Оти не? Шо има врска дали е хетеро, или би? И во едните и во другите, може да го најдеш и најдобриот партнер и најголемото ѓубре.
Затоа што пред се болестите кои ги шират хомосексуалците и бисексуалците се многу позастапени отколку кај хетеро а и веројатноста за изневерување е поголема.
Не е точно. Зависи од тоа дали се одговорни во сексот, или не. И во едните и во другите има такви кои не користат заштита. Прочитај по темиве, ќе видиш еден куп стрејт мажи шо дробат попара за тоа дека не сакале да користат и не користат кондоми.
Би била, тоа што е бисексуален не значи дека ако е во врска со мене ќе биде и во врска со машко некое
Не! Не ми смета определеноста на човек, кој како се чувствува така. Ама ми смета не признавањето. Последно време за колку има што се дозна дека изневеруваат со маж а имаат сопруга и деца. Децата им се само да се замаскираат. Штета што уништуваат туѓи животи, живот на жената, ако не си спремен за живот со неа, биди она што си. Што ја користиш како алатка за во јавност.