Никој не ги прави стрејт, бисексуален значи способен да сака и жени и мажи, никој ништо не менува, тоа и го потврдуваме.
Мене искрено неми менува, не би го пазела дотолку, ако те сака треба да се пази сам, а не да се крие одмене и да бега како ѓаол. Хаха една членка имаше пишано дека треба од жени да се плашиме во секој случај, пошто, со жена е поверојатно дека ке те изневери, а маж што му се бендисува веројатноста дека е стрејт би била 98%, по мое.
Би била веројатно, ма да ретко кој би признал дека е би Подобро е да ти признае дека е би, отколку да поминеш долги години со него и на крај да дознаеш дека е бисексуалец... Не им пишува на луѓето на чело.. Ако избрал да биде со мене и ако иде кон посериозна врската, нема да ми смени многу ако е би.. Додека е со мене, со мене е и е во хетеро врска.. Ако си се подебнува со машки позади мој грб, би било како и со жени да легнал.. така да границите во врската се исти како со хетеро маж. И односот исто така.. Уствари ако гледаме така, поголем процент од жените се палат и на жени.. дали би прашале маж дали би бил во врска со бисексуалка хмм
Мора да имаш објаснување за ставот А што ако си во врска со некој и дознаеш после години дека бил бисексуалец?!
Ама не гледаш дека има став и тоа со извичници На темата: секако дека би била. Не знам зошто некој не би.
Не знам дали оти никој неќи ама јас многу сакам. Дечко ќе си имаме заеднички. Мајтап на страна, не ми менва. Се дур е со мене и само со мене океј ми е. Ако шврља веќе сеедно ми е дал ќе пецни жена или маж.
Ако знам за тоа , би била . Се додека е искрен со мене ( нели му се допаѓа некој маж , би сакала да знам за тоа , не да крие ) , зошто да не . Според мене , во таков случај , би било исто како кога јас сакам тројка со маж ми и со уште една жена . Барем јас така гледам на тоа . Е сега , ако не знам , ако крие од мене , тоа е веќе друго . Тука се работи за нарушена доверба и јас нема да можам да се борам со себе ако продолжи таа врска . Така да , ќе ја прекинам , за доброто на сите засегнати страни . Истиот став го имам и за стрејт мажите што шврљаат .
Ова ме мачи веќе неколку години, од кога дознав дека сум бисексуален. Всушност, не сум онака баш пола пола во врска со атракцијата меѓу женски и машки, туку повеќе 90/10 (90% женски, 10% машки). И овие 10% не се конвенционални мажи, туку млади момчиња кои имаат женствени карактеристики (за пример ке го земам Александар Динев од ТикТок), не чувствувам ни малку привлечност кон типично машко. Дали вакво нешто би ви пречело кај партнерот?