Да, се имам бакнувано со 3 другарки. Љубопитни бевме, се запивме и пробавме Дали би пак не знам, али интересно беше во секој случај
Да помине ова до коронава па би искористила прилика да пробам, на некоја прослава или забава излезена без мм
Report back Баш ме интересира како ќе ти оди. Моите две позитивни искуства беа една другарка и една девојка што ја запознав на мирц (пред 100 години), ама немаше 'дезигнирано собиралиште' на геј и би жени. Има во Скопјево некоја одередена дестинација, или секој во своето опкружување се 'снаоѓа'?
У реду е, пак не се разбираме Зборот ми беше- во регуларен бар ако одиш не очекуваш по дифолт лапање. Во тој геј барот, очекуваш? Може нема да ми се свиѓаш, на пример. Или нема сакам-нејќам? Не знам, не сум била, ама чудна ти беше формулацијата- има ли лезбо бар, да одам да лапам женска Демек сејф-плејс е или што е муабетот? Не би се лапала во бар, јас лично, со никого, ми нема приватност.
Не знам што не ти е јасно Биљо. Имаш у Скопје shortbus, (вајда така се викаше), таму претежно одат помлади, адолесценти и дечки под 30 год. Што е толку несфатливо не знам... Зарем не треба да постојат локации каде луѓето полесно би се нашле себе и слични на себе? Хетеро локации имаш на секој чекор, ете залапај го маж ти на автобуска станица, кој ти брани. И во геј бар бираш исто како во хетеро бар, ако не ти се допадне некој го скокаш, ако ти се допадне и кликнете го лапаш. Шведска маса и семафор журка нема.
Абе јас Вајлд ја прашував ама ок. Ништо против никого немам, кој како сака и кај сака нека се бакнува.
Бакнежот со жена е многу посензуален, понежен и сосема различен од бакнежот со маж. Сум бакнала, бакнувам и ќе се бакнувам со жени кои ме привлекуваат и кои го сакаат истото.