно. Без други квалитети, за мене надворешната убавина е сосема неважна. Освен тоа, убавината е субјективна. Тоа што за мене е убаво, можеби друг нема ни да го погледне или ќе му биде дури и грдо.
Ти да беше толку убав може и ќе ебнеше нешто надвор во реалниот живот, немаше да дремеш на фемина по цел ден.
Реши се веќе еднаш Розо Со тоа шо ќе знам дека други се тешат дека се добродушни а не знаат да си го измијат тањирот од кој шо јадат. не ми се нафрлај, џабе ти е, не сум по грдите
Бидете убави и зрачете не се замарајте дали сте плен за лудаци. Плен може да биде и некоја завиена во шамија лудак е лудак.
Koga nevkusni komentari doagjaat od mazi nasoceni kon zeni na vakvi temi mi davaat vajb na predatori.
Па,еве го мие и тоа правилно. Ама,ти дава негативни критики за твојата фаца и твојот карактер. Со што тогаш ќе се тешиш?
Не се сложувам со најголем дел од постовите. На мажите физичкиот изглед не им го олеснува животот. Зошто? Затоа што реално гледано сето богатство, приватен бизнис, моќ, директори се во рацете на мажите, па од таа страна нема да имаш никакви привилегии. Единствено е важно социјалниот статус кога се во прашање мажите. Имаш пари, имаш моќ. Кратко и јасно. Дали имаш правилни црти, крив нос, акни на лице тоа е ирелевантно кога имаш пари и моќ. Кај жените физичкиот изглед има влијание, но до одредена возраст. Со годините опаѓа и побарувачката и атрактивноста, па не може вечно да играат на тој адут, затоа што нема вечно да бидат млади и атрактивни. Пак животот се сведува на квалитети и карактер.
Ох за грдите автоматски убава жена е швалерка на директорот, секако ќе претпочитат убава, луѓето сакаат да гледаат убави луѓе , не грди!