Па веројатно дека ако запознаеш некого, он е супер дечко, си одговарате, си се бендисате па и заљубите еден во друг, тогаш не гледам зошто би било проблем ако е би. А инаку, да, и јас не сфаќам зошто некој би имал врска со некого само заради тоа што тој е бисексуалец. Као, сакам да пробам со би. Личност како личност, врска како врска, што знам. И зошто би се очекувало ако дечкото е би, автоматски ќе прават тројки, па само со машки. Нели, бисексуалците сакаат и машки и женски. А можда и не сакаат тројки... се е тоа релативно и индивидуално П.с. Се навратив на дефинициите зашто и ти, како и неколку други, спомнавте дека ќе ве изневерат со друг маж, а сепак збориме за бисексуалност.
јас познавам ваков пар , што им е филмот незнам . Како финкционираат и тоа не знам , битно си се заедно
Би била. Ако ми ги исполнува критериумите, што е важно дали е бисексуален. Баш интересно. Само не сакам луѓе кои се рeкламираат со нивната сексуална ориентација наоколу.
Бисексуалност значи дека си привлечен кон двата пола, како што лезбејките се самокон жени, а гејовите само кон мажи. Дали на крај би завршиле со маж или со жена не е битно, пак се бисексуалци
Не постојат бисексуалци и хомосексуалци. Тие се фаци што сакаат поинаков секс зошто некој ги оштетил обично тоа некој е педофил. Секој геј има потреба да биде со жена, тие никогаш не се откажале од жените. Траумата треба да ја победат, тие треба да се свртат према својта хетеросексуална природа и да престанат да глумат лудило.
Штом има тенденција кон нешто повеќе значи дека ги сака и двете, но преферира едно повеќе наспроти другото. Сака и јагода и ванила сладолед, ама има тенденција за јагода повеќе. Некој сака и јагода и ванила подеднакво. Некој ќе сака само јагода или само ванила, исклучиво, без да го сака другиот вкус. Ако некој го привлекуваат и мажи и жени, ужива и со двата пола, зошто да мора да одбери и да се идентификува за едно? Уствари, зошто мора да се идентификува?
Само ти кажав прост пример. Уствари само се надоврзав на она ти што кажа "мора да има тенденција кон едно од двете". Јас само дообјаснив што е тенденција, преференци се тоа. Се расфрлив со поими само.
Разговор за бивши не е потребен во никоја зрела, озбилна, моногамна врска. Тој е само твој во тој момент, зошто би те тангирало дали пред тебе бил во врска со девојка или маж?
Повеќе конкуренција, опции Ова е нешто слично на она кога девојка ти спиела со над 3 (тоа беше границата на чесност?) и не можеш да бидеш со неа.
Ае сеа избришете ми го и овој пост јер кажувам уште одма дека е офтопик, меџутоа, аман бре луѓе, многу се разлошивте по форумов во последно време! Само нешо бришете, преместувате, забранувате, пустите... Аман!!! Just saying, избришаниот ми мој коментар баш беше ОН топик. Ко што некој може да каже ЈЕЈ, јас можам да кажам НЕЈ , океј ? Кој е модератор тука?