Искрено би пробала, немам што да изгубам.Ако иде топ ако не иде-секој по свој пат можда ќе си ја пронајдеме среќата со друг/а.Имам другарка која е би и има потполна поддршка од мене независно дали ќе е со женско или машко во врска.Она си знае за себе како и е најубаво.
Сите сте слободарски некако онлајн. Ама да го видиш дечко ти како прима кур у гз се сомневам дека не би ти сметало.
Не,не би ми сметало.Нема потреба да ни го наметнуваш твоето мислење.Зошто еднаш засекогаш не прифатите дека сите сме различни и дека неможеме сите да бидеме овци кои ќе го следат она што за луѓе како вас е нормално.Некои од нас се отворени кон сознавање на нешто ново не се обидувајте постојано да не држите на земја со вашите синџири.Јас ги прифаќам лугето такви што се а не такви како што јас или ти сакаме да бидат.
Малце би ми било шубе ако не користел кондом а го брцкал онаму... Скептик сум само од хигиенски причини. Иначе не гледам друга пречка.
Ајде прашање.. Ако многу се вљубите во некој и се е прекрасно како од бајките и тој наеднаш ви каже дека е би како ќе реагирате? Ова е повеќе прашање за тие што не би биле во врска со би.
Јас би била, но ке одговорам. Мене лично не би ми сметало што е ако ние се сакаме, почитуваме и све си оди како што треба негледам никаква пречка, малце се двоумам за тоа дали ке биде доволно сексуално задоволен од женска страна, дали ке му недостига искуството со машкиот пол, незнам, но се водам на тоа дека се е до човекот, неверство си е неверство, дали бил би или не. Би направила убав муабет, дали планира да остане сомене, дали ке успеам да го задоволам, до душа има разни помагала, може секакви фантазии да се исполнат и на едниот и на другиот, и да му направам незаборавно сексуално искуство и повеќе да не помисли на никој/а.