Да, само да не ми дадат улога на мажот кој оди на службен пат и ја остава жената сама дома. Незнам само дали на дневница се плаќа или по договор за цел филм?
Познавам пријателки кои снимаат дома видеа и истите ги прикачуваат на интернет на страници каде се плаќа по преглед на видео (ти си ставаш сама цена пример 7 долари, тој што сака да гледа плаќа му се отвара видеото и гледа) и заработуваат солидно пред една година зборевме со нејзе на темата и ми кажа дека за еден месец имала околу 2300 долари мислам дека до тогаш имаше снимено околу 60-тина видеа (од 10 до 20тина минути најчесто) и е задоволна исто и со слики пример става една слика што можеш да ја видиш бесплатно а за другите мораш да платиш и од то заработува и со гифови исто може да се случи и 500 долари да имаш на месец заработка зависи колку ти ги купуваат видеата за гледање.
Зависи може и сам да си направиш добро видео и да го ставиш и на интернет да го продаваш и да направиш многу повеќе пари отколку да те ангажираат преку продукција и да ти платат хонорар а тие може после со видеото да направат многу пари
Clips4sale и Only fans инаку јас живеам во Амстердам тука сум родена и пријателкиве се од овде, а не од Македонија, видов друг коментар дека не можеле да најдат македонки на овие страници.
Јас не сум зачленета на такви страни, искрено и да сум сигурно нема да барам Македонци да гледам , само ме интересираше дали за OF зборуваш, и јас еднаш паднав на муабет со особа што е на OF и ми кажуваше дека за слики од стапала и плаќале од $30 па нагоре. Бтв. и јас не сум во МКД.
За цената ти сама си ставаш, како за слики и гиф така и за видеа. Може и 50 долари да ставиш, тоа си е твое. После секој ги купува всушност за да може да ги види. Пример ставаш галерија со 6 фотографии и цена од 30 долари, кога ќе плати 30 долари ти добиваш пари, а тој фотографии или видеа. Може во пораката да ти пратам слика од фактури за месец декември 2021 колку има заработено една од нив.
Би снимал да ама аматерски по дома со маски, и ако ни се допадне и има согласност од двете страни и би го објавил така анонимно. До сега имам снимено неколку клипчиња така со мобилен. Ги гледаш неколку пати и после бришење. Инаку ме пали самиот момент на камера посебно ако снимам јас..
Inaku tuka kaj mene clips4sale procitav slucajno deka u stil ne e proverena stranica i ne ja otvarase odredeno vreme. Jas sum vo Svajcarija