Женски, не видов ваква тема па решив да отворам. Јас сум женско и имам бацено друга девојка во уста. не сум лезбејка туку само онака за забава. Дали вие имате бакнато друга девојка? споделете ги вашите искуства
Не, не би бакнала девојка затоа што не ме привлекуваат, а сигурно не би бакнала само колку да бидам центар на внимание или пак од досада. Мене лично пробале да ме бакнат, но сум се тргнала и останало на тоа. Без љутиш, без ништо.
Би бакнала. Девојките никогаш не ме привлекувале, но да, мислам дека би бакнала. Едно искуство плус, ништо страшно.
имам бакнато, бевме три најдобри пријателки и многу не' интересираше која како се бакнува и беше многу чудна замислата дека сме исти пол. Ама тоа беше се'. Не ме привлекуваат девојки и не знам дали би бакнала повторно... хахах
Никогаш у мојот живот не сум бакнала ниту пак ќе бакнам Пред еден месец кај најверна ми беше дојдена нејзината цимерка на гости,морее цела вечер не се одлепи од мене и ми седна во скутот јас во шок бев и кога сакаше да ме бакне ја станав (дека таа излева и со машки и женски) си зедов све ташна машна и дома,не се видов со другарка ми додека не си беше отишла таа безобразната дома.
Имам бакнато, на журка. Стрејт сум но некогаш може да ми се случи да ме привлече женско. Онака, in the heat of the moment да посакам да бакнам девојка. Нормално ако и таа сака. Но сепак не знам дали би го направила тоа пак. Најверојатно не.
Епа немора да ја пробам тортата за да знам дека е блага. И г..но не сум пробала ама знам дека е гадно
Бакнежот е средба најубава на свет.. мост на кој си идаат душите во пресрет... знаете песната, и за мене е тоа тоа! За да бакнам некого треба да ме привлекува физички, сексуално, а досега па ни од сега со женско нема да ми се случи Нит заради - грлс џст вана хев фан не не неее